Thaiföld, Phuket, Rawai Palm Beach Resort 4*, reggelivel, Budapestről

4.7pont - 1 értékelés   
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
368899
Utolsó frissítés:
2024.04.24. (Sze)
10 nap/7 éj
633 510 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Phuket

A sziget kb. 540 négyzetkilométer, ami könnyedén körüljárható bérelt járműveken.Thaiföld legnagyobb szigete, amelyet a 700 méter hosszú Sarasin köt össze a szárazfölddel északon. A szigetnek számos népszerű tengerparti szakasza van, melyek közül a leglátványosabb a Kamala, a Patong, a Karon Kata, ezen felül romantikus és mesés elhagyatott öblökre bukkanhatunk a sziget csendes pontjain.  
Végtelen, finom homokos tengerpart, szikrázó napsütés és nyüzsgő éjszakai élet jellemzi a helyet, miközben számos izgalmas fakultatív programon vár minden ideutazót.

A legnevezetesebb látnivalók: Phi-Phi szigetek és a Pang-Nga-i természetvédelmi öblében található James Bond sziget. E két nevezetességet két világhírű Hollywood-i produkció tette ismerté, bár rengeted a látogatójuk minden nap, semmi esetre sem szabad kihagyni!
Phuketen több vízesés, nemzeti park, kilátó, tengeri aquarium, gyöngyfarm, bevásárlóközpont található, mely mind alkalmas a kellemes kikapcsolódás, de élvezhetjük az elefántolást, vagy éppen egy feledhetetlen show műsor keretében megismerkedhetünk a hely történetével. 

 

Rawai Palm Beach Phuket 4*

A fényűző szállásokat kínáló Palm Beach Resort üdülőhelyét különleges, modern thai dekoráció teszi egyedivé. A komplexum kb. 1km-re  fekszik Rawai strandjától és ingyenes Wi-Fi-t, 3 medencét, wellnessrészleget, valamint számos étkezési lehetőséget biztosít vendégeinek.

A Rawai Palm Beach Resort luxus szállásai 5 perc autózásra helyezkednek el a Promthep-foktól és 20 percre Patong strandjától. Phuket nemzetközi repülőtere autóval 50 perc alatt elérhető. A vendégeket a szálláshely ingyenes transzferjárata szállítja a Yanui strandra.

A szép partszakaszokra a hotel ingyenes shuttle buszával lehet eljutni!

A Rawai Palm Beach Resort tágas szobái saját erkéllyel, nagy pihenősarokkal és luxus fürdőszobával rendelkeznek. Mindegyik szoba nagyszerű kilátást nyújt, néhány pedig közvetlenül a medencére nyílik.

A fényűző üdülőhelyen egyedi medencék, jól felszerelt fitneszközpont és gyönyörű trópusi kert segíti a vendégek teljes kikapcsolódását és felfrissülését. A helyszínen szauna is biztosított.

A 3 étteremben thai és nemzetközi fogások széles választékát kínálják. A vendégek a saját szobájukban is étkezhetnek. 

Elhelyezés: standard kétágyas szobában 

Ellátás: reggeli


Utazás: menetrendszerinti járattal Budapestről vagy igény szerint Bécsből, egy átszállással szabad helyek függvényében. Kérjük foglalásnál minden esetben jelezze, hogy kíván-e Bangkokban pár éjszakát eltölteni vagy sem. 

Előfordulhat, hogy a szállodákban bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek.


Beutazási szabályok:

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/thaifold

Az útlevélnek a hazaérkezéstől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie!

 





 
Töltődik a foglalási lap
Thaiföld utazás, nyaralás Phuket utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások