Koh Samui, most előfoglalási akcióban! Samui Bayview Resort & Spa 4*, reggelivel

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
80450
Utolsó frissítés:
2020.12.01. (K)
317 900 Ft / fő (akciós alapár)
13 nap/10 éj
465 252 Ft / fő teljes ár
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »

Start Utazás Védőháló »
Csődvédelem felső fokon
az Ön teljes biztonságáértELŐFOGLALÁSI AKCIÓ ÁRAK VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYES A SZABAD HELYEK FÜGGVÉNYÉBEN!

Thaiföld:
Gyönyörűen díszített templomok, és lenyűgöző arany Buddha-szobrok, kedves, barátságos emberek és ízletes, egzotikus konyha - fedezzék fel Önök is Thaiföldet, a páratlan nyugalom, a trópusi napfény országát, tapasztalják meg saját bőrükön egy egzotikus kikapcsolódás élményét!

Koh Samui: Thaiföld gyöngyszemeként is szokták emlegetni. 242 km2-ével a királyság  harmadik legnagyobb szigete. Első telepesei a Hainan-szigetről érkeztek és hajósnépek voltak. Mintegy 150 esztendeje kezdtek kókuszdió termesztéssel foglalkozni ezen a szigeten. A sziget néhány falujában elszórtan thai-maláj leszármazottak is élnek. A sziget körülbelül 30 évvel ezelőtt tett szert legendás hírnévre, de csak a 80-as évek vége felé vált olyan népszerűvé, mint a menekülés más célpontjai Goa és Bali.Az autóbusz és komphálózat bevezetése, a repülőtér megnyitása óta gyors változások álltak be. Samui napjainkban egyre népszerűbbé válik. A hátizsákos turisták utolsó menedékének számító Koh Samui - koh szigetet jelent - manapság fokozatosan alakul át drága üdülőterületté. Tucatnyi pálmákkal szegélyezett stranddal rendelkezik, ahol minden korosztály megtalálja a számára megfelelőt. A két leghosszabb Chaweng és Lamai, ezek a legjobban kiépített területek, de gyorsan fejlődik a többi terület is. A kisebbek, mint Bophut, Chaeng Mon, Tong Yang és Mae Nam olyanok, mint egy képeslap. Tiszta kék tenger, fehér homokos strand, buja zöld kókuszpálma-ültetvények. Mára a tengerparton elfogytak a szabad területek, ezért egyre többen építkeznek a tengerparti sziklás részekre, ill. a hegyoldalakon is mind több szálloda nyílik. A strandolás a fő aktivitás vagy passzivitás Koh Samuin. Chawengen szörf, jetsky- és csónakkölcsönzés is van. A szigeten kellemes sétákat tehetünk. Koh Samui 35 000-es lakossága főleg halászatból, kókusztermesztésből és kereskedelemből él, bár manapság sokan a turizmussal is kapcsolatba kerültek. Nathon a sziget legnépesebb területe és egyben fővárosa. Ide érkeznek a kompok és a buszok a szárazföldről. Nathonon kívül csak csendes falvak vannak, ahol a halászhajók kirakodásának, hálói javításának vagy a, kókuszdió betakarításának mindennapi munkáit láthatjuk. Bárhová megyünk Koh Samui szigetén, erjedő kókuszdió szagát érezzük.

Látványosságok Koh Samuin
- Vízesések
: több vízesés is Található Samuin. A legismertebbek a Na Muang és a Na Muang 2 vízesések, ill. amit annyira a külföldiek nem ismernek az a Magic Garden. Aki szeretne az elefántolásra is be tud helyben fizetni. Mindkét vízesésben lehet fürödni, bár egy kicsit hűvös a víz. A Magic Gardenben gyönyörű szobrok között élvezheti a kiránduló a fák hűsét.
- Bivalyviadalok: A helybéliek imádnak fogadni viaskodó vízi bivalyokra. Az eseményt a sziget településein felváltva rendezik meg. Na Thon, Na Muang, Hua Thanon, Chaweng, Mae Nam, és Bophut rusztikus kűzdőterein eresztik össze az állatokat. A küzdelem során két bivaly rohan szembe egymással, összeakasztják a szarvukat és gazdáik bíztatására addig huzakodnak vagy öklelik egymást, amíg az egyik állat visszakozik. Rendszerint csak másodpercekig tart az egész és az állatok ritkán sérülnek meg.
Monkey Centre: A Samui Monkey Centre Bo Phuttól kb. 500 méterre délre található. A kókuszdió ültetvényesek évtizedek óta betanított makákó-majmokkal mászatják meg a kókuszpálmákat, velük szedetik le a termést. A Centerben bemutatott show nem színházi előadás, inkább a majmok munkáját mutatja be. Aki gyerekekkel utazik, annak jó szórakozás lehet a show megtekintése.
- Templomok: A templomok szerelmesei Bang Kao falu mellett, a sziget déli végén találják meg a Wat Laem Swaot és a hozzá tartozó érdekes, nagy tiszteletnek örvendő, Sirivijaya stílusú, régi sztúpát. Koh Samui északi csücskében, egy kicsi sziklás szigeten, amely átjáróval csatlakozik Samuihoz, áll a Nagy Buddha temploma ( Wat phra Yai ). Az 1972-ben állított modern szobor 15 méter magas, a trópusi égre és tengerre kirajzolódó, hatalmas sziluettje rendkívül jól mutat. A templomban sortban és ujjatlanban belépni tilos. Samui délnyugati csücskéhez közel, Ban Phangka közelében van a Wan Hin Lat meditációs templom, ahol egynapos vipassana kurzusokat tartanak. Ugyancsak érdekes lehet a kísérteties mumifikált szerzetes teste a Wat Khunaramban, a 4169-es úton, Ban Thurian és Ban Hua Thanon között, dél felé. Luang Phaw Daeng, a szerzetes már két évtizede halott, de romlatlan holtteste megőrizte az ülő, meditációs testhelyzetet, orrán napszemüveget visel.           
- Ang Thong Nemzeti park: Egy kb. 40 kis szigetből álló szigetcsoportot ölel fel a nemzeti park, amely kopár mészkőszirtjeivel, rejtett lagúnáival, fehér homokos partjaival és sűrű vegetációjával szinte levelezőlapszerű tökéletességben pompázik és nyújt alkalmat a turistáknak, hogy kedvükre gyönyörködjenek a Thai öböl szigeteiben. A parkhoz 18 km2-nyi szigetterület tartozik, a környező 84 km2-es tengeri világgal együtt.         
- Hin Ta – Hin Yai: A déli partszakaszon, Lamai Beach végénél található a Grandfather és a Grandmother Rock (Nagypapa szikla és Nagymama hasadék ) A természeti képződmények leginkább a lingam-yoni kultuszban szereplő termékenységi szimbólumok. Mindenkinek a fantáziájára bízzuk, hogy mit lát a képeken.


Koh Samui: Samui Bayview Resort 4*, reggelivel

Mindenkinek, aki pálmafákkal övezett, fehér homokos tengerpartra, szép szállodákra, nyugalomra vágyik, ajánljuk a szigetet. Itt az utazó indent megtalál, ami egy felejthetetlen egzotikus nyaraláshoz szükséges.

Fekvés: A Chaweng Noi zöld dombjain található szálloda lélegzetelállító kilátást nyújt a tengerre és békés helyen, Chaweng nyüzsgő belvárosához közel helyezkedik el. A part kb 5-10  perces sétával elérhető.

Felszereltség: 24 órás recepció, széf, konferencia központ, tisztító,éttermek, bárok, kávézók, szauna, fittness terem, wellness részleg.

Medence: felnőtt és gyermekmedence

Ellátás: reggeli

Internet: nyilvános helyiségekben internet hozzáférés van

Távolság a repülőtérig: kb. 30 perc

Szobák: az árban standard kétágyas jól felszerelt, kényelmes és modern szobatípus szerepel, minden más szobatípussal kapcsolatban kérje ajánlatunkat.

A szálloda honlapjának megtekintéséhez kattintson ide >>

Utazás: menetrendszerinti járattal Budapestről! Kérjük jelezze foglalásnál, amennyiben Bangkokban több napot kíván eltölteni.

Figyelem!   hosszabb vagy rövidebb tartózkodás miatt kérje ajánlatunkat!

Az árak a szabad helyek függvényében változhatnak!

Előfordulhat, hogy a szállodákban bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek.

Vízum: 2011. augusztus 11-től a 30 napot nem meghaladó turista célú beutazások esetében a magyar állampolgárok mentesülnek a vízumkötelezettség alól. Amennyiben az utazó nem légi határátkelőhelyen lép be Thaiföldre, csak 15 napot tartózkodhat vízummentesen az országban. A vízummentes tartózkodás megfelelő indoklással egy alkalommal maximum 7 nappal meghosszabbítható a thaiföldi Bevándorlási Hivatal bangkoki központjában. Thaiföldre történő belépéskor mindenki győződjön meg arról, hogy az útlevélkezelő elhelyezte-e a beléptető pecsétet az útlevelében, ezt ugyanis az országból való távozáskor az illetékes hatóság ellenőrzi, és beléptető pecsét hiányában az utast - annak ellenére, hogy a mulasztást a thai hatóságok követték el - idegenrendészeti őrizetbe vehetik, és bírósági eljárást követően kitoloncolhatják az országból.


 
Töltődik a foglalási lap
Thaiföld utazás, nyaralás Koh Samui utazás, nyaralás(06 20) 884 94 00
Irodáink
Családi ár számolás
Hírlevél feliratkozás
Kedvencek