Törökország, Side: Barut B Suites 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
225266
Utolsó frissítés:
2024.04.17. (Sze)
8 nap/7 éj
249 895 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Általános információk
A 2013-ban felújított, 254 szobával rendelkező szálloda kb.60 km-re található Antalya repülőterétől, kb.8 km-re Side óvárosától, a homokos tengerparttól kb. 250 m-re helyezkedik el. A szállodában központi étterem, a`la carte éttermek és bárokvárják a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, gyermekmedence és vízi csúszdák találhatók. A napágyakésanapernyők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre. Wireless internetezése a lobbyban és a szobákban ingyenesen van lehetőség. A szórakozásról animációs és sportprogramok, alkalmanként élőzenés műsorok gondoskodnak. Térítés ellenében mosoda, üzletek, szobaszerviz, orvosi ellátás, autóbérlés, fodrászat bővítik a szolgáltatások körét.
A szállodát családos és fiatal utasainknak egyaránt ajánljuk.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.
SIDE:A Török Riviérán a leghosszabb homokos partszakasszal rendelkező üdülőhely Side. A hangulatos városban vásárlási lehetőségeken kívül található az Apollo templom, valamint a városhoz közel helyezkedik el a festői Manavgat vízesés. Colakli, Evrenseki, Kumköy, Side város és Sorgun településeken a tengerpart homokos és lassan mélyül, míg Titreyengöl, Kizilagac és Kizilot tengerpartja kavicsos és gyorsan mélyül.

Ellátás
ÖnellátásReggelis ellátás, mely magába foglalja a reggelit. Az italok térítés ellenében fogyaszthatóak.Félpanziós ellátás, mely magába foglalja a reggeli és a vacsorát. Az italok térítés ellenében fogyaszthatók.All inclusive ellátás, mely07:00-21:30közöttvehetőigénybeés az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, késői reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, napközben snack, tea, kávé, sütemény, fagylalt (meghatározott időszakban), éjjeli snack (23:00-01:00). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok 10:00-24:00 között térítésmentesen fogyaszthatók. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, frissen facsart gyümölcslevek,fogyasztásaza`lacarteéttermekben térítés ellenében állnak rendelkezésre.A központi étteremben vegán és gluténmentes ételek elérhetőek a vendégeknek.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátás típusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, strandtörölközö, külső medence, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), vízi csúszda(k), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, fodrászat, mosoda, autóbérlés, szobaszerviz, üzletek,

Szórakozás
aerobik, animációs műsorok, strandröplabda, biliárd, fitneszterem, asztalitenisz, teniszfelszerelés, teniszpálya világítás, teniszpálya, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
szépségszalon, belső medence, masszázs, peeling, wellness / spa központ, törökfürdő,

Gyermekeknek
babakocsi, rácsos kiságy, etetőszék, mini klub, gyermekmedence, játszótér,

Lakosztály
Légkondicionáló (Központi), Erkély vagy terasz, Fürdőköpeny, Hálószoba, Hajszárító, kb. 45 nm, Vízforraló, Konyhasarok, Nappali, Mini hűtő, Széf, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Papucs, Telefon, Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Side utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások