Törökország, Lara: Delphin Diva Hotel 5*, ultra all inclusive, debreceni indulással

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
323637
Utolsó frissítés:
2024.06.15. (Szo)
8 nap/7 éj
728 928 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A 2004-ben épült és 2014-ben felújított, exkluzív szálloda az antalyai repülőtértől 10 km-re, Antalya városközpontjától 15 km-re terül el 24.000 nm-en, a Török Riviéra egyik legfelkapottabb, `Kék Zászló” díjjal kitüntetett strandján, Lara Beach-en, közel a bevásárlóközpontokhoz. Az elegáns szálloda közvetlenül saját, 230 méter hosszú, homokos tengerpartján fekszik, és minden igényt kielégítő, színvonalas szolgáltatásokkal várja vendégeit. Antalyába helyi járatú busszal (dolmussal) vagy taxival mindenképpen érdemes ellátogatni, akár vásárolni, akár nézelődni szeretnénk. A számtalan bazár és butik fantasztikus kínálata mellett érdemes megtekinteni a szeldzsuk városfallal körbevett óvárost, Hadrianus kapuját, és a hangulatos kikötőt is.

Szolgáltatások
Medence napernyőkkel és napozóágyakkal, relax medence (15 éves kor felett), belső medence, felnőtt és gyermek csúszdás medence, miniklub (4-12 éves korig), játszótér, minimozi, mini vidámpark, minidiszkó, 8 étterem, 7 bár, széleskörű nappali és esti animációs programok, diszkó, esti show-műsorok, alkalmanként élő zene, törökfürdő, szauna, gőzfürdő, fitneszterem, aerobic, step aerobik, vízi torna, asztalitenisz, darts, teniszpálya, teniszfelszerelés (letét ellenében) és -pályavilágítás (előzetes foglalással), strandröplabda, vízilabda, WIFI a szobákban és lobbyban. A medencéknél és a szálloda saját strandján a napernyők, napozóágyak és a strandtörölközők ingyenesen használhatók. Térítés ellenében: törökfürdő és Spa központ kezelései, különféle masszázsok, Kleopátra fürdő, jakuzzi, teniszleckék, biliárd, bowling, számítógépes játékok, Playstation, vízi sportok, internetkávézó, fodrászat, szépségszalon, üzletek, mosoda, orvos.

Elhelyezés
A 481-szobás szálloda Standard szobáinak mindegyike hajszárítóval, telefonnal, központi légkondicionálóval, műholdas tévével, WIFI internetkapcsolattal, minibárral, vízforralóval, széffel és erkéllyel rendelkezik. A Standard szobák 26-30 nm alapterületűek, egy franciaággyal, egy egyszemélyes, továbbá egy kanapéággyal felszereltek, maximum 3 felnőtt + 1 gyermek helyezhető el bennük. A Családi szobák 37 nm-esek, kéthálósak de egylégterűek, maximum 4 felnőtt elhelyezésére alkalmasak. A Doublex családi szobák 47 nm-esek, két hálószobával rendelkeznek, de egylégterűek, galériásak, maximum kapacitásuk 4 felnőtt + 1 gyermek. A hotel többféle luxuslakosztállyal is rendelkezik, melyek erkély nélküliek.

Ellátás
Ultra all inclusive: reggeli, kései reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, vegetáriánus és diétás ételek, délutáni és éjszakai snackek, 7 a`la carte étterem (japán, kínai, olasz, sushsi, hal, török, mexikói; a tartózkodás alatt egy alkalommal, előzetes foglalással), minibár (üdítők, víz, sör, csokoládé és snack; naponta feltöltve), bizonyos helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes italok (08:00-07:00 között). Gyermekeknek a vacsoránál gyermekbüfé, babáknak bébiétel is rendelkezésre áll. Térítés ellenében: néhány import ital, palackozott, különleges és prémium italok, szobaszerviz.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Lara utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások