Törökország, Belek: Siam Elegance Hotel & Spa 5*, ultra all inclusive

4.3pont - 1 értékelés   
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
302589
Utolsó frissítés:
2024.05.05. (V)
8 nap/7 éj
275 994 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


A Siam Elegance Hotel & Spa 5*-os szálloda, mely 2008-ban nyitotta meg kapuit 30.000 m2 területen. A Földközi-tenger végtelen kékjével és homokos strandjával, különféle sportolási lehetőségekkel, valamint modern dizájnnal feledhetetlen nyaralási élményt és bőséges lehetőségeket kínál mindenkinek.

Fekvése
A 2008-ban nyílt gyönyörű Siam Elegance Hotel & Spa szálloda közvetlenül a tengerparton fekszik, a törökországi antalyai nemzetközi repülőtértől kb. 40 km-re, Belek városközpontjától kb. 7 km-re, Manavgattól kb. 40 km-re.

Szobák
A Siam Elegance Hotel & Spa összesen 515 tágas szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, minibárral, széffel, tea- és kávékészítéshez szükséges eszközökkel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. Mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba igényelhető. A szobák többségéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások
Éttermek, bárok, medencék, csúszdák, spa és wellness szolgáltatások (törökfürdő, szauna, gőzfürdő, jakuzzi, masszázs, testkezelések), fitneszterem, asztalitenisz, darts, strandröplabda, aerobic, vízilabda, vízi sportok a tengerparton, mini golf, WiFi csatlakozási lehetőség, konferenciaterem, orvosi ügyelet, fodrászat, animációs és szórakoztató programok, disco, gyermekmedence, gyermekklub, gyermekfelügyelet, mini disco, játszótér, napernyők és napágyak. Egyes szolgáltatásokat csak külön térítés ellenében vehetnek igénybe a nyaralók!

Ellátás
Ultra all inclusive.

A weboldalon szereplő Siam Elegance Hotel & Spa szobaképei illusztrációk, csak mintaként szolgálnak!









 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Belek utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások