Törökország, Lara: Ramada Resort Lara 5*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
387668
Utolsó frissítés:
2024.05.18. (Szo)
8 nap/7 éj
405 000 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A 4 épületből álló, 2013-ben épült hotel 14 km-re fekszik az antalyai repülőtértől, 9 km-re a városközponttól és 330 m-re a homokos strandtól, ahová a szálloda ingyenes shuttle járatot biztosít. A Ramada Beach Club mintegy 12.000 nm-en várja vendégeit a strandon, ahol a szálloda számtalan szolgáltatása igénybe vehető. Fedezze fel Antalya óvárosát, a közeli bazárok széleskörű kínálatát, élvezze a hűsítő tengervizet, a nyári napsütést, a finom ételeket, italokat és felejtse el a hétköznapok rohanását.

Szolgáltatások
Medence napozóágyakkal és napernyőkkel, gyermekmedence, 4 csúszda, beltéri medence, Aquapark 4 csúszdával a Ramda Beach Clubban, 6 étterem, 2 snack étterem, 4 bár, napközbeni animációs programok, miniklub (4-8 éveseknek), maxi klub (8-12 éveseknek), minimozi, minidisco, játszótér, török fürdő, szauna, gőzfürdő, fitneszterem, asztalitenisz, darts, sakk, teniszpálya, kosárlabda, WiFi elérhetőség. A strandon napozóágyak, napernyők és strandtörölközők ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére. Térítés ellenében: Spa részleg kezelései, masszázsok, jacuzzi, fodrászat, üzletek, teniszpálya világítás, mosoda, orvosi szolgálat, billiárd, pavilonbérlés.

Elhelyezés
A 395 kényelmes szoba mindegyike rendelkezik központi légkondicionálóval, műholdas LCD TV-vel, telefonnal, WiFi elérhetőséggel, széffel, minibárral, vízforralóval és erkéllyel. A Standard szobák 30 nm-esek, max. 2 fő részére foglalhatók. A Superior szobák 35 nm-esek, max. 3 felnőtt és 1 gyermek részére foglalhatók. A Családi lakosztályok 70 nm-esek, 2 hálószobával és nappalival felszereltek, max. 5 felnőtt és 1 gyermek részére foglalhatók. Az 5. és 6. fő részére kanapéágy ill. kinyitható pótágy áll rendelkezésre.

Ellátás
Ultra All Inclusive: Reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, kései reggeli, napközbeni snackek, éjjeli snackek (23:00-06:00), kávé/tea/ sütemények, pide, gözleme és fagylalt bizonyos időpontokban, 5 a`la carte étterem (hal és tengergyümölcsei, olasz és mediterrán, török, ázsiai és mexikói, a tartózkodás során egy alkalommal, előzetes asztalfoglalással), helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital (24 órában), minibár naponta vízzel és üdítőkkel feltöltve. Térítés ellenében: Prémium és palackozott import italok, BBQ a`la carte (előzetes asztalfoglalással), szobaszervíz.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Lara utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások