Törökország, Kemer: Fame Residence Kemer 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
önellátás
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
273178
Utolsó frissítés:
2024.06.18. (K)
8 nap/7 éj
650 209 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

FEKVÉS
Az ötcsillagos szálloda az antalyai repülőtértől kb. 60 km-re, Kemer központjától kb. 750 méterre helyezkedik el. Közvetlenül a privát, kavicsos, Kék Zászló-díjas tengerparton fekszik.

ELHELYEZÉS
246 szobájának mindegyike központilag szabályozott légkondicionálóval, telefonnal, ingyenes WIFI-vel, szatellit Tv-vel, széffel, minibárral, tea- és kávékészítési lehetőséggel, hajszárítóval, fürdőszoba/WC-vel és erkéllyel vagy franciaerkéllyel felszerelt. Babaágyat és mozgáskorlátozottak számára speciális felszereltségű szobát előzetes lekérés esetén biztosítanak.

Standard Land View / Side Sea View Room: kb. 22 m2alapterületű szoba, tájra néző (Land View) vagy oldalról tengerre néző (Side Sea View) kilátással.

Family Room: kb. 24 m2alapterületű, egylégterű családi szoba

Family Superior Room: kb. 45 m2alapterületű, két egybenyitható standard szobából álló családi szoba.

ÉTEL ÉS ITAL
Fame style all inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a büfé jellegű reggelit, ebédet, vacsorát, éjszakai büfét, továbbá a helyi alkoholos- és alkoholmentes italok fogyasztását. Emellett napközben snackételek, gözleme, szezonális gyümölcsök és fagylalt állnak a vendégek rendelkezésére, valamint a szálloda kávét és teát is kínál. Az ideutazók előzetes foglalással az a`la carte éttermekben 20 euró/fő díjfizetés ellenében török, olasz és halas fogásokat is fogyaszthatnak. A hotel hét bárral rendelkezik. Az import és palackozott italokért, a frissen facsart gyümölcslevekért, valamint az éjfél utáni fogyasztásért felárat kell fizetni.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri- és beltéri medence, gyermekmedence várja a látogatókat. A törökfürdő, szauna, fitneszközpont ingyenesen igénybe vehetőek. Térítés ellenében biliárd, bowling, játékterem, masszázs, szépségápolási kezelések, peeling, jakuzzi is elérhetőek. A gyermekek szórakozását mini klub (4-12 éves korig) és animációs programok biztosítják.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Térítés ellenében mosodai szolgáltatások, gyermekfelügyelet, orvosi ügyelet, fényképész, fodrászat, üzletek bővítik a szolgáltatások körét. A WIFI használata ingyenes a szobákban és közös helyiségekben is. A napernyők, napágyak a medence mellett és a tengerparton is ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére.

A szálloda weboldala:https://famehotels.com/fame-residence-kemer-spa/

Egyéni utazási csomag részleteiFigyelem!Az egyéni (dinamikus) utazási csomagra érvényes azUtazási Szerződés kiegészítéseis!A szerződéskötést követően a foglalás részleteinek módosítása nem lehetséges. Továbbá, a foglalással egyidejűleg, vagy legkésőbb 48 órán belül az úti okmány (személyi igazolvány / útlevél) adatok megküldése szükséges.

Az árak tartalmazzák:szállást a választott szobatípussal és ellátással, menetrend szerinti repülőjegyet Wizzair járaton, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), WIZZPriorityt (fejenként 2 kézipoggyász: 1 db max. 10 kg-os 55Ă—40Ă—23cm és 1 db 40Ă—30Ă—20 cm), fix ülőhelyet és transzfert.

Az árak NEM tartalmazzák: feladható poggyászt (10 kg-os poggyász: kb. 15.000 Ft/fő/retúr,20 kg-os poggyász kb. 20.000 Ft/fő/retúr - az ár változhat a repülőjegy tényleges kiállításáig),útlemondási és BBP biztosítást (910 Ft/fő/nap ártól), magyar nyelvű asszisztenciát, reptéri parkolást (12 720 Ft/hét/autó).

Figyelem! 10 fő feletti foglalás eseténaz áraklekérésre vannak, mivel a légitársaság felárat számolhat fel.

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Kemer utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások