Törökország, Lara: Crystal Centro Resort 5*, ultra all inclusive, debreceni indulással

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
299004
Utolsó frissítés:
2024.06.12. (Sze)
8 nap/7 éj
553 749 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Általános információk
Az400 szobával rendelkező szálloda kb.12 km-re található Antalya repülőterétől, Antalya központjától kb. 14 km-re fekszik, közvetlenül a homokos tengerparton. A szállodában központi étterem, a`la carte éttermek (tengergyümölcsei,török - térítés ellenében, előfoglalás szükséges), szabadtéri medencék, gyermekmedence, vízicsúszdák. A napágyak, matracok, napernyők és strandtörölközők térítésmentesen vehetőek igénybe a medencénél és a tengerparton. A szórakozásról animációs- és sportprogramok, esti show műsorok, valamint wellness szolgáltatások gondoskodnak. A lobbyban és a szobákban a wireless internetezési lehetőség térítésmentesen vehető igénybe.Térítésellenébenigénybevehetőszolgáltatások:szobaszervíz,konferenciateremhasználat,vízisportokatengerparton,különbözőwellnessszolgáltatások, mosodai szolgáltatások.Hangulatos szálloda, rövid transzferidővel elérhető, elsősorban fiataloknak, pároknak ajánljuk. A családi szoba 1 hálószobával elnevezésű szobatípus 1 hálószobából és 1 nappali jellegű helyiségből áll,melyekajtóvalelválastottak. Fontos információk:Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.ANTALYA: A Török Riviéra legnagyobb városa, melyet vízesései és építészeti műemlékei is ismertté tesznek. A város egyik híres, az ókorból származó látványossága a Hadrianus kapu, mely Kr.e.130-ban épült. A régió tengerpartjai homokosak és aprókavicsosak, valamint lassan mélyülnek.

Ellátás
Ultra all inclusive ellátás, mely 07:00-21:30 óra között vehető igénybe, az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, késői reggeli (10:00-11:00 óra között), ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, délután snackek, délutáni tea, kávé és sütemény, fagylalt (meghatározott időszakokban). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók 10:00-24:00 óra között. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, prémium kategóriájú italok, frissen facsart gyümölcslevek, aza`lacarteéttermekszolgáltatásaitérítés ellenében állnak rendelkezésre.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, tengerparti bár, strandtörölközö, lobby bár, külső medence, medence bár, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), vízi csúszda(k), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, fodrászat, mosoda, kerékpár bérlés, autóbérlés, szobaszerviz, üzletek,

Szórakozás
aerobik, animációs műsorok, kosárlabda, strandröplabda, darts, diszkó, esti showműsorok, fitneszterem, gyermek animációs programok, élő zene, minigolf, asztalitenisz, vízilabda, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
szépségszalon, belső medence, jakuzzi, masszázs, szauna, wellness / spa központ, gőzfürdő, törökfürdő,

Gyermekeknek
babakocsi, rácsos kiságy, mini klub, gyermekmedence, gyermek csúszda, minidiszkó, játszótér,

Oldalról tengerre néző standard szoba
Légkondicionáló (Központi), Erkély vagy terasz, Hajszárító, kb. 28 nm, Minibár, Széf, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Tea és kávébekészítési lehetőség, Telefon (térítés ellenébe), Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Lara utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások