Törökország, Lara: Delphin Be Grand Resort Hotel 5*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
308782
Utolsó frissítés:
2024.05.18. (Szo)
8 nap/7 éj
741 438 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
Az egykori Rixos Lares Hotel 2016-ban vált a Delphin szállodalánc tagjává, melyet ugyanabban az évben teljesen felújítottak. Az óriási, 4 blokkból álló, 837 szobás komplexum 110.000 nm-en terül el, az antalyai repülőtértől 10 km-re, Antalya belvárosától 15 km-re, közvetlenül saját, homokos tengerpartján. Antalya központjába helyi járatú autóbusszal (dolmussal), vagy taxival juthatunk be. A szálloda gondoskodik róla, hogy Önnek idei nyaralása is feledhetetlenül teljen a Török Riviérán; a pároknak a lakosztályok kényelme és a felnőtt strandszakasz nyújt lehetőséget az elvonulásra, a gyermekeket pedig képzett animátorcsapat, vidámpark és mini dinoszaurusz park várja, emellett a hotel egyedülálló medencerendszere is számtalan vízi élményt kínál, csaknem 8.000 nm-en.

Szolgáltatások
3 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, fűtött relax medence (15 éves kor felett), gyermekmedence, félolimpiai medence, aquapark 9 felnőtt és 7 gyermekcsúszdával, jakuzzi, beltéri felnőtt és gyermekmedence, miniklub (4-12 éves korig), játszótér, minimozi, vidámpark, mini dinoszauruszpark, minidiszkó, 8 étterem (a főétteremben gyermekrésszel), 10 bár, széleskörű nappali és esti animációs programok, esti show-műsorok, alkalmanként élő zene, diszkó, mozi, darts, asztalitenisz, strandröplabda, fitneszterem 1.350 nm-en, Pilates 135 nm-en, aerobik, Step, vízi torna, 6 teniszpálya, teniszfelszerelés (letét ellenében) és -pályavilágítás (előzetes foglalással), törökfürdő, gőzfürdő, szauna, WIFI a szobákban és a lobbyban. A medencéknél és a szálloda saját strandján a napernyők, napozóágyak, matracok és strandtörölközők ingyenesen használhatók. Térítés ellenében: Spa központ szolgáltatásai, törökfürdő kezelései, Kleopátra tejfürdő, jakuzzi, különféle masszázsok, fodrászat, játékterem, bowling, biliárd, számítógépes játékok, internetkávézó, Playstation, asztalifoci, teniszleckék, vízi sportok, mosoda, üzletek, orvos.

Elhelyezés
A szálloda igényesen berendezett, tágas szobáiban a Delphin hotellánctól megszokott, exkluzív környezet köszön vissza. A lakóegységek mindegyike rendelkezik telefonnal, hajszárítóval, központi légkondicionálóval, WIFI kapcsolattal, széffel, műholdas LCD tv-vel, minibárral, vízforralóval és erkéllyel. A `BE Trendy” Standard szobák 35, a `BE Large” Standard szobák 42 nm alapterületűek, egy franciaággyal, egy egyszemélyes, továbbá egy kanapéággyal felszereltek, maximum 3 felnőtt + 1 gyermek helyezhető el bennük. A nászutasok számára ideális `BE Romantic” Superior szobák 32 nm-esek, maximum kapacitásuk 2 felnőtt. A `BE Deluxe Loft” Superior szobák 41 nm alapterületűek, nagyobb belmagassággal rendelkeznek, maximum 2 felnőtt elhelyezésére alkalmasak. Az `A” típusú `BE Family” Családi szobák 56 nm-esek, kéthálósak, egyik szobájukban franciaágy és kanapéágy, a másikban két egyszemélyes ágy található, maximum kapacitásuk 4 felnőtt + 1 gyermek. Családok elhelyezésére további szobatípusok is rendelkezésre állnak (BE Family Loft, Lakosztály, Családi lakosztály), vagy összenyitható szobák is választhatók (BE Trendy, 2x35 nm), melyekben akár 6 felnőtt + 2 gyermek is elhelyezhető.

Ellátás
Ultra all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, vegetáriánus és diétás sarok az étteremben, kései reggeli, délutáni és éjszakai (22:00-07:00 között) snackek, 7 a`la carte étterem (mexikói, távol-keleti, olasz, török, görög, hal és az IKAT étterem; a tartózkodás alatt egy alkalommal, előzetes foglalással), minibár (víz, tej, üdítők, sör, bor, csokoládé és snackek; naponta feltöltve), bizonyos helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes italok (08:00-07:00 között), frissen facsart gyümölcslevek, szobaszerviz (01:00-06:00 között). Térítés ellenében: néhány import ital, bizonyos import italok az a`la carte éttermekben, szobaszerviz (06:00-01:00 között).





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Lara utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások