Thaiföld, Phuket, Cape Panwa 4 *+ reggelivel, Budapestről repülővel

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
368906
Utolsó frissítés:
2024.04.17. (Sze)
10 nap/7 éj
851 100 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Mindenkinek, aki távoli, egzotikus utazáson töri a fejét és még nincs kialakult úticélja, Thaiföldet ajánljuk első célpontnak. Thaiföld az a hely, ahol az utazó mindent megtalál, ami egy tartalmas kalandozáshoz szükséges. Egzotikus keleti kultúra, gyönyörű építészeti emlékek, buddhizmus, északon hegyi túrák a civilizációtól elzártan elő törzsekhez, délen gyönyörű szigetek, ahol egy Bounty reklám szereplőjének érezheti magát.

Phuket: egy igazi álomnyaralással várja a turistákat. Gyönyörű, zölddel borított dombok, isteni konyha, nyüzsgő éjszakai élet, és kedvező árak - ez Phuket. Nem véletlen, hogy éppen ez a sziget a világ egyik legnépszerűbb nyaralóhelye. Aki már járt itt, az tudja miért, hiszen ennél jobb és olcsóbb egzotikus nyaralást szinte lehetetlen találni. A mindig nyüzsgő Bangla road szórakozási lehetőségei pedig minden képzeletet felülmúlnak - bárok, diszkók, szórakozóhelyek, masszázsszalonok, show-műsorok, kávézók és éttermek sokasága várja a turistákat. Egy igazi álom-nyaralásban lehet része annak, aki Phuket szigetén üdül.


CAPE PANWA  4*+

Ide kattintva nézheti meg a hotelt

Magas kategóriájú hotel, nyugodt környezetben, távol a központtól!


Fekvése: A fényűző szálloda Phuket délkeleti részén lévő Kap-félszigeten, a Panwa tengerparton fekszik. A hotel privát strandjától csak pár perc sétára található. Phuket központja, ahol sok vásárlási és szórakozási lehetőség adódik, mintegy 12 km-re fekszik. A tranzit idő a repülőtértől kb 60 perc.

Vendégeit 10 féle étkezési lehetőséggel, jól felszerelt wellnessrészleggel, luxus szállásokkal, valamint tengerre nyíló, lenyűgöző kilátással várja.

Elhelyezés: A trópusi tájjal övezett, elegáns szobákhoz napozóágyakkal berendezett, tágas erkély tartozik. Valamennyiben síkképernyős TV és DVD-lejátszó szolgálja a kellemes kikapcsolódást, valamint hajszárító, fürdőköpeny, légkondicionáló, internet kapcsolat (pótdíj ellenében, széf, valamint nagy erkély. A szobák többsége a tengerre néz.
felár ellenében Jacuzzi lakosztályok is foglalhatóak, melyek nagy terasszal, külön ülősarokkal és pezsgőfürdővel rendelkeznek, ráadásul a magasabb fekvésüknek köszönhetően jobb kilátás nyílik belőlük a tengerre.

Szolgáltatások: A vendégek megmártózhatnak a két szabadtéri medencében vagy kipróbálhatják a szabadtüdős merülést. A helyszíni utazásszervezői pultnál egész napos kirándulásokra és utazásokra is jelentkezhetnek a vendégek. A Café Andaman étterem thai és nemzetközi fogásokat kínál, a Top of the Reef étteremben friss tengeri ételeket szolgálnak fel, a tengerparti Bamboo bárban pedig könnyű harapnivalókat és frissítő italokat fogyaszthatnak a vendégek.

Elhelyezés: superior kétágyas szobában 

Ellátás: büféreggeli, felár ellenében büfé vagy menüvacsora


 

Utazás: menetrendszerinti járattal Budapestről vagy igény szerint Bécsből, egy átszállással a szabad helyek függvényében. Kérjük foglalásnál minden esetben jelezze, hogy kíván-e Bangkokban pár éjszakát eltölteni vagy sem. 

Felhívom szíves figyelmét, hogy a rendelkezésre álló helyek függvényében az árváltoztatás jogát fenntartjuk! 

Előfordulhat, hogy a szállodákban bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek.

 Beutazási szabályok:

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/thaifold

Az útlevélnek a hazaérkezéstől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie!

 






 
Töltődik a foglalási lap
Thaiföld utazás, nyaralás Phuket utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások