Törökország, Kemer: Rixos Premium Tekirova 5*, ultra all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
214029
Utolsó frissítés:
2024.05.25. (Szo)
8 nap/7 éj
709 610 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Általános információk
A770 szobával rendelkező szálloda kb. 73 km-re található Antalya repülőterétől, Kemer központjától kb. 17 km-re, Tekirova központjától kb. 2 km-re, közvetlenül a köves tengerparton helyezkedik el. A szállodában központi étterem, a`la carte éttermek(nemzetközi, halas - előzetes foglalás szükséges) , bárok és diszkó várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, gyermekmedence találhatók, az épületben beltéri, fűtött medence várja a vendégeket. A napernyők, napágyak, matracok a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre. A szórakozásrólsoft animációs és sport programok gondoskodnak. Wireless internetezésre a hotel területén van lehetőség. Térítés ellenében orvosi ellátás, üzletek, szobaszerviz, mosoda, kerékpár- és autókölcsönző bővítik a szolgáltatások körét.
A jó minőségű szállodát elsősorban a kikapcsolódásra vágyú Utasainknak ajánljuk.Fontos információk: Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a téli szezonban minden szolgáltatás időjárás függő, így a hotel azok tartalmán, időpontjain bármikor változtathat, egyes szolgáltatásokat szüneteltethet. Erre irodánk nincs ráhatással.
KEMER: A fenyvesekkel körülvett régió a páratlan szépségét az őt körülölelő Taurus hegységnek köszönheti. Tengerpartja köves/kavicsos és gyorsan mélyül. A nagyobb szállodák a tengerpartjukat feltöltik homokkal, de a vízbe lépve a meder köves/kavicsos, ezért fürdőcipő viselése ajánlott.

Ellátás
All inclusive ellátás, mely 07:00-21:00 között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, napközben snackek, délutáni tea, kávé, sütemény, éjjeli snack (00:00-02:00). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, néhány import ital 09:00-24:00 között térítésmentesen fogyaszthatók. Bizonyos import alkoholos és alkoholmentes italok, frissen facsart gyümölcslevek, fogyasztás az a`la carte étteremben térítés ellenében állnak rendelkezésre.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátás típusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, üzletek, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, központi étterem, wireless internet ( lobbyban ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
kerékpár bérlés, szobaszerviz, üzletek,

Szórakozás
aerobik, animációs műsorok, tollaslabda, kosárlabda, biliárd, boccia, bowling, mozi, darts, esti showműsorok, fitneszterem, gyermek animációs programok, mini foci, szörfözés, asztalitenisz, teniszfelszerelés, teniszoktatás, vízi aerobik, jóga,

Wellness
szépségszalon, belső medence, manikűr, masszázs, pedikűr, peeling, szauna, wellness / spa központ, gőzfürdő, törökfürdő,

Gyermekeknek
gyermekfelügyelet, gyermekmenü, mini klub, gyermeksarok, minidiszkó, játszótér,

Tájra néző deluxe szoba
Légkondicionáló (Központi), Légkondicionáló (Központi), Erkély, Erkély vagy terasz, Fürdőköpeny, Fürdőköpeny, Hajszárító, kb. 32 nm, kb. 32 nm, Minibár, Minibár, Széf, Széf, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Papucs, Papucs, Tea és kávébekészítési lehetőség, Tea és kávébekészítési lehetőség, Telefon (térítés ellenébe), Telefon (térítés ellenébe), Televízió, Televízió, WC, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Kemer utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások