Törökország, Alanya: Hotel Kaptan 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
317762
Utolsó frissítés:
2024.04.20. (Szo)
8 nap/7 éj
166 497 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Általános információk
Az 1973-ban nyílt, 2015-ben felújított, összesen 56 szobával rendelkező szálloda kb. 110 km-re Antalya repülőterétől, Alanya központjában, valamint kb. 800 m-re a tengerparttól helyezkedik el.

A vendégek kellemes időtöltését lobby/recepció, étterem, bárok, szabadtéri medence, pénzváltó, szobaszervíz, mosoda szolgálja. A sportok szerelmeseit asztali tenisz várja.
WiFi internetkapcsolat térítésmentesen elérhető a szállodában.
A napozóágyak és a napernyők a medencénél térítésmentesen vehető igénybe.
A gyermekek felhőtlen szórakozását gyermekmedence, játékterem biztosítja.A szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe.

A szobák légkondicionálóval, TV-vel, telefonnal, minibárral (térítés ellenében), széffel, vízforralóval, tea és kávé készítési lehetőséggel, hajszárítóval felszerelt fürdőszobával rendelkeznek. Mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba nem foglalható.
ALANYA:Az Antalya repülőtértől legmesszebb elhelyezkedő üdülőhelyen minden megtalálható, ami az aktív, de mégis pihentető nyaraláshoz szükséges. A Vörös Torony, a kikötő, valamint az óváros a maga hangulatos üzleteivel éttermeivel, vendéglőivel felejthetetlen élményt nyújt az idelátogatóknak. Tengerpartja nagyrészt homokos/kavicsos és lassan mélyül, kivétel a Kleopatra Beach, melynek partszakasza homokos, de gyorsabban mélyül.

Ellátás
Reggelis ellátás, mely tartalmazza a reggelit büférendszerben a szálloda központi éttermében. Az italfogyasztás térítés ellenében áll rendelkezésre.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától és az időjárási körülményektől függően változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
városi szálloda, pénzváltó, mosoda, lobby bár, külső medence, medence bár, szobaszerviz, széf, napernyő ( tengerparton ), napernyő ( medencénél ), napágy ( tengerparton ), napágy ( medencénél ), wireless internet ( lobbyban ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások

Szórakozás

Wellness

Gyermekeknek
gyermekmedence,

Economy szoba
.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Alanya utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások