Törökország, Side: Dream World Hill 5*, all inclusive

A hotel saját, homokos strandja a komplexumtól kb. 350 méterre található!

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
377410
Utolsó frissítés:
2024.05.25. (Szo)
8 nap/7 éj
388 375 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A 2017-ben megnyílt, modern, 300 szobás, kiváló ár-érték arányú 5 csillagos szálloda az antalyai repülőtértől 55 km-re, Side központjától 5 km-re helyezkedik el, a népszerű Kumköy üdülőhelyen. A hotel saját, homokos strandja a komplexumtól kb. 350 méterre található, mely egy rövid sétával, vagy a hotel által üzemeltetett, ingyenes shuttle járattal is elérhető. A környező üdülőhelyekre helyi járatú autóbusszal (dolmussal), vagy taxival juthatunk be, Side ókori romvárosába pedig akár a tengerparton haladó sétányon be is sétálhatunk.

Szolgáltatások
3 medence napernyőkkel és napozóágyakkal (egyikük csak felnőtteknek), gyermekmedence, aquapark 7 csúszdával, mini aquapark (szomszédos testvérszállodájában, a Dream Family Club-ban), belső medence, főétterem, 3 a`la carte étterem, 3 bár, strandbár, nappali animációs programok, esti show-műsorok, miniklub (4-12 éves korig), fitneszterem, törökfürdő, szauna, asztalitenisz, darts, aerobik, vízitorna, WIFI. A szálloda saját strandján a napernyők és a napozóágyak ingyenesen igénybe vehetők. A part a hotel ingyenes shuttle járataival is megközelíthető (meghatározott időközönként közlekedik). Térítés ellenében: Spa és wellness szolgáltatások, masszázs, fodrászat, üzletek, mosoda, orvosi ellátás, vízi sportok, gyermekfelügyelet.

Elhelyezés
A szobák mindegyike rendelkezik központi légkondicionálóval, telefonnal, hajszárítóval, műholdas LCD tévével, minibárral, bérelhető széffel, WIFI internetkapcsolattal és erkéllyel. A családi szobák kb. 45 nm-esek és két, ajtóval elválasztott hálószobával rendelkeznek, maximum kapacitásuk 4 felnőtt.

Ellátás
All inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, vacsoránál gyermekbüfé, délutáni snackek, éjféli leves (23:00-23:30 között), korai reggeli minibüfé (0:00-06:00 között), sütemények, gofri és fagylalt (bizonyos időpontban), 3 a`la carte étterem (török, olasz és hal; egy alkalommal, előzetes foglalással), számos helyi alkoholos és alkoholmentes ital (10:00-24:00 között), naponta víz a minibárból. Térítés ellenében: egyéb étel- és italfogyasztás, import és palackozott italok, palackozott borok, frissen facsart gyümölcslevek, szobaszerviz.A leírás a szálloda 2021-es koncepciója alapján készült!









 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások