Törökország, Side: Merve Sun Hotel 4*, all inclusive

5pont - 1 értékelés   
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
308805
Utolsó frissítés:
2024.05.18. (Szo)
8 nap/7 éj
219 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A két főépületből és négy melléképületből álló, 176 szobás szálloda Kumköy üdülőhelyen található, az antalyai repülőtértől 65 km-re, Manavgattól 7 km-re, Side központjától kb. 4 km-re. Manavgatban láthatjuk a Török Riviéra egyik legszebb mecsetét, melynek négy tornya már messziről hívogatja a látogatókat, Side nyüzsgő városában pedig ókori csodákban gyönyörködhetünk, kedvünkre bazározhatunk, vagy kipróbálhatjuk a partmenti haléttermek ínyencségeit. A közeli településekre dolmussal vagy taxival juthatunk el. A komplexum saját, lassan mélyülő, homokos strandjától kb. 450 méterre terül el. A tengerfenéken helyenként nagyobb kövek előfordulhatnak.

Szolgáltatások
Medence csúszdával (meghatározott időpontban használható), napernyőkkel és napozóágyakkal, gyermekmedence, étterem, 3 bár, nappali animációs programok, hetente egyszer török est/gálaest, heti két alkalommal esti show, miniklub (4-12 éves korig), játszótér, törökfürdő, szauna, fitneszterem, konferenciaterem, WIFI a szobákban és a hotel közösségi helységeiben. A szálloda saját strandján a napernyők és a napozóágyak ingyenesen használhatók. Térítés ellenében: wellness szolgáltatások, masszázs, törökfürdő kezelései, fodrászat, internetsarok, biliárd, léghoki, asztalifoci, strandtörölköző, mosoda, üzletek, vízi sportok, orvosi ellátás, gyermekfelügyelet.

Elhelyezés
A standard szobák mindegyike rendelkezik központi légkondicionálóval, telefonnal, hajszárítóval, műholdas tévével, bérelhető széffel (kb. 1,5 EUR/nap), minibárral és erkéllyel. A családi szobák kétlégterűek, maximum kapacitásuk 4 felnőtt. A standard szobák főépületiek, a családi szobák a melléképületekben találhatók.

Ellátás
All inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, délutáni snack, éjféli leves (23:00-24:00 között), fagylalt heti egy alkalommal az esti show alatt, kávé/sütemény (16:00-17:00 között), helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10:00-24:00 között), helyi italok és sör a strandbárban, víz a minibárból (csak érkezéskor feltöltve). Térítés ellenében: import italok, palackozott italok, frissen facsart gyümölcslevek, alkoholos italok a strandbárban, különleges borok és pezsgők, török kávé, jégkrém.A leírás a szálloda 2021-es koncepciója alapján készült!





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások