Törökország, Lara: Royal Holiday Palace 5*, ultra all inclusive, debreceni indulással

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
214061
Utolsó frissítés:
2024.06.12. (Sze)
8 nap/7 éj
630 302 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Általános információk
A 10 emeletes, összesen 604 szobával rendelkező szálloda kb. 15 km-re Antalya repülőterétől, kb. 17 km-re Antalya belvárosától, közvetlenül a homokos-kavicsos tengerparton helyezkedik el.

A vendégek kellemes időtöltését lobby/recepció, éttermek, bárok, szabadtéri medencék, vízicsúszdák, szobaszervíz, autóbérlés, üzletek, mosoda, orvosi ügyelet szolgálja. A pihenésre, feltöltődésre vágyó utasokról wellness/spa szolgáltatások: szauna, török fürdő, gőzfürdő, relaxációs szoba, masszázs és kozmetikai kezelések gondoskodnak. A sportok szerelmeseit fitneszterem, biliárd, bowling, asztali tenisz, boccia, teniszpálya, darts, strandröplabda és különböző vízisportolási lehetőségek várják. WiFi internetkapcsolat térítésmentesen elérhető a szállodában. A napozóágyak és a napernyők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen vehetők igénybe. Strandtörölköző letét ellenében áll rendelkezésre, a cseréje térítés ellenében lehetséges. A gyermekek felhőtlen szórakozását gyermekmedencék, vízicsúszdák, játékterem, mini klub, játszótér és animációs programok biztosítják. Előzetes kérésre gyermekfelügyelet (térítés ellenében), babaágy igényelhető a szabad kapacitások függvényében. A szórakozásról napközben sport és animációs programok, esti szórakoztató műsorok, élő zenés estek gondoskodnak.A szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a csúszdák használatát a szálloda életkorhoz és/vagy testmagassághoz kötheti.

A szobák légkondicionálóval, erkéllyel, TV-vel, telefonnal, WiFi internetkapcsolattal, minibárral, vízforralóval, tea és kávé készítési lehetőséggel, széffel, fürdőszobai piperecikkekkel és hajszárítóval felszerelt fürdőszobával rendelkeznek.ANTALYA: A Török Riviéra legnagyobb városa, melyet vízesései és építészeti műemlékei is ismertté tesznek. A város egyik híres, az ókorból származó látványossága a Hadrianus kapu, mely Kr.e.130-ban épült. A régió tengerpartjai homokosak és aprókavicsosak, valamint lassan mélyülnek.

Ellátás
Ultra All Inclusive ellátás, mely tartalmazza a reggelit, ebédet és a vacsorát büférendszerben a szálloda központi éttermében. Napközben és éjjel snack ételeket, fagylaltot, délutáni kávét és süteményeket, valamint a helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztását a szálloda által meghatározott rendszer szerint a kijelölt bárokban. Egyes import és prémium kategóriás italok, frissen facsart gyümölcslevek fogyasztása térítés ellenében áll rendelkezésre.A szálloda üzletpolitikája szerint az étkezések alkalmával megfelelő (hosszú, zárt) ruházat viselése kötelező.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától és az időjárási körülményektől függően változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, tengerparti bár, strandtörölközö, diszkó bár, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, lobby bár, matrac (tengerparton), matrac (medencénél), külső medence, medence bár, szobaszerviz, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), vízi csúszda(k), wireless internet ( lobbyban ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, fodrászat, internet kávézó, mosoda, autóbérlés, üzletek,

Szórakozás
aerobik, animációs műsorok, aquapark, strandröplabda, biliárd, boccia, bowling, táncórák, darts, diszkó, esti showműsorok, fitneszterem, gimnasztika, élő zene, asztalitenisz, teniszpálya világítás, teniszoktatás, teniszpálya, vízi aerobik, vízilabda, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
szépségszalon, belső medence, jakuzzi, masszázs, szauna, wellness / spa központ, gőzfürdő, törökfürdő,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, gyermekfelügyelet, gyermekmenü, mini klub, gyermeksarok, gyermekmedence, gyermek csúszda, vidámpark gyerekeknek, minidiszkó,

Tengerre néző superior szoba
.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Lara utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások