Thaiföld, 2 éj Bangkok + 7 éj Pattaya: Jomtien Palm Beach hotel 4*, reggelivel

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
374341
Utolsó frissítés:
2024.04.17. (Sze)
12 nap/9 éj
577 790 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »





Bangkok:  (thai nyelven Krung Thep, magyarul: az angyalok városa) Thaiföld fővárosa, s egyben legnagyobb városa is. A város központja a Chao Phraya folyó jobb partján fekszik, a Thai-öböl (Sziámi-öböl) mellett. Ezt a nyüzsgő várost Kelet Velencéjeként is emlegetik.Bangkok kezdetben Ayutthaya, az ország akkori fővárosának kikötőjeként és kereskedelmi központjaként szolgált. Mikor a XVIII. században a burmaiak elfoglalták Ayutthayát, az új thai főváros Thonburi lett, mely ma Bangkok része.Jelenleg Délkelet-Ázsia legnagyobb népsűrűségű városa.


Bangkok: Nouvo City Hotel 4*
https://www.nouvocityhotel.com/

A 4 *-os Nouvo City Hotel egy modern butikhotel Bangkokban, a Khauszan negyedben, a nyüzsgő Banglamphu piactól 10 perces sétára.
Központi elhelyezkedése miatt, könnyen elérhetőek számos látványosság, mint a Nagy Palota és a Smaragd Buddha temploma (Wat Phra Kaew) 15 perces sétára találhatók.
A Szuvarnabhumi repülőtér mintegy 28 km-re helyezkedik el. 
A szálloda ingyenes wifivel és napozóágyakkal körülvett tetőtéri medencével várja vendégeit, illetve masszázs és fitneszközpont is rendelkezésre áll.
A légkondicionált szobák üvegfalú fürdőszobával és fapadlóval rendelkeznek. Minden szobában síkképernyős TV, minibár, valamint tea- és kávéfőzési lehetőség szolgálja a vendégek kényelmét. Az á la carte ételeket kínáló Sara étterem mindennap nyitva tart, a Canal étterem pedig svédasztalos reggelivel és ebéddel szolgál.


Pattaya: nyüzsgő, életteli központjával várja a turistákat. 
Pattaya, melynek jelentése "délnyugati szél", a Sziámi-öbölben, Bangkoktól 147 km-re, autóval kétórányira fekszik. Nemzetközi hírű üdülőhellyé nőtte ki magát, jelenleg több mint 21 000 szállodai férőhellyel rendelkezik a világ minden sarkából érkező turisták számára. Klímájának, tengerpartjának és szórakozóhelyeinek köszönhetően kedvelt turistacélpont. Pattaya városa a számtalan bárral, éjjeli klubokkal, kabarékkal, éttermekkel az éjjeli nyüzsgő központokat kedvelők igényeit elégíti ki. Az éjszakai élet mellett meglátogathatjuk a környék valamelyik elbűvölő korallszigetét, kipróbálhatjuk a számos egzotikus étterem egyikét, nagyon jó áron vásárolhatunk (alkudni kötelező!), és a vízisportok kedvelői is megtalálják a számításaikat. 


JOMTIEN PALM BEACH HOTEL & RESORT 4*
A szálloda honlapja >>

Szálloda ismertetése: A népszerű 723 szobás három épületből álló szálloda kb 50 méterre található a finom homokos Jomtien beachtől. A városközpont, ahol számos üzlet, bár, étterem található kb 5 km-re található a szállodától.

Elhelyezés: modern, ízlésesen berendezett szobái légkondiciónáltak.
- Superior-szobák (a fenti árban): Az ízléses berendezésű szobákban minibár, légkondicionálás, SAT-TV, telefon, hajszárító, zuhanyozó és WC. 24 órás szobaszerviz.
- De Luxe-szobák: A szobák egy része tágasabb, fürdőkáddal és zuhanyozóval rendelkeznek, kérje ajánlatunkat

Felszereltségük: TV, minibár, telefon, hajszárító

Ellátás: reggeli vagy félpanzió (felár ellenében). Büféreggeli és büfé- vagy menüvacsora.

Szolgáltatások: lobby bár, 24 órás szobaszervíz, fitnessterem,  bowling, szépségszalon, medence, gyermekmedence, bárok, étterem, tenisz, internet, kávézó

Sport: Fitneszközpont, térítés ellenében: bowling a szállodában és vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Wellness: térítés ellenében: szépségszalon

Gyerekeknek: gyermekmedence

Extrák:
- egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában
- előfoglalási kedvezmény

Gyermekkedvezmény/Gyerekár: 1 gyermek (2-13 éves) 2 felnőttel egy szobában, pótágyon gyerekár.

+ 1 tipp: kérje ajánlatunkat ünnepi (karácsonyi / szilveszteri időpontokkal kapcsolatban is), itt is érvényes az a szabály, hogy jóval kedvezőbb az ár, amennyiben min. 6 hónappal korábban rendel.

Utazás: Budapest- Bangkok útvonalon, egy átszállással. Bangkokból buszos(autós) transzfer a szállodáig. A transzfer út kb 2 óra.


Figyelem: az árak a szabad helyek függvényében változhatnak. Az utazás kérhető rövidebb/hosszabb időszakra is, kérje ajánlatunkat! Előfordulhat, hogy a szállodákban bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek. Utasnevet utólag nem tudunk módosítani, kérjük fokozottan ellenőrizze az útlevélben szereplő pontos neveket.  


Beutazási szabályok:

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/thaifold

Az útlevélnek a hazaérkezéstől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie!





 
Töltődik a foglalási lap
Thaiföld utazás, nyaralás Pattaya utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások