Törökország, Alanya: Riviera Zen Hotel & Spa 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
240370
Utolsó frissítés:
2024.06.22. (Szo)
8 nap/7 éj
600 689 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

a
FEKVÉS

Az antalyai repülőtértől kb. 124 km-re fekszik, a híres Kleopatra Beach-től mindössze egy út választja el. Alanya városközpontjától mindössze kb. 1 km-re található.


ELHELYEZÉS

109 szobájának mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, WFI-vel, széffel, minibárral (térítés ellenében), szatellit Tv-vel, telefonnal, hajszárítóval, fürdőszoba/WC-vel és erkéllyel felszerelt.


Standard Pool View / Side Sea View Room: kb. 18-21 m2 alapterületű szoba medencére vagy oldalról a tengerre néző kilátással rendelkezik.


Promo Room: felszereltsége és mérete a standard szobáéval megegyezik, azonban a szomszédos épületekre néző kilátással rendelkezik.


ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a reggelit, a késői reggelit, az ebédet és a vacsorát, illetve a helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat a főétteremben. Az import italokért, koktélokért, frissen facsart gyümölcsléért és az üveges/dobozos italokért külön díj fizetendő. Délutánonként süteményeket és fagylaltot kínálnak. Napközben süteményeket és fagylaltot kínálnak. Térítés ellenében rendelkezésre áll a hotel a la` carte étterme is. Az All inclusive ellátás 10:00-23:00 között vehető igénybe, ezt követően a fogyasztásért felár fizetendő.


SPORT ÉS SZABADIDŐ

Medence elkülönített gyerekrésszel és fitneszterem várja a vendégeket, valamint térítés ellenében masszázs vehető igénybe.


EGYÉB INFORMÁCIÓ

A WIFI használata a szobákban és a lobbiban is ingyenes. Térítés ellenében szobaszerviz, mosodai szolgáltatások, bőrradírozás bővíti a szolgáltatások körét. A szálloda a napágyak és napernyők használatát a medence mellett díjmentesen biztosítja, azonban a parton fizetni kell értük.


A szálloda weboldala:http://www.zen.riviera.com.tr/


Egyéni utazási csomag részleteiFigyelem!Az egyéni (dinamikus) utazási csomagra érvényes azUtazási Szerződés kiegészítéseis!A szerződéskötést követően a foglalás részleteinek módosítása nem lehetséges. Továbbá, a foglalással egyidejűleg, vagy legkésőbb 48 órán belül az úti okmány (személyi igazolvány / útlevél) adatok megküldése szükséges.

Az árak tartalmazzák:szállást a választott szobatípussal és ellátással, menetrend szerinti repülőjegyet Wizzair járaton, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), WIZZPriorityt (fejenként 2 kézipoggyász: 1 db max. 10 kg-os 55Ă—40Ă—23cm és 1 db 40Ă—30Ă—20 cm), fix ülőhelyet és transzfert.

Az árak NEM tartalmazzák: feladható poggyászt (10 kg-os poggyász: kb. 15.000 Ft/fő/retúr,20 kg-os poggyász kb. 20.000 Ft/fő/retúr - az ár változhat a repülőjegy tényleges kiállításáig),útlemondási és BBP biztosítást (910 Ft/fő/nap ártól), magyar nyelvű asszisztenciát, reptéri parkolást (12 720 Ft/hét/autó).

Figyelem! 10 fő feletti foglalás eseténaz áraklekérésre vannak, mivel a légitársaság felárat számolhat fel.

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Alanya utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások