Törökország, Alanya: Bonapart Sealine 3*+, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
240358
Utolsó frissítés:
2024.07.13. (Szo)
8 nap/7 éj
533 459 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

FEKVÉS
A szálloda az antalyai repülőtértől kb. 120 km-re, Alanya központjától kb. 800 méterre fekszik. A homokos-kavicsos tengerparttól kb. 300 méterre helyezkedik el.

ELHELYEZÉS
114 szobával rendelkezik. A szobák egyénileg szabályozható légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, minibárral (érkezéskor üdítővel és vízzel feltöltve), bérelhető széffel, telefonnal, térítés ellenében WIFI-vel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, laminált padlóval és erkéllyel felszereltek.

Standard Room: kb. 35 m2 alapterületű szoba, mely egy hálószobával és egy nappalival rendelkezik.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, mely tartalmazza a büféjellegű reggelit, az ebédet, a vacsorát és az éjféli levest, valamint kávé, tea, sütemények és helyi alkoholos- és alkoholmentes italok fogyasztását. A hotel két bárral rendelkezik, ezek a lobbi bár és a medence melletti bár. A török kávé, az import italok, a koktélok, a frissen facsart gyümölcslevek térítés ellenében fogyaszthatóak, csakúgy, mint a tengerparti bár kínálata.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri medence és asztalitenisz ingyenesen, míg masszázs, biliárd és léghoki külön díj ellenében vehető igénybe. Hetente két alkalommal esti showműsorokkal várják az érdeklődőket.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Mosoda, fodrászat, TV sarok bővíti a szolgáltatások körét. A WIFI ingyenes a lobbiban, míg a medencénél és a szobákban felár ellenében érhető el. A tengerparton a napernyők, napágyak térítés ellenében használhatóak.

A szálloda weboldala:http://www.sealinehotel.com/

Egyéni utazási csomag részleteiFigyelem!Az egyéni (dinamikus) utazási csomagra érvényes azUtazási Szerződés kiegészítéseis!A szerződéskötést követően a foglalás részleteinek módosítása nem lehetséges. Továbbá, a foglalással egyidejűleg, vagy legkésőbb 48 órán belül az úti okmány (személyi igazolvány / útlevél) adatok megküldése szükséges.

Az árak tartalmazzák:szállást a választott szobatípussal és ellátással, menetrend szerinti repülőjegyet Wizzair járaton, repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), WIZZPriorityt (fejenként 2 kézipoggyász: 1 db max. 10 kg-os 55Ă—40Ă—23cm és 1 db 40Ă—30Ă—20 cm), fix ülőhelyet és transzfert.

Az árak NEM tartalmazzák: feladható poggyászt (10 kg-os poggyász: kb. 15.000 Ft/fő/retúr,20 kg-os poggyász kb. 20.000 Ft/fő/retúr - az ár változhat a repülőjegy tényleges kiállításáig),útlemondási és BBP biztosítást (910 Ft/fő/nap ártól), magyar nyelvű asszisztenciát, reptéri parkolást (12 720 Ft/hét/autó).

Figyelem! 10 fő feletti foglalás eseténaz áraklekérésre vannak, mivel a légitársaság felárat számolhat fel.

TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.









 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Alanya utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások