Törökország, Kemer: Imperial Sunland 5*, all inclusive, debreceni indulással

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
329891
Utolsó frissítés:
2024.06.12. (Sze)
8 nap/7 éj
351 319 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Általános információk
A 2007-ben megnyitott,264szobávalrendelkező szálloda kb. 44 km-re található Antalya repülőterétől, Kemer központjától kb. 12 km-revalamint 30 km-re Antalya városközpontjától, a homokos-kavicsos tengerpart kb. 60 m-re található. A szállodában központi étterem, a`la carte éttermek, bárok várják a vendégeket. A kertben szabadtéri medence, gyermekmedence, valamint csúszdák találhatók. A szobákban térítésmentesen wi-fi elérhető. A napágyak, napernyők és a strandtörölközők a medencénélés a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre. A szórakozásról animációs- és sportprogramok gondoskodnak. A hotel szolgáltatásait törökfürdő, szauna bővítik.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.KEMER: A fenyvesekkel körülvett régió a páratlan szépségét az őt körülölelő Taurus hegységnek köszönheti. Tengerpartja köves/kavicsos és gyorsan mélyül. A nagyobb szállodák a tengerpartjukat feltöltik homokkal, de a vízbe lépve a meder köves/kavicsos, ezért fürdőcipő viselése ajánlott.

Ellátás
Ultra All inclusive ellátás büférendszerben a központi étteremben.

Reggeli: 07:00-10:00
Késői reggeli: 10:00-10:30
Ebéd: 12:30-14:00
Vacsora: 19:00-21:00Snack, fagylalt, palacsinta, péksütemények napközben meghatározott időkben fogyaszthatók.Az éttermekben dress code van érvényben, fürdőruha, papucs és short viselése nem megengedett.
Az A`la carte éttermekbe előfoglalás szükséges (legalább 1 nappal előtte a szálloda Guest Relation részlegén).
A` la carte éttermek: Török és olasz éttermek.Helyi és egyes import alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók:

Lobby bár: 10:00-24:00 között
Medence bár: 10:00-18:00 között

Egyes import és prémium alkoholos/ alkoholmentes italok és frissen facsart gyümölcslevek térítés ellenében fogyaszthatók.
Minibárból a fogyasztás ingyenes, újra feltöltik naponta.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátás típusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, strandtörölközö, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, matrac (tengerparton), külső medence, központi étterem, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), vízi csúszda(k), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, mosoda, üzletek,

Szórakozás
animációs műsorok, fitneszterem, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
szépségszalon, belső medence, masszázs, szauna, wellness / spa központ, törökfürdő,

Gyermekeknek
babakocsi, etetőszék, gyermekmedence, játszótér,

Tájra néző superior szoba
.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Kemer utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások