TOP MINŐSÉG! Törökország, Belek: Ela Excellence Resort Belek 5*, ultra all inclusive

Minden igényt maximálisan kielégítő luxusszálloda közvetlen a hosszú, homokos tengerparton helyezkedik el.

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
322820
Utolsó frissítés:
2024.04.27. (Szo)
8 nap/7 éj
794 675 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




A teljesen megújult, kiváló minőségű luxusszállodát az igazi luxust kedvelő utasainknak, pihenni vágyóknak, családoknak ajánljuk.
A repülőtértől kb 35 km-re (kb. negyedórás transzferidő) elhelyezkedő tényleg minden igényt maximálisan kielégítő szálloda közvetlen a homokos, 270 m hosszú tengerparton helyezkedik el. A szállodában 6.630 m2 a medencék területe, 6 csúszda, belső és külső medencék, babamedence várja az Utasokat. A0 standard szobákon kívül villák és közvetlen medencekapcsolatos szobák is foglalhatók, kérje ajánlatukat. Éttermeiben a nemzetközi konyhával is megismerkedhetnek, valamint látványkonyha is fogadja az ideérkezőket. 
A szálloda hatalmas területen helyezkedik el, sportolásra és nyugodt pihenésre is van lehetőség, a gyermekeket változatos programok várják, a felnőtteknek színvonalas kikapcsolódási lehetőséget kínálnak,

BELEK:
A beleki régiót a gyönyörű türkizkék tenger látványa, a zöld fenyvesek és a golf pályák határozzák meg. Az itt található szállodák nagy többsége hatalmas területen helyezkedik el. A régió tengerpartja nagyrészt homokos/aprókavicsos és többnyire lassan mélyül, kivétel Bogazkentben, ahol a tengerpart gyorsabban mélyül, kavicsos/köves/sziklás, ezért fürdőcipő viselése ajánlott.

Általános információk
Az 583 szobával rendelkező szálloda kb. 35 km-re található Antalya repülőterétől, Belek központjától kb. 2 km-re, közvetlenül a homokos-aprókavicsos tengerparton.
A szállodában központi étterem, a`la carte éttermek, bárok, kertben szabadtéri medencék, gyermekmedence és vízi csúszdák találhatók. A napágyak, napernyők, matracok és strandtörölközők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre. Wireless internetezésre a lobbyban ingyenesen van lehetőség.
Térítés ellenében szobaszerviz, üzletek, autóbérlés, mosoda, orvosi ellátás bővítik a szolgáltatások körét.

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.

Ellátás
Ultra all inclusive ellátás, mely 07:00-21:30 között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, késői reggeli (10:00-11:00 között), ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, délutáni snack, délutáni tea, kávé és sütemény, éjjeli snack (23:30-01:30 között). A szobaszerviz meghatározott időszakban ingyenesen vehető igénybe. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, néhány import ital 00:00-24:00 között térítésmentesen fogyaszthatók. Bizonyos import italok, prémium kategóriájú italok, energia italok, valamint a`la carte étterem szolgáltatásai térítés ellenében állnak rendelkezésre.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátás típusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
BÁR, TENGERPARTI BÁR, STRANDTÖRÖLKÖZÖ, DISZKÓ BÁR, MOZGÁSKORLÁTOZOTTAKNAK KIALAKÍTOTT SZOBA, LOBBY BÁR, KÜLSŐ MEDENCE, MEDENCE BÁR, NAPERNYŐ ( TENGERPARTON ), NAPERNYŐ ( MEDENCÉNÉL ), NAPÁGY ( TENGERPARTON ), NAPÁGY ( MEDENCÉNÉL ), WIRELESS INTERNET ( LOBBYBAN ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
ORVOSI ÜGYELET, FODRÁSZAT, MOSODA, AUTÓBÉRLÉS, SZOBASZERVIZ, ÜZLETEK,

Szórakozás
AEROBIK, ANIMÁCIÓS MŰSOROK, AQUAPARK, KOSÁRLABDA, STRANDRÖPLABDA, BILIÁRD, BOCCIA, BOWLING, MOZI, DARTS, DISZKÓ, ESTI SHOWMŰSOROK, FITNESZTEREM, FOCIPÁLYA, GOLF OKTATÁS, GIMNASZTIKA, KARAOKE, GYERMEK ANIMÁCIÓS PROGRAMOK, ÉLŐ ZENE, MINIGOLF, ASZTALITENISZ, TENISZPÁLYA VILÁGÍTÁS, TENISZOKTATÁS, TENISZPÁLYA, VÍZI AEROBIK, VÍZILABDA, VÍZI SPORTOK A TENGERPARTON, JÓGA,

Wellness
SZÉPSÉGSZALON, BELSŐ MEDENCE, MANIKŰR, MASSZÁZS, PEDIKŰR, SZAUNA, WELLNESS / SPA KÖZPONT, GŐZFÜRDŐ, TÖRÖKFÜRDŐ,

Gyermekeknek
GYERMEKFELÜGYELET, GYERMEKMENÜ, ETETŐSZÉK, MINI KLUB, GYERMEKSAROK, GYERMEKMEDENCE, GYERMEK CSÚSZDA, JÁTSZÓTÉR


Oldalról tengerre néző superior szoba
Légkondicionáló (Központi), Erkély vagy terasz, Fürdőköpeny, Kozmetikai tükör, Hajszárító, kb. 45 nm, Minibár, Széf, Zuhanyzó vagy fürdőkád, Papucs, Tea és kávébekészítési lehetőség, Telefon (térítés ellenébe), Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Belek utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások