Zanzibár, Nungwi: Nungwi Beach Resort by Turaco 4* (ex. Doubletree by Hilton Resort), all inclusive

A helyszínen magyar nyelvű idegenvezetővel!

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
354116
Utolsó frissítés:
2024.05.01. (Sze)
10 nap/7 éj
719 400 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




Zanzibár évtizedek óta misztikus és varázslatos hely, a világ egyik legromantikusabb helyszíne, amit a gyönyörű türkizkék tenger, és a fehér homokos  tengerpart tesz felejthetetlenné az idelátogatóknak.

Zanzibár Tanzániához tartozó szigetcsoport Afrika keleti partjainál. Mindössze két szigetből áll: Unguja és Pemba. Székhelye és legnagyobb városa Zanzibar City.
A sziget gazdasága főleg a fűszer termelésére és a turizmusra épül. Az elmúlt néhány évben a sziget turistaforgalma fellendülni látszik, hiszen a helybéliek barátságosak, vendégszeretőek, s nem utolsó sorban az ország különlegessége miatt látogatnak ide egyre többen.  Unguja szigeten fekvő Zanzibár város régi központja és idegenforgalmi attrakciója `Mji Mkomwe` (óváros), amit sokan az angol nevén ismernek: Stone Town, vagyis Kőváros. A Kőváros köré később vályogházak épültek, ahol az újonnan érkezők telepedtek le. Ez az egyetlen, ma is működő ősi város Kelet-Afrikában, mely az UNESCO Világörökség részét képezi. Egy időben a zanzibári kikötő volt az egész kontinens egyik legfontosabb állomáshelye, ahol elefántcsonttal, teknőspáncéllal, ébenfával, fűszerekkel megrakott hajók várakoztak, hogy aztán kelmékkel, ruhákkal, gyöngyökkel, kínai porcelánnal, selyemmel, fegyverekkel, borral, búzával térjenek vissza. Zanzibár szigete 20 000 éve lakott, és valószínű, hogy első lakói az afrikai kontinensről érkeztek.

FONTOS! Zanzibáron trópusi, egyenlítői klíma van. Ez azt jelenti, hogy egész évben magas a hőmérséklet hosszabb-rövidebb esős időszakokkal. A legtöbb csapadék október közepétől november közepéig van, de jelentősek az áprilisi záporok is. Az eső rövid, de nagyon intenzív. Nyár: novembertől májusig forró az idő, nagy páratartalommal. Tél: júniustól októberig meleg, napos, kellemes az idő. Ideális utazási időpont: december - március, július - október.

DOUBLETREE BY HILTON RESORT ZANZIBAR 4*
Aszálloda honlapjának megtekintéséhez kattintison ide <<

Fekvése: a Doubletree by Hilton Resort Zanzibar Nungwi mindössze 5 perc sétára fekszik Nungwi faluközpontjától. Nungwi egy fehérhomokos strandon fekszik, Zanzibar északi csúcsán. A transzferidő nagyjából 1 óra.

Szálloda felszereltsége: 101 db szoba, főétterem (tengerre néző  `Ngalawa` elnevezésű), `Fischerman's Bar & Grill` elvnevezésű étterem (ahol a vendégek különféle tengeri, valamint helyi ételeket kóstolhatnak meg), WiFi, medence, poolbar. A napernyők és a törülközők ingyenesek a vendégek számára.

Szobák: minden szoba légkondícionált, síkképernyős, műholdas TV-vel, tea- és kávéfőzővel, minibárral, széffel, telefonnal, erkéllyel / terasszal, valamint saját fürdőszobával rendelkeznek, berendezése pedig zanzibár stílusú. Az ágyak körül szúnyogháló biztosított, valamint a vendégek ingyenes Wi-Fi hozzáférést vehetnek igénybe. Tájolását tekintve kertre, medencére (felár ellenében) vagy tengerre (felár ellenében) néző.

Ellátás: all inclusive 





FIGYELEM: AZ ÁRAK A TELÍTETTSÉG FÜGGVÉNYÉBEN VÁLTOZHATNAK!

A részvételi díj a repülőgépek és a szálloda telítettségének függvényében változhat, emelkedhet, így érdemes mielőbb helyet foglalnia! Fogaláls után a név nem módosítható!

Kérje ajánlatunkat az Ön által elképzelt időpontra, szobatípusra és ellátásra mielőbb, hogy a legjobb árat adhassuk! 

Foglalás a szállás 40%-ának és a repülőjegy teljes összegének megfizetésével lehetséges!


Beutazási feltételek

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/tanzania
A beutazási feltételek teljesítése az utasok felelőssége! 

 
Töltődik a foglalási lap
Tanzánia utazás, nyaralás Zanzibár utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|