Törökország, Lara: Titanic Deluxe Lara Hotel 5*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
386018
Utolsó frissítés:
2024.05.18. (Szo)
8 nap/7 éj
600 219 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
Utazzon el Ön is a valóságból Csodaországba a Titanic fedélzetén! A népszerű szálloda berendezését az egykori luxus óceánjáró mintájára formálták, így Ön is részt vehet a legenda modern újjáéledésében! Elődjével ellentétben ez a `hajó” mozdulatlanul áll Földközi-tengeri `kikötőjében”, és évről évre kiemelkedő szolgáltatásokkal várja vendégeit. Széleskörű all inclusive ellátásával, kitűnő konyhájával, kényeztető wellness szolgáltatásaival, sokszínű gyermekprogramjaival, csodaszép mediterrán kertjével és kellemes, homokos strandjával Önt is le fogja nyűgözni! A 95.000 nm-en elterülő, 2003-ban nyílt és 2023-ban részlegesen felújított szálloda az antalyai repülőtértől 10 km-re, Antalya központjától 12 km-re, Lara Beach-en fekszik, közvetlenül saját, 165 méter hosszú, homokos tengerpartján. A városközpontba, vagy a szálloda közelében található nagy bevásárlóközpontokba tömegközlekedéssel (dolmussal) vagy taxival juthatunk el.

Szolgáltatások
Medence napernyőkkel és napozóágyakkal, gyermekmedence, belső medence gyermekrésszel, aquapark 4 felnőtt- és 6 gyermek csúszdával, 6 étterem, cukrászda, 9 bár, nappali és esti animációs programok, alkalmanként élő zene, tematikus partik, diszkó, miniklub (4-8 éveseknek), junior club (8-12 és 12-17 éveseknek), játszótér, fitneszterem, törökfürdő, szauna, gőzfürdő, hó szoba, jakuzzi, aerobic, táncleckék, vízi torna, kosárlabda, strandröplabda, futballpályák, vízilabda, boccia, 4 teniszpálya, mozi, WIFI. A szálloda saját strandján a napernyők, napozóágyak, matracok és strandtörölközők ingyenesen használhatók. Térítés ellenében: fűthető olimpiai medence, Spa és wellness szolgáltatások, törökfürdő kezelései, masszázs, bowling, biliárd, vízi sportok, teniszfelszerelés és pályavilágítás, teniszoktatás, mosoda, gyermekfelügyelet, üzletek, orvos, konferenciaközpont, privát pavilonok.

Elhelyezés
A 640 szoba mindegyike központi légkondicionálóval, hajszárítóval, telefonnal, fürdőköpennyel, papuccsal, műholdas LCD tévével, minibárral, vízforralóval, WIFI internetkapcsolattal, széffel és erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. A standard szobák 26 nm-esek. A családi szobák 39-45 nm alapterületűek, kétlégterűek, a melléképületben találhatók; a gyermekek számára emeletes ággyal, vagy kanapéággyal felszereltek.

Ellátás
Ultra all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, diétás büfé, gyermekbüfé (ebédnél és vacsoránál), különböző snack-ek napközben, pide, fagylalt, gofri, sültkrumpi bizonyos időpontokban, számos helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital (napi 24 órában), naponta feltöltött minibár. Térítés ellenében: bizonyos import italok, különleges és exkluzív italok, 5 a`la carte étterem (steak, japán, olasz, BBQ és hal; előzetes foglalással), borok az a`la carte éttermekben, frissen facsart gyümölcslevek, szobaszerviz.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Lara utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások