TOP TIPP! Törökország, Alanya: Diamond Hill Resort Hotel 5*, ultra all inclusive

Ideális választás, a központhoz közel. Saját strandjától kb. 100 m-re található.

4.2pont - 1 értékelés   
Ellátás:
ultra all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
308768
Utolsó frissítés:
2024.05.18. (Szo)
8 nap/7 éj
279 900 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Fekvése
A 2012-ben megnyílt Diamond Hill Resort Hotel Alanya városának egyik ikonikus épülete. Az antalyai repülőtértől 125 km-re, Alanya központjától 4 km-re terül el, saját, homokos-aprókavicsos strandjától kb. 100 méterre (a strand egy alagúton át közelíthető meg). A hotel ideális választás mindazoknak, akik egy 5*-os szállodában, mégis a központhoz közel szeretnék eltölteni törökországi nyaralásukat. Kiváló elhelyezkedése, igényesen berendezett belső terei, kényelmes szobái, főéttermének ínyenc büféválasztéka és vendégszerető személyzete tette a szállodát a magyar vendégek között kedveltté. A szálloda egy tetőtéri bárral is rendelkezik, ahol finom koktélokat kortyolhatunk, miközben a tengeri panorámában és a Taurusz-hegység mögöttünk tornyosuló vonulataiban gyönyörködünk. A hotel ideális kiindulópont környékbeli kirándulásokhoz, vásárláshoz, vagy Alanya városának felfedezéséhez, ugyanakkor a tengerpart is csak pár lépésre található. Alanya központjába taxival vagy dolmussal könnyedén bejuthatunk, de a közelben is vannak kisebb boltok, ajándéküzletek.

Szolgáltatások
Medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 2 csúszda, gyermekmedence, belső medence (csak a téli időszakban üzemel), 2 étterem, 5 bár, nappali és esti animációs programok, alkalmanként élő zene, partik, miniklub (4-12 éves korig), minidiszkó, játszótér, fitneszterem, törökfürdő, gőzfürdő, szauna, asztalitenisz, darts, strandröplabda, aerobik, vízi torna, vízilabda, WIFI a lobbiban. A szálloda saját strandján a napernyők és napozóágyak ingyenesen, a strandtörölközők letét ellenében vehetők igénybe. Térítés ellenében: Spa központ és törökfürdő kezelései, masszázs, játékterem, biliárd, videojátékok, fodrászat, szépségszalon, mosoda, orvosi ellátás, üzletek, gyermekfelügyelet, vízi sportok a strandon.

Elhelyezés
A szálloda 298 szobájának mindegyike rendelkezik központi légkondicionálóval, telefonnal, hajszárítóval, elektronikus széffel, műholdas tévével, minibárral, valamint erkéllyel. A standard szobák 30 nm-esek, maximum kapacitásuk 3 felnőtt + 1 gyermek. A nagyméretű szobák 33 nm alapterületűek, egylégterűek, felszereltségük megegyezik a standard szobákéval, maximum 3 felnőtt + 1 gyermek helyezhető el bennük.

Ellátás
Ultra all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, délutáni snackek, éjféli snack (23:30-00:30 között), korai reggeli (01:00-06:00 között), pide, fagylalt bizonyos időpontban, délutáni kávé és sütemények, minibár (érkezéskor üdítőkkel és vízzel, utána naponta vízzel feltöltve), számos helyi alkoholos és alkoholmentes ital (napi 24 órában). Térítés ellenében: import italok, frissen facsart gyümölcslevek, jégkrém, a`la carte étterem (előzetes foglalással), szobaszerviz.
 





 
Töltődik a foglalási lap
Törökország utazás, nyaralás Alanya utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások