TOP LUXUS! Törökország, Lara: Venezia Palace 5*, ultra all inclusive

Saját strandjától mindössze néhány lépésre várja vendégeit a 5*-os szálloda, amely hatalmas szabadtéri medencét biztosít

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
219046
Utolsó frissítés:
2024.04.24. (Sze)
8 nap/7 éj
472 346 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

VENEZIA PALACE DELUXE RESORT 5*, ULTRA ALL INCLUSIVE
A szálloda honlapja >> | Videó megtekintése >>

A velencei Szent Márk tér mintájára tervezett Venezia Palace Deluxe Resort Hotel 100 000 m²-es területen helyezkedik el. A szálláshely az antalyai Kundu negyedben, saját strandjától mindössze néhány lépésre várja vendégeit. Az 5 csillagos szálloda hatalmas szabadtéri medencét, fedett medencét, zöldellő kertet és számos szolgáltatást nyújtó wellnessrészleget kínál.

Általános információk
A 541 szobával rendelkező szálloda kb. 15 km-re található Antalya repülőterétől, Antalya belvárosától kb. 20 km-re, közvetlenül a homokos-aprókavicsos tengerparton. A szállodában központi étterem, a`la carte éttermek, bárok, szabadtéri medencék, gyermekmedence, vízi csúszdák találhatók. A nyugágyak, napernyők és strandtörölközők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre. A szórakozásról animáció és sport programok, mini club, valamint wellnes szolgáltatások gondoskodnak. Wireless internetezési lehetőség térítésmentesen áll rendelkezésre.

Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: vízi sportok a tengerparton, orvosi ellátás, mosoda, autóbérlési lehetőség, wellness szolgáltatások, szobaszerviz, konferenciaterem használat, fodrászat.

Véleményünk: a szállodát családoknak és pároknak egyaránt ajánljuk és mindenkinek akinek fontos a rövid reptéri transzferidő vagy egy viszonylag nagyobb város közelsége, a számos szórakozási és kirándulási lehetőség.

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.

Antalya: a Török Riviéra legnagyobb városa, melyet vízesései és építészeti műemlékei is ismertté tesznek. A város egyik híres, az ókorból származó látványossága a Hadrianus kapu, mely Kr.e.130-ban épült. A régió tengerpartjai homokosak és aprókavicsosak, valamint lassan mélyülnek.

Ellátás: Ultra All inclusive ellátás büférendszerben a központi étteremben: snack, fagylalt, palacsinta, péksütemények napközben meghatározott időkben fogyaszthatók, strandon is. Az éttermekben dress code van érvényben, fürdőruha, papucs és short viselése nem megengedett. Az A`la carte éttermekbe előfoglalás szükséges (legalább 1 nappal előtte a szálloda Guest Relation részlegén). 
A` la carte éttermek:
- olasz,
- halétterem,
- mexikói
- török éttermek.
Helyi és egyes import alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók a bárokban. Egyes import és prémium alkoholos/ alkoholmentes italok és frissen facsart gyümölcslevek térítés ellenében fogyaszthatók. Minibárból a fogyasztás ingyenes, újra feltöltik naponta.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátás típusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások: bár, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, lobby bár, külső medence, medence bár, központi étterem, napernyő ( tengerparton ), napernyő (medencénél), napágy (tengerparton), napágy (medencénél), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások: orvosi ügyelet, fodrászat, mosoda, autóbérlés, szobaszerviz, üzletek

Szórakozás: aerobik, aquapark, kosárlabda, strandröplabda, diszkó, esti showműsorok, fitneszterem, gimnasztika, mini foci, soft animáció, asztalitenisz, teniszfelszerelés, teniszpálya világítás, teniszpálya, vízi sportok a tengerparton

Wellness: szépségszalon, belső medence, jakuzzi, masszázs, szauna, wellness / spa központ, törökfürdő

Gyermekeknek: gyermekfelügyelet, gyermekmenü, etetőszék, mini klub, gyermekmedence, gyermek csúszda, minidiszkó, játszótér,









 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Lara utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások