Tahiti

A Tahitii Induljon innen! Olcsó akciós, last minute Tahitii , a Tahitii legfontosabb információi és utazási ajánlatai egy helyen. 0 utazás közül választhat.

Tahitii foglalásához forduljon a Start Utazási Irodához.


A Földgolyó túloldalán, a Csendes-óceánban helyezkednek el Francia-Polinézia részeként ezek a varázslatos szigetek. Szépségük már azokat is elbűvölte, akik annak idején felfedezték.

Tahiti

Tahiti utazás TOP 10

Tahiti úti célok

Az összes Tahiti »

Tahiti

Az összes Tahiti »

Tahiti ismertetőTahiti üdülőhelyek

Tahiti utazási magazin

Tahiti, ahol a virágfüzérrel fogadnak

Aki a tökéletes dél-tengeri szigetek hangulatát keresi, Francia Polinéziában megtalálhatja. A Csendes-óceán kellős közepén található apró szigetvilág a valódi nyugalmat és a hagyományőrző polinéz kultúrát kínálja a tehetősebb utazóközönség számára. Az intenzív vulkáni tevékenység következtében létrejött szigetek olyanok, mintha épp egy filmből léptek volna elő. A szigetvilág legismertebb szigetei Tahiti, Bora-Bora és Moorea. A fényes homokú strandok, az azúrkék tenger, a csodálatos naplementében ringatózó kenuk szigetei ezek, melyek igazi idilli környezetet teremtenek az élethez, vagy épp egy nyaraláshoz. Ha Tahitire utazunk, egy helyen biztosan kell, hogy töltsünk egy kis időt. Papeete a sziget fővárosa, egyben az egyetlen nemzetközi repülőtér otthona, itt száll le minden nemzetközi repülőgép. Innen aztán tetszés szerint vagy hajóval, vagy kisebb, esetenként hidroplán repülővel utazhatunk tovább. Papeete-ben és a fő szigeten az érintetlen természet csodái mellett már érezhetőek a [...]
Teljes cikk

Egzotikus nászutak

Száz évvel ezelõtt, aki megengedhette magának a nászutat, az csakis Velencébe utazott. A szerelmesek városába, amely az akkori közlekedési lehetõségekhez mérten is elérhetõ volt. A ma szerelmesei számára a távolság már nem akadály. Hajóval, repülõvel vagy szárazföldön minden közelebb került. Tehát miénk a Világ, legfeljebb zsebünk szab határt. Sri LankaSri Lanka nem véletlenül került elõtérbe az utóbbi idõben, mint egzotikus úti cél. A buddhista és hindu kultúra sok különleges élményt kínál. Az európai szempár számára nemcsak a trópusi táj, de a teaültetvények és a teraszos rizsföldek is újdonság számba mennek.Costa RicaA szép országnév \"gazdag part\"-ot jelent. Ha nem is aranyban, vagy gyémántban, de elragadó természeti szépségekben feltétlenül az. Costa Ricát Közép Amerika Svájcaként is emlegetik, utalva rá, hogy viszonylag jómódú országról van szó. Domborzata, éghajlata rendkívül változatos, ahol éppúgy megtalálhatók a buja trópusi [...]
Teljes cikk
Tahiti foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Tahiti »
 

Tahiti foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.

Az összes Tahiti »

Tahiti leírás

Tahiti és szigetei
A Földgolyó túloldalán, a Csendes-óceánban helyezkednek el Francia-Polinézia részeként ezek a varázslatos szigetek. Szépségük már azokat is elbűvölte, akik annak idején felfedezték. A valódi, hamisítatlan dél-tengeri világot jelenti számunkra, amit eddig jószerivel csak egzotikus filmekből ismerünk. S ki ne vágyna megismerkedni ezzel a lenyűgöző szépségű földi paradicsommal, a bizarr vulkáni csúcsokkal, a kéklő lagúnákkal, a pálmafás, bársonyos homokú strandokkal.

A szigetek részben vulkanikus eredetűek, részben korallképződmények. A vulkanikus szigeteket dús növényzet borítja.

Ma Tahitit és szigeteit Francia-Polinézia néven Franciaország tengerentúli területeként tartjuk számon.

Tahitin és a környező szigeteken a klíma trópusi, de kellemes. Különösen a májustól novemberig tartó időszak optimális, mivel ekkor a hőmérséklet „csak” 24-27 C, s a páratartalom is igen alacsony. A csapadékos időszak decemberben kezdődik és február végéig tart. A hőmérséklet és a páratartalom is ekkor magasabb. A csapadék rövid, heves záporok formájában hullik, utána vakítóan tűz a kék dél-tengeri égbolton a nap. A vízhőmérséklet egész évben kiegyenlített, 24-27 C.

A szigetek bővelkednek pazar szállásokban. A szállodák nem egészen a mi elképzeléseink szerint néznek ki, hanem igazi, polinéz stílusban épültek. A pálmaháncs és a fa játssza a főszerepet az épületekben, de természetesen európai luxussal felszerelve. Szinte hihetetlen találékonysággal varázsolják a 21. század technikáját a pálmaháncs fedelű tengerparti bungalókba. Az ellátás nagyvonalúsága pedig francia kifinomultságot és a dél-tengeri népek vendégszeretetét sugározza.

Mivel a turizmus kiemelkedő jelentőségű a szigetek életében, különös gondot fordítanak arra, hogy az idelátogató – túl azon, hogy élvezheti a paradicsomi körülményeket – ne unatkozzon. A programok széles választéka várja a kikapcsolódni vágyókat. Mélytengeri horgászás, vitorlázás, a vizisportok színes kínálata áll rendelkezésre, nagyon sok hotelben térítés nélkül. Különös hangsúlyt kap a búvárkodás, hiszen ebből a szempontból kiemelkedő térségről van szó. A szigeteket körülölelő korallképződmények varázslatos víz alatti világot tárnak a búvárkodók elé. Számtalan búváriskola működik, ahol nem csak az alapokat lehet elsajátítani, hanem nemzetközileg elfogadott búvárvizsgát is le lehet tenni. Mindehhez profi személyzet és felszerelés áll rendelkezésre. A helyi utazási irodák kínálata pedig elkápráztató.

Szigettúrák, hajókirándulások, jeep-szafarik teszik a pihenést még emlékezetesebbé. Igazi, európai értelemben vett városi nyüzsgés csak a fővárosban, Papeetében van, a többi szigeten a fő hangsúly a pihenésen és a kellemes időtöltésen van.

A vulkáni csúcsok, a dús vegetáció és az egyedülálló formák harmóniája a Föld legszebb szigetcsoportjává avatja Tahitit és a környező szigeteket. Ajánlatunkban most csak egy kis szeletet kínálunk abból a bő választékból, ami rendelkezésünkre áll.

Tahiti foglalásához forduljon a Start Utazáshoz. Az utazási iroda elérhetőségeit megtalálja az oldal tetején.


Vízum, követségTahiti adatlap

(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások
|[REM_CODE]|