TOP LUXUS, VIP CSOMAG! Törökország, Belek: Gloria Golf Resort Hotel 5*, ultra all inclusive

Számos VIP szolgáltatást kínálunk Önöknek, hogy anyaralás első perctől az utolsóig élvezhessék a várva-várt pihenést.

5pont - 1 értékelés   
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
360631
Utolsó frissítés:
2024.06.08. (Szo)
8 nap/7 éj
772 150 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Luxus kategóriás hotelek a Török Riviérán
A megnövekedett kereslet miatt irodánk jelentősen bővíthette a mediterrán térségben foglalható luxus kategóriás szállodáinak kínálatát. A prémium minőségű, minden igényt kielégítő tengerparti hotelek exkluzív szolgáltatásai mellé felhőtlen kikapcsolódásuk érdekében mi is számos VIP szolgáltatást kínálunk Önöknek, hogy nyaralásuk során az első perctől az utolsóig élvezhessék a várva-várt pihenést.

Utazzon a megkülönböztetett figyelemmel a Török Riviérára. Ez a szálloda foglalása esetén (és még sok másiknál, kérje ajánlatunkat), az alábbi szolgáltatásokat felár nélkül, ingyenesen biztosítjuk Önnek:
- Soron kívüli jegykezelést biztosítunk a budapesti induláskor,
- Gyorsítósávot (fast track lane) használhat a budapesti biztonsági vizsgálat során,
- Lefoglaljuk Önnek a legkényelmesebb ülőhelyeket a repülőgép első sorainak egyikébe,
- Fedélzeti étkezést biztosítunk a repülőút alatt
- Privát transzfer a repülőtér-szálloda-repülőtér között

GLORIA GOLF RESORT HOTEL 5*
A szálloda honlapja >> | A szállodáról készült videó megtekintése >>

Fekvése
Zárja ki a világ zaját néhány napra és ébredjen madárcsicsergésre; érezze nyaralása minden pillanatában a természet nyugalmát a Gloria Golf Resort Hotel luxuskomplexumában! A főépületből, egy kerti családi blokkból, továbbá 8 kétszintes épületblokkból és luxusvillákból álló szálloda ideális választás azoknak, akik a természet ölelésében szeretnék eltölteni pihenésüket, és minőségben sem szeretnének megalkudni. A hotel paradicsomi környezetében zöldellő fenyvesek hűs árnyéka, kis tavakkal tarkított, óriási golfpályák, megszámlálhatatlan sport - és szórakozási lehetőség, ínyenc ételkülönlegességek, gyönyörű környezet és magas minőségű kiszolgálás várják.

Az 5 csillagos szálloda a Gloria Serenity és a Gloria Verde hotelek mellett a Gloria lánc tagja, együttes területük több mint 2 millió nm a hozzájuk tartozó golfpályákkal és kitűnően felszerelt sportarénájukkal együtt. Az 515 szobás Gloria Golf Resort az antalyai repülőtértől 40 km-re, Belek központjától 7 km-re fekszik. A szállodát egy természetes folyó választja el saját, Kék Zászló díjjal kitűntetett, homokos-aprókavicsos, 500 méter hosszú strandjától, melyre egy hídon át lehet eljutni. A központba helyi buszjárattal (dolmussal) vagy taxival könnyedén bejuthatunk.

Szolgáltatások
Medence napernyőkkel és napozóágyakkal, félolimpiai medence, külön medence a családi lakosztályok vendégeinek, belső medence, aquapark 8 csúszdával, 2 főétterem, 2 snack étterem, 5 a`la carte étterem, 8 bár, kávézó, cukrászda, széleskörű nappali és esti animációs programok, esti show-műsorok, élő zene, tematikus estek, diszkó, törökfürdő, gőzfürdő, bio és finn szauna, fitneszterem, asztalitenisz, darts, boccia, teniszpálya és világítása, aerobik, jóga, pilates, zumba, step aerobik, vízitorna, spinning, Kangoo, Muay Thai, minifutball, vízilabda, strandröplabda, futballpálya és számtalan sportlehetőség a Gloria Arénában (előzetes foglalás szükséges), kis sávszélességű WIFI a szobákban és a komplexum közösségi helységeiben. A hotel saját strandján a napernyők, napozóágyak és strandtörölközők ingyenesen használhatók.

Gyermekeknek:
4 külső (egyikük homokos) és 2 belső gyermekmedence, aquapark, minimozi, minidiszkó, játszótér, miniklub (4-7 éves korig), junior klub (8-12 éves korig), tiniklub (13-17 éves korig), alvószoba, hatalmas játszópark, kosárlabda, vízi olimpia, mozi, mini állatkert, játszószoba, gyermekváros, Gogi Fun Jungle (1-14 éves korig), bébiétel és speciális szolgáltatások a kisgyermekekkel érkezőknek.

Térítés ellenében:
Spa és wellness központ szolgáltatásai, törökfürdő, különféle masszázsok, szélessávú WIFI internetkapcsolat, biliárd, bowling, golfpályák, golfoktatás, teniszoktatás és -felszerelés, vízi sportok, mosoda, fodrászat, üzletek, orvosi ellátás, gyermekfelügyelet, konferenciatermek, privát pavilonok a strandon.

Elhelyezés
Az összesen 515 szoba, lakosztály és villa mindegyike telefonnal, hajszárítóval, központi légkondicionálóval, műholdas LCD-IP tévével, széffel, minibárral, vízforralóval, fürdőköpennyel és papuccsal, kis sávszélességű WIFI internetkapcsolattal, valamint erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. A szálloda előzetes kérésre DVD lejátszót is tud biztosítani. A kerti és a főépületi standard szobák 24 nm-esek, felszereltségük és berendezésük azonos; a főépületi szobákban zuhanyzó, a kerti szobákban fürdőkád található.
- A junior lakosztályok 35 nm-esek, egylégterűek; egy franciaággyal és nappali sarokkal rendelkeznek.
- A lakosztályok 42 nm-esek, a főépületben helyezkednek el, egy hálószobával és nappali résszel rendelkeznek.
- A Családi lakosztályok a kerti családi épületben találhatók, 60 nm alapterületűek, két, ajtóval elválasztott hálószobával, 2 fürdőszobával (egyikük zuhanykabinnal, a másik fürdőkáddal) és tágas erkéllyel, vagy terasszal felszereltek.
- A Gloria villák a kerti 2-szintes épületekben találhatók, földszintiek vagy első emeletiek, 2 hálószobával, nappalival, 2 fürdőszobával és tágas terasszal (kb. 18 nm) rendelkeznek, a standard szobák berendezésein felül vasalóval és vasalóállvánnyal is felszereltek.
- Az Executive villák 80 nm-esek, a Gloria villák berendezésein felül mikrohullámú sütővel és kávéfőzővel is felszereltek, 23 nm-es terasszal rendelkeznek.
- A rendkívül exkluzív Owner villák 190 nm alapterületűek, a kert folyóparti részén találhatók, kertre és folyóra néznek és fűthető, privát medencével, valamint a teraszon jakuzzival is rendelkeznek; 3 hálószoba, 1 jakuzzis fürdőszoba, 1 kádas fürdőszoba, 3 toalett, szauna, 4 tévé, konyhasarok (mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel, kávéfőzővel, mosogatógéppel) bárral tartozik hozzájuk.

A Gloria és az Executive villák vendégeinek a szálloda az alábbi szolgáltatásokat díjmentesen biztosítja:
külön guest relation a villavendégek részére, Bvlgari fürdőszobai bekészítés, a`la carte éttermi fogyasztás bármely Gloria hotelben (kivéve a díj ellenében használható éttermek), mindhárom Gloria Hotel All Inclusive szolgáltatásainak díjmentes használata, 24-órás szobaszerviz (menü alapján).

A fentieken felül az Owner villa vendégek részére díjmentes:
Saját pincér és housekeeping, saját buggy, privát pavilon a parton, nagy sávszélességű WIFI.

Ellátás
All Inclusive Special: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, napközben snack-ek, fagylalt, gofri, gözleme, frissen facsart gyümölcslevek a lobbi bárban (napi 24 órában), illetve méregtelenítő koktélok reggelinél, sushi sarok (vacsoraidőben), éjféli snack (00:00-02:00 között), 3 a`la carte étterem (nemzetközi, olasz és spanyol; mindegyikük heti egy alkalommal, előzetes foglalással), számos helyi és import alkoholos és alkoholmentes ital (napi 24 órában), minibár (üdítők, víz, sör, alkoholok, csokoládé, cukorka és chips; naponta feltöltve), szobaszerviz (23:00-07:00 között).

Térítés ellenében:
bizonyos import italok, 2 a`la carte étterem (görög és steak; előzetes foglalással), fogyasztás a szomszédos Gloria hotelekben, étel- és italfogyasztás a Gloria Club House étteremben és bárban, szobaszerviz (07:00-23:00 között).
 









 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Belek utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások