Törökország, Side: Lrs Lake & River Side 5*, ultra all inclusive

A homokos-kavicsos tengerpart 1300 méterre található, ahová ingyenes ingajáratot üzemeltetnek.

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
325495
Utolsó frissítés:
2024.06.18. (K)
8 nap/7 éj
494 723 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

a
FEKVÉS

A szálloda az antalyai repülőtértől kb. 70 km-re, Sidétől kb. 7 km-re, Manavgattól pedig kb. 4 km-re fekszik. A homokos-kavicsos tengerpart kb. 1300 méterre található, ahová a hotel ingyenes ingajáratot üzemeltet.


ELHELYEZÉS

418 szobájának mindegyike légkondicionálóval, telefonnal, szatellit LCD Tv-vel, ingyenes WIFI-vel, széffel, minibárral (érkezéskor vízzel, üdítővel, sörrel feltöltve, majd naponta vízzel és gyümölcslével utántöltve), zuhanyzós fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, papuccsal, felár ellenében köntössel, laminált padlóval, erkéllyel vagy terasszal felszerelt. Mozgáskorlátozottak számára speciális szoba lekérhető.


ECO Room:a standard szobával teljesen megegyező, kedvezményes árú szoba.

Standard Room:16-27 m2alapterületű szoba.

Family Room: 45 m2-es, ajtóval elválasztott két hálószobából álló családi szoba.


ÉTEL ÉS ITAL

Ultra all inclusive ellátás, büféjellegű reggelivel, késői reggelivel, ebéddel, vacsorával, éjszakai levessel és éjszakai snackkel. Főéttermében az ebéd és vacsora alatt előzetes lekérésre diétás és gluténmentes ételeket is biztosítanak. Napközben különböző snackételek, gözleme, gofri, fagylalt, sütemények, török kávé fogyasztható. Két a`la carte étterme közül az egyikben előzetes bejelentkezéssel ingyenes vacsora kérhető (minimum 1 hetes ott tartózkodás esetén). A hotel bárjaiban helyi- és bizonyos import alkoholos- és alkoholmentes italok fogyaszthatók. Felár ellenében frissen facsart gyümölcslé, gránátalmalé, és üveges italok kérhetők.


SPORT ÉS SZABADIDŐ

Kültéri és beltéri medencék, gyermekmedence, csúszdák, asztalitenisz, aerobik, strandröplabda, darts, boccia, valamint fitneszterem, törökfürdő, szauna, gőzkabin áll rendelkezésre ingyenesen. Térítés ellenében vízi sportok (banán, jet ski, parasailing), masszázs, peeling, manikűr-pedikűr és testkezelések vehetőek igénybe. A felnőtteket esti show műsorok, amfiteátrum, meghatározott estéken élő zene, karaoke, tengerparti buli vagy török est szórakoztatja, míg a gyereket mini klub (4-12 éves korig) és játszótér várja.


EGYÉB INFORMÁCIÓ

Konferenciatermek, 24 órás szobaszerviz, mosoda, orvosi ügyelet, fényképész, fodrászat, üzletek, autóbérlés, gyermekfelügyelet bővíti a szolgáltatások körét. A napernyők, napágyak és matracok ingyenesen állnak rendelkezésre a tengerparton is. A WIFI díjmentesen elérhető a szobákban, a közös helyiségekben és a tengerparton is.


A szálloda weboldala:https://www.lakeriversidehotel.com/en/


Egyéni utazási csomag részleteiFigyelem!Az egyéni (dinamikus) utazási csomagra érvényes azUtazási Szerződés kiegészítéseis!A szerződéskötést követően a foglalás részleteinek módosítása nem lehetséges. Továbbá, a foglalással egyidejűleg, vagy legkésőbb 48 órán belül az úti okmány (személyi igazolvány / útlevél) adatok megküldése szükséges.

Az árak tartalmazzák:szállást a választott szobatípussal és ellátással, menetrend szerinti repülőjegyet Wizzair járaton, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), WIZZPriorityt (fejenként 2 kézipoggyász: 1 db max. 10 kg-os 55Ă—40Ă—23cm és 1 db 40Ă—30Ă—20 cm), fix ülőhelyet és transzfert.

Az árak NEM tartalmazzák: feladható poggyászt (10 kg-os poggyász: kb. 15.000 Ft/fő/retúr,20 kg-os poggyász kb. 20.000 Ft/fő/retúr - az ár változhat a repülőjegy tényleges kiállításáig),útlemondási és BBP biztosítást (910 Ft/fő/nap ártól), magyar nyelvű asszisztenciát, reptéri parkolást (12 720 Ft/hét/autó).

Figyelem! 10 fő feletti foglalás eseténaz áraklekérésre vannak, mivel a légitársaság felárat számolhat fel.

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások