Törökország, Alanya: Delphin Botanik Platinium 5*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
158322
Utolsó frissítés:
2024.07.13. (Szo)
8 nap/7 éj
1 164 108 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

aFEKVÉS
A szálloda az antalyai repülőtértől 90 km-re, Alanya központjától és Side városától 32 km-re fekszik, fekszik. Közvetlenül a privát, kavicsos tengerpartján helyezkedik el. Alanya, Manavgat és Side városába ingyenes ingajáratot üzemeltet a hotel.

ELHELYEZÉS
Szobái központilag szabályozott légkondicionálóval, WIFI-vel, széffel, minibárral, lekérésre kávé- és teakészítési lehetőséggel és vízforralóval, LCD Tv-vel, telefonnal, hajszárítóval és fürdőszoba/WC-vel felszereltek. Speciális felszereltségű szoba mozgássérült vendégek számára lekérésre foglalható.Babaágy lekérésre, letét ellenében igényelhető.

Standard Land/ Side Sea View/ Sea View: kb. 31 m2 alapterületű, tájra, oldalról a tengerre vagy tengerre néző kilátással foglalható szoba.

Family Room:kb. 43 m2 alapterületű, két hálóból álló szoba.

ÉTEL ÉS ITAL
Ultra all inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a reggelit, a késői reggelit, az ebédet, a vacsorát, az éjszakai büfét, valamint a helyi alkoholos- és alkoholmentes italokat és a gyümölcsleveket. Az import italokért fizetni kell. Napközben snackételeket, süteményeket és kávét, gözlemet és gofrit kínálnak. A szállodában működik öt a`la carte étterem, melyek közül az egyikben a vendégek előzetes foglalás esetén, tartózkodásuk alatt egyszeri alkalommal ingyenesen vacsorázhatnak.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Hat kültéri -, és három aqua medencével, gyermekmedencével és csúzdákkal rendelkezik - ezek közös használatúak a Delphin Botanik Hotel vendégeivel. Benti medencéje nem közös használatú, kizárólag a Botanik Platinum vendégei látogatják. Fitneszterem, szauna, török fürdő, gőzfürdő, teniszpálya (felszerelés letét ellenében, világítás előzetes foglalás után), asztalitenisz, darts, strandröplabda, aerobic, gimnasztika áll rendelkezésre. Térítés ellenében masszázs, kozmetikai kezelések, jakuzzi, bowling, biliárd, játékterem, motorizált és nem motorizált vízi sportok várják a vendégeket. A felnőtteket animációs showműsorokkal, élőzenével szórakoztatják, míg a kisebbeket a mini klub, a mini diszkó és a játszótér várja. A vendégek kikapcsolódását a szálloda szórakoztató parkja is segíti.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Térítés ellenében mosodai szolgáltatások, fodrászat, üzletek, internetkávézó, orvosi ügyelet bővítik a szolgáltatások körét. A WIFI a lobbyban és a szobákban is ingyenes. A napágyak, napernyők és matracok a medence mellett és a tengerparton is díjmentesen használhatóak, a strandtörülközőket a szálloda szintén ingyenesen biztosítja.

A szálloda weboldala:https://delphinhotel.com/botanik-platinum

Egyéni utazási csomag részleteiFigyelem!Az egyéni (dinamikus) utazási csomagra érvényes azUtazási Szerződés kiegészítéseis!A szerződéskötést követően a foglalás részleteinek módosítása nem lehetséges. Továbbá, a foglalással egyidejűleg, vagy legkésőbb 48 órán belül az úti okmány (személyi igazolvány / útlevél) adatok megküldése szükséges.

Az árak tartalmazzák:szállást a választott szobatípussal és ellátással, menetrend szerinti repülőjegyet Wizzair járaton, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), WIZZPriorityt (fejenként 2 kézipoggyász: 1 db max. 10 kg-os 55Ă—40Ă—23cm és 1 db 40Ă—30Ă—20 cm), fix ülőhelyet és transzfert.

Az árak NEM tartalmazzák: feladható poggyászt (10 kg-os poggyász: kb. 15.000 Ft/fő/retúr,20 kg-os poggyász kb. 20.000 Ft/fő/retúr - az ár változhat a repülőjegy tényleges kiállításáig),útlemondási és BBP biztosítást (910 Ft/fő/nap ártól), magyar nyelvű asszisztenciát, reptéri parkolást (12 720 Ft/hét/autó).

Figyelem! 10 fő feletti foglalás eseténaz áraklekérésre vannak, mivel a légitársaság felárat számolhat fel.

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Alanya utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások