Törökország, Kemer: Baia Club Kemer 5*, ultra all inclusive, debreceni indulással

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
üdülőfalu
Típus:
nyaralás
Indulás:
Debrecen 
Hivatkozás:
244138
Utolsó frissítés:
2024.06.12. (Sze)
8 nap/7 éj
515 475 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Általános információk
A 446 szobával rendelkezőüdülőfalu kb. 45 km-re található Antalya repülőterétől, Kemer központjától kb. 13 km-re, közvetlenül a köves tengerparton helyezkedik el. A napágyak, napernyők, strandtörölközők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre. A szórakozásról animációs és sport programok gondoskodnak.A szállodában központi étterem, a`la carte éttermek (mediterrán, steak - előfoglalás szükséges), bárok, szabadtéri medencék,aquapark találhatók. A szobákban és a lobbyban a wireless internetezési lehetőség térítés ellenében áll rendelkezésre. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: vízi sportok a tengerparton, szobaszervíz, mosodai szolgáltatások, széf használat, fodrászat, orvosi ellátás.A 2020-ban teljesen felújított szállodát elsősorban pihenni vágyóknak és családoknak ajánljuk. Fontos információk:Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.KEMER: A fenyvesekkel körülvett régió a páratlan szépségét az őt körülölelő Taurus hegységnek köszönheti. Tengerpartja köves/kavicsos és gyorsan mélyül. A nagyobb szállodák a tengerpartjukat feltöltik homokkal, de a vízbe lépve a meder köves/kavicsos, ezért fürdőcipő viselése ajánlott.

Ellátás
All inclusive ellátás, mely 07:00-21:00 között vehető igénybe, az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, késői reggeli (fix menü), ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, délután snackek, délutáni tea, kávé és sütemény, fagylalt (meghatározott időszakban), éjjeli snackek (2300:-01:00 között). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, prémium kategóriájú italok, a frissen facsart gyümölcslevek, alkoholok fogyasztása a diszkóban, illetve az a`la carte éttermek szolgáltatásai és a vitamin bár szolgáltatásai térítés ellenében állnak rendelkezésre.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, strandtörölközö, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, külső medence, központi étterem, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), vízi csúszda(k), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, fodrászat, mosoda, autóbérlés, szobaszerviz, üzletek,

Szórakozás
aerobik, kosárlabda, strandröplabda, boccia, darts, diszkó, esti showműsorok, fitneszterem, focipálya, gyermek animációs programok, élő zene, minigolf, soft animáció, asztalitenisz, teniszfelszerelés, teniszpálya világítás, teniszpálya, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
szépségszalon, jakuzzi, manikűr, masszázs, pedikűr, szauna, wellness / spa központ, gőzfürdő, törökfürdő,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, gyermekfelügyelet, etetőszék, mini klub, gyermekmedence, minidiszkó,

Middle yard standard room
Légkondicionáló (Központi), Erkély vagy terasz, Hajszárító, kb. 21 nm, Vízforraló, Minibár, Széf, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Tea és kávébekészítési lehetőség, Telefon (térítés ellenébe), Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Kemer utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások