Törökország, Kemer: Seven Seas Hotel Life 5*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
248734
Utolsó frissítés:
2024.06.22. (Szo)
8 nap/7 éj
822 122 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

FEKVÉS
A szálloda Antalya repterétől kb. 50 km-re, Kemer belvárosától kb. 8 km-re fekszik, ahová 30 percenként helyi buszjárat közlekedik. A hotel közvetlenül a 180 méter hosszú privát, Kék zászló díjas, homokos-kavicsos tengerparton fekszik, ahol stég is található.

ELHELYEZÉS
A szálloda 295 szobával rendelkezik, melyek mindegyike központilag szabályozott légkondicionálóval, széffel, szatellit LCD Tv-vel, telefonnal, ingyenes WIFI-vel, mini bárral (naponta feltöltve üdítővel, vízzel és sörrel), tea- és kávékészítési lehetőséggel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, papuccsal és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. Kérésre köntöst is biztosítanak. Mozgáskorlátozottak számára speciális felszereltségű szobát előzetes lekérés esetén biztosítanak.

Main Building Standard Room / Sea View Room: kb. 25 m2 alapterületű főépületi szoba, kertre vagy tengerre néző kilátással.

Family Garden View:kb. 31 m2 alapterületű főépületi, családi szoba két, ajtóval elválasztott hálószobával és kertre néző kilátással.

Superior Garden View: kb. 50 m2 alapterületű főépületi szoba, tájra néző kilátással.

Bungalow Standard Room: kb. 25 m2 alapterületű bungaló, kertre néző kilátással.

Bungalow Family Room: 50 m2alapterületű bungaló két, ajtóval elválasztott hálószobával és kertre néző kilátással.

Residence Building Standard Room: a szálloda legújabb épületében elhelyezkedő, 37 m2 alapterületű szoba, kertre néző kilátással.

ÉTEL ÉS ITAL
Ultra all inclusive ellátás, mely tartalmazza a büfé jellegű reggelit, ebédet, vacsorát, és az éjszakai büfét. A főétkezések alatt gyermekmenü, valamint diétás- és előzetes lekérés esetén gluténmentes, laktózmentes ételek is kérhetők. Helyi- és bizonyos import alkoholos- és alkoholmentes italok, valamint snack ételek, kávé, tea, sütemény, szendvics, gözleme, fagylalt a kijelölt helyeken és időben ingyenesen fogyaszthatók. A`la carte éttermei közül az olasz és a török étterem ingyenesen látogatható maximum két alkalommal. A Fish és a Barbeque a`la carte éttermek előzetes foglalást követően, felár ellenében vehetők igénybe. Négy bár (lobbi, medence, tengerparti és diszkó) bővíti a szálloda szolgáltatásainak körét.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri medencék, gyermekmedencék, három csúszda, valamint fitneszterem, asztalitenisz, aerobik, zumba, kangoo, strandröplabda, kosárlabda, darts, teniszpályák, íjászat, boccia, óriás jenga, vízilabda használható ingyenesen. Térítés ellenében biliárd, tenisz felszerelés és pályavilágítás, motorizált vízi sportolási lehetőségek állnak rendelkezésre. Spa központjában a török fürdő, a szauna, a gőzkabin díjmentesen, míg a masszázs és a különböző terápiás kezelések térítés ellenében vehetőek igénybe. Animációs programok, mozi, diszkó, alkalmanként élő zene, esti show műsorok szórakoztatják a vendégeket. A gyermekeket játszótér, Xbox, PlayStation, illetve mini klub (0-4 éves korig) és tini klub (5-16 éves korig) várja.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
24 órás szobaszerviz, két konferenciaterem, gyermekfelügyelet, mosoda, személyi edző, fodrászat, fényképész, autóbérlési lehetőség, orvosi ügyelet, üzletek, a parton pavilonbérlés bővíti a szolgáltatások körét. A WIFI ingyenes a szobákban és a közös helyiségekben. A napernyők, napágyak és a strandtörülközők a medencénél és a tengerparton is ingyenesen vehetők igénybe.

A szálloda weboldala:https://www.sevenseashotels.com/en/seven-seas-hotel-life/



Egyéni utazási csomag részleteiFigyelem!Az egyéni (dinamikus) utazási csomagra érvényes azUtazási Szerződés kiegészítéseis!A szerződéskötést követően a foglalás részleteinek módosítása nem lehetséges. Továbbá, a foglalással egyidejűleg, vagy legkésőbb 48 órán belül az úti okmány (személyi igazolvány / útlevél) adatok megküldése szükséges.

Az árak tartalmazzák:szállást a választott szobatípussal és ellátással, menetrend szerinti repülőjegyet Wizzair járaton, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), WIZZPriorityt (fejenként 2 kézipoggyász: 1 db max. 10 kg-os 55Ă—40Ă—23cm és 1 db 40Ă—30Ă—20 cm), fix ülőhelyet és transzfert.

Az árak NEM tartalmazzák: feladható poggyászt (10 kg-os poggyász: kb. 15.000 Ft/fő/retúr,20 kg-os poggyász kb. 20.000 Ft/fő/retúr - az ár változhat a repülőjegy tényleges kiállításáig),útlemondási és BBP biztosítást (910 Ft/fő/nap ártól), magyar nyelvű asszisztenciát, reptéri parkolást (12 720 Ft/hét/autó).

Figyelem! 10 fő feletti foglalás eseténaz áraklekérésre vannak, mivel a légitársaság felárat számolhat fel.

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Kemer utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások