Törökország, Kemer: Dosinia Luxury Resort 4*+, ultra all inclusive

4.2pont - 1 értékelés   
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
215979
Utolsó frissítés:
2024.06.22. (Szo)
8 nap/7 éj
730 231 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

aFEKVÉS
A szálloda az antalyai repülőtéről kb. 45 km-re, Kemer központjától kb. 12 km-re található. A homokos-kavicsos tengerparttól kb. 350 méterre fekszik, ahol egy stég is található.

ELHELYEZÉS
446 szobájának mindegyike légkondicionálóval, telefonnal, szatellit Tv-vel, WIFI-vel, széffel, hajszárítóval, mini bárral, kávé- és teakészítési lehetőséggel és fürdőszoba/WC-vel felszerelt. Babaágyat és mozgáskorlátozottak számára speciális felszereltségű szobát előzetes lekérés esetén biztosítanak.
Standard Land View / Side Sea View Room: kb. 22 m2alapterületű szoba, tájra vagy oldalról tengerre néző kilátással.

Standard Bunkbed Room: kb. 26 m2alapterületű szoba, egy franciaággyal és egy emeletes ággyal.

Garden Blok Standard Anex Building Room: kb. 26 m2alapterületű melléképületi szoba, kertre néző kilátással.

Love Suite: kb. 22 m2alapterületű lakosztály, mely teraszán privát jakuzzi található, továbbá medencére és tengerre néző kilátással rendelkezik.

Swim Up Room: kb. 26 m2alapterületű, közvetlen medencekapcsolatos szoba.

Family Room: kb. 33 m2alapterületű, ajtóval elválasztott két hálószobás családi szoba, mely erkéllyel felszerelt

ÉTEL ÉS ITAL
Ultra all inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a büféjellegű reggelit, késői reggelit, ebédet és vacsorát. Napközben különböző snackételek, gözleme, fagylalt, sütemények, waffel, továbbá helyi és bizonyos import alkoholos- és alkoholmentes italok fogyaszthatók. A szálloda több bárral és két a`la carte étteremmel rendelkezik, utóbbiakban a fogyasztás előzetes foglalást követően és térítés ellenében lehetséges. Az energiaitalok, frissen facsart gyümölcslevek, pezsgők és különböző luxus alkoholos italok nem képezik az ellátás részét.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri és beltéri medencék, gyermekmedence, három csúszda, fitneszközpont, darts, aerobik, aquarobik, strandröplabda, asztalitenisz, török fürdő, gőzfürdő, szauna áll rendelkezésre. Térítés ellenében vízi sportok, masszázs, szépészeti kezelések segítik a vendégek pihenését. Napközben és esténként különböző szórakoztató programok, showműsorok kerülnek megrendezésre. A gyermeket mini klub (4-12 éves korig) és játszótér várja.
EGYÉB INFORMÁCIÓ
Mosoda, orvosi ügyelet, gyermekfelügyelet, üzletek, autóbérlés bővítik a szolgáltatások körét. A WIFI ingyenes a szobákban és a közös helyiségekben. A tengerparton és a medencénél a napágyak, napernyők, matracok, strandtörülközők ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére.

A szálláshely honlapja: www.dosinialuxuryresort.com

Egyéni utazási csomag részleteiFigyelem!Az egyéni (dinamikus) utazási csomagra érvényes azUtazási Szerződés kiegészítéseis!A szerződéskötést követően a foglalás részleteinek módosítása nem lehetséges. Továbbá, a foglalással egyidejűleg, vagy legkésőbb 48 órán belül az úti okmány (személyi igazolvány / útlevél) adatok megküldése szükséges.

Az árak tartalmazzák:szállást a választott szobatípussal és ellátással, menetrend szerinti repülőjegyet Wizzair járaton, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), WIZZPriorityt (fejenként 2 kézipoggyász: 1 db max. 10 kg-os 55Ă—40Ă—23cm és 1 db 40Ă—30Ă—20 cm), fix ülőhelyet és transzfert.

Az árak NEM tartalmazzák: feladható poggyászt (10 kg-os poggyász: kb. 15.000 Ft/fő/retúr,20 kg-os poggyász kb. 20.000 Ft/fő/retúr - az ár változhat a repülőjegy tényleges kiállításáig),útlemondási és BBP biztosítást (910 Ft/fő/nap ártól), magyar nyelvű asszisztenciát, reptéri parkolást (12 720 Ft/hét/autó).

Figyelem! 10 fő feletti foglalás eseténaz áraklekérésre vannak, mivel a légitársaság felárat számolhat fel.

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Kemer utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások