Törökország, Alanya: Kleopatra Alaiye Hotel 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
194730
Utolsó frissítés:
2024.04.17. (Sze)
8 nap/7 éj
176 674 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Általános információk
A 107 szobával rendelkező szálloda kb. 120 km-re található Antalya repülőterétől, Alanya városától kb. 4 km-re, kb. 100 m-re ahomokos tengerparttól. A napernyők, nyugágyak a medencénél ingyenesen, a tengerparton térítés ellenében vehetők igénybe. A szórakozásról esti show műsorok gondoskodnak. A 2013-ban felújított szállodában központi étterem, bárok, szabadtéri medence, gyermekmedence várják a vendégeket.A szállodát elsősorban fiataloknak ajánljuk.

Ellátás
A szálloda félpanziós ellátása magába foglalja a reggelit és a vacsorát. Az italok térítés ellenében fogyaszthatók. All Inclusive ellátás, mely 07:00-23:30 óra között vehető igénybe, az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli,ebéd, vacsora a központi étterembensvédasztalosrendszerben, késői reggeli, délutáni tea, kávé, sütemény. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, a fagylalt, a frissen facsart gyümölcslevek térítés ellenében vehetők igénybe.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, külső medence, központi étterem, napernyő ( medencénél ), napágy ( medencénél ), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, fodrászat, internet kávézó, mosoda, matrac (tengerparton), autóbérlés, szobaszerviz, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ),

Szórakozás
animációs műsorok, biliárd, esti showműsorok, fitneszterem, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
belső medence, jakuzzi, masszázs, peeling, szauna, gőzfürdő, törökfürdő,

Gyermekeknek

Tájra néző standard szoba
Légkondicionáló (egyéni), Erkély vagy terasz, Hajszárító, kb. 16 nm, Mini hűtő, Széf (térítés ellenébe), Zuhanyzó vagy fürdőkád, Telefon (térítés ellenébe), Televízió, WC, Wi-fi internet kapcsolat térítésmentesen.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Alanya utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások