Törökország, Alanya: Hotel M.C. Arancia Resort 5*, ultra all inclusive

3.7pont - 1 értékelés   
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
249733
Utolsó frissítés:
2024.04.17. (Sze)
8 nap/7 éj
167 364 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk: A 2015-ben felújított szálloda kb. 110 km-re található Antalya repülőterétől, kb. 10 km-re Alanya várostól, kb. 500 m-re Konakli várostól. A napozóágyak és napernyők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen állnak rendelkezésre, a strandtörölközők letét ellenében vehetőek igénybe. A szórakozásról animációs és sport programok, karaoke, valamint esti show műsorok gondoskodnak. A szállodában központi étterem, a`la carte étterem (előzetes foglalás szükséges), bárok, medence és vízi csúszda várja a vendégeket. A gyermekek szórakozásáról játszótér, mini club, mini diszkó és medence gondoskodik.

Ellátás: Ultra all inclusive ellátás, mely az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben, késői reggeli, délutáni snackek, fagylalt (meghatározott időszakban), friss gyümölcsök, délutáni tea, sütemény, éjjeli snack. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, valamint néhány import ital térítésmentesen fogyasztható. A tartózkodás során egy alkalommal térítésmentesen lehet étkezni az egyik a`la carte étteremben, azonban előzetes foglalás szükséges. Bizonyos import alkoholos és alkoholmentes italok, prémium kategóriájú italok, török kávé, a frissen facsart gyümölcslevek, a fogyasztás a vitamin-, diszkó- és Cin-Cin bárban térítés ellenében állnak rendelkezésre.

Térítés mentes szolgáltatások: Bár, Lift, Szabadtéri medence, Étterem, Napernyő (tengerparton), Napernyő (medencénél), Napozóágy (tengerparton), Napozóágy (medencénél), Wi-fi (lobbyban),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások: Strandtörölköző, Internet kávézó, Mosoda,

Szórakozás: Kosárlabda, Biliárd, Bowling, Diszkó, Esti showműsorok, Mini foci, Asztalitenisz, Vízi sportok,

Wellness: Masszázs, Szauna, Gőzfürdő, Törökfürdő,

Gyermekeknek: Rácsos kiságy, Gyermek klub, Gyermekmedence, Gyermek csúszda, Mini diszkó, Játszótér

Szobák: A szálloda standard szobáinak felszereltsége: erkély, fürdőszoba, hajszárító, légkondicionáló, telefon, minibár, széf, televízió.

 


TÁJRA NÉZŐ STANDARD SZOBA
.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Alanya utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások