Törökország, Alanya: Avena Resort 4*, all inclusive

A szálloda 4.900 m2-en fekszik, a tengerparttól kb. 140 m-re, közel a belvároshoz!

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
249540
Utolsó frissítés:
2024.04.21. (V)
8 nap/7 éj
162 318 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Általános információk
A szálloda kb. 125 km-re található Antalya repülőterétől és kb. 2,5 km-re Alanya központjától. Központi étterem, a`la carte étterem (térítés ellenében, előzetes foglalás szükséges), bárok, szabadtéri medence,gyerekmedence, vízi csúszda, törökfürdő, szauna szolgálja a kikapcsolódni vágyó vendégek kényelmét. A lobbyban térítésmentes Wi-Fi áll a vendégek rendelkezésére. A szórakozásról animációs programok gondoskodnak. A sport szerelmesei igénybe vehetik a fitnesztermet, asztaliteniszt, dartsot és a vízisportokat (térítés ellenében). A napernyők, napágyak és a strandtörölközők térítésmentesen állnak rendelkezésre. Térítés ellenében szobaszervíz, spa részleg, masszázs és mosoda bővítik a szolgáltatások körét.

Ellátás
All inclusive ellátás, mely a következőket tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora, késői reggeli, napközben snackek, sütemény, éjjeli leves. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók (a szálloda által meghatározott időszakban). Az import italok, frissen facsart gyümölcslevek, török kávé, üveges italok, valamint fogyasztás a tengerparti bárban térítés ellenében lehetséges. Az egy hétnél hosszabb ideig tartózkodó vendégek részére az a`la carte étterem 1 alkalommal térítésmentesen igénybe vehető, azonban előzetes foglalás szükséges.

Véleményünk: A szállodát az Alanyához közeli hotelt keresőknek ajánljuk, akik szeretik a belváros közelségét.

Térítés mentes szolgáltatások
Bár, Strandtörölköző, Városi hotel, Szoba mozgáskorlátozottak részére, Lobby bár, Szabadtéri medence, Medencebár, Étterem, Napernyő (medencénél), Napozóágy (medencénél), Vízi csúszda, Wi-fi (lobbyban),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
Tengerparti bár, Mosoda, Szobaszervíz,

Szórakozás
Animációs műsorok, Darts, Fitneszterem, Asztalitenisz, Vízi sportok,

Wellness
Masszázs, Szauna, SPA központ, Törökfürdő,

Szobák
A szálloda összesen 185 szobával rendelkezik. Standard és családi szobák foglalhatóak. A standard szobák felszereltsége: egyénileg szabályozott légkondicionáló, televízió, telefon (térítés ellenében), minibár (vízzel töltve), széf (térítés ellenében), fürdőszoba, hajszárító, WiFi (térítés ellenében). Alapterületük: kb. 40 m2. Mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba foglalható.

 


ECONOMY SZOBA
.





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Alanya utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások