TOP TIPP! Thaiföld, Koh Samui: Ibis Samui Bophut Hotel 3*, reggeli

Koh Samui, más néven Thaiföld gyöngyszeme! Amennyiben Ön nem a tömegturizmusra vágyik

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
374753
Utolsó frissítés:
2024.05.01. (Sze)
10 nap/7 éj
640 850 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Thaiföld: Gyönyörűen díszített templomok, és lenyűgöző arany Buddha-szobrok, kedves, barátságos emberek és ízletes, egzotikus konyha - fedezzék fel Önök is Thaiföldet, a páratlan nyugalom, a trópusi napfény országát, tapasztalják meg saját bőrükön egy egzotikus kikapcsolódás élményét!

Koh Samui: Thaiföld gyöngyszemeként is szokták emlegetni. 242 km2-vel a királyság  harmadik legnagyobb szigete. Első telepesei a Hainan-szigetről érkeztek és hajósnépek voltak. Mintegy 150 esztendeje kezdtek kókuszdió termesztéssel foglalkozni ezen a szigeten. A sziget néhány falujában elszórtan thai-maláj leszármazottak is élnek. A sziget körülbelül 30 évvel ezelőtt tett szert legendás hírnévre, de csak a 80-as évek vége felé vált olyan népszerűvé, mint a menekülés más célpontjai Goa és Bali.Az autóbusz és komphálózat bevezetése, a repülőtér megnyitása óta gyors változások álltak be. Samui napjainkban egyre népszerűbbé válik. A hátizsákos turisták utolsó menedékének számító Koh Samui - koh szigetet jelent - manapság fokozatosan alakul át drága üdülőterületté. Tucatnyi pálmákkal szegélyezett stranddal rendelkezik, ahol minden korosztály megtalálja a számára megfelelőt. A két leghosszabb Chaweng és Lamai, ezek a legjobban kiépített területek, de gyorsan fejlődik a többi terület is. A kisebbek, mint Bophut, Chaeng Mon, Tong Yang és Mae Nam olyanok, mint egy képeslap. Tiszta kék tenger, fehér homokos strand, buja zöld kókuszpálma-ültetvények. Mára a tengerparton elfogytak a szabad területek, ezért egyre többen építkeznek a tengerparti sziklás részekre, ill. a hegyoldalakon is mind több szálloda nyílik. A strandolás a fő aktivitás vagy passzivitás Koh Samuin. Chawengen szörf, jetsky- és csónakkölcsönzés is van. A szigeten kellemes sétákat tehetünk. Koh Samui 35 000-es lakossága főleg halászatból, kókusztermesztésből és kereskedelemből él, bár manapság sokan a turizmussal is kapcsolatba kerültek. Nathon a sziget legnépesebb területe és egyben fővárosa. Ide érkeznek a kompok és a buszok a szárazföldről. Nathonon kívül csak csendes falvak vannak, ahol a halászhajók kirakodásának, hálói javításának vagy a, kókuszdió betakarításának mindennapi munkáit láthatjuk. Bárhová megyünk Koh Samui szigetén, erjedő kókuszdió szagát érezzük.

Ibis Samui Bophut Hotel 3*
A szálloda honlapja >>

Koh Samui északi részén, közvetlenül a Bophut Beach homokos tengerpartján található. A repülőtértől kb 10 percre, a híres Chaweng beachtől kb 15 percre. Közelében éttermek, üzletek találhatóak.

Ellátás: reggeli

Elhelyezés: kényelmes kétágyas szobában, ingyenes wifivel, LCD TV-vel, légkondicionálással

Szolgáltatások: medence, asztalitenisz, bár, étterem.

Utazás: menetrendszerinti járattal történik Budapestről, 2x-i átszállással. (szakítsa meg az utazást Bangkokban vagy Dubaiban, pár napos városnézére, kérje személyre szabott ajánlatunkat)

A részvételi díj a repülőgépek és a szálloda telítettségének függvényében változhat, emelkedhet, így érdemes mielőbb helyet foglalnia! 

Egy hét kevés? Kérje ajánlatunkat, tetszőleges hosszabbítással kapcsolatban!  

Előfordulhat, hogy a szállodákban bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek.

Beutazási szabályok:

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/thaifold

Az útlevélnek a hazaérkezéstől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie!





 
Töltődik a foglalási lap
Thaiföld utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások