Tenerife, Golf del Sur: Grand Muthu Golf Plaza 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
252697
Utolsó frissítés:
2024.05.01. (Sze)
8 nap/7 éj
529 611 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Távolságok
Óceán: 920 m, Roque Gabriel kilátópont: 920 m, Playa de San Blas strand: 2400 m, Playa El Barranco strand: 1900 m

Fekvés
A Grand Muthu Golf Plaza Hotel & Spa az Amarilla Golf és Golf del Sur pályák mellett található, mindössze 500 méterre San Miguel de Abona kikötőjétől. A helység csomó kellemes étteremmel és bolttal rendelkezik. Amennyiben pedig némi éjszakai nyüzsgésre vágyna, autóval pár percre találja a forgalmasabb helyeket.

Szállás
A hotel lakóegységei egytől-egyig jól felszereltek és nyugodt pihenést nyújtanak nyaralása során. Mindegyik alapfelszereltsége a légkondicionáló, TV műholdas csatornákkal, felszerelt konyha és fürdőszoba.

Elhelyezés
Standard stúdió szoba Alapterület: 30 m2 Kapacitás: 2 felnőtt Felszereltség: 2 egyszemélyes ágy összetolva, Wi-Fi, légkondicionáló, ventilátor, vasaló, széf (díj ellenében), felszerelt konyha (hűtő, mikró, tea/kávéfőző), vezetékes telefon, TV műholdas csatornákkal, fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval, erkély vagy terasz1 hálószobás apartman Alapterület: 70 m2 Kapacitás: 4 fő Felszereltség: hálószobában 2 egyszemélyes ágy összetolva, nappaliban kanapéágy, Wi-Fi, légkondicionáló, ventilátor, vasaló, széf (díj ellenében), felszerelt konyha (hűtő, mikró, tea/kávéfőző), vezetékes telefon, TV műholdas csatornákkal, fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval, erkély vagy teraszSuperior 1 hálószobás apartman Alapterület: 70 m2 Kapacitás: 4 fő Felszereltség: hálószobában 2 egyszemélyes ágy összetolva, nappaliban kanapéágy, Wi-Fi, légkondicionáló, ventilátor, vasaló, széf (díj ellenében), felszerelt konyha (hűtő, mikró, tea/kávéfőző), vezetékes telefon, TV műholdas csatornákkal, fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval, erkély vagy terasz óceánra/medencére nyíló kilátással1 hálószobás grand junior lakosztály Alapterület: 70 m2 Kapacitás: 6 fő Felszereltség: hálószobában nagyméretű franciaágy, nappaliban kanapéágy, Wi-Fi, légkondicionáló, ventilátor, vasaló, széf (díj ellenében), felszerelt konyha (hűtő, mikró, tea/kávéfőző), vezetékes telefon, TV műholdas csatornákkal, fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval, tágas, berendezett terasz óceánra/medencére nyíló kilátással2 hálószobás apartman Alapterület: 70 m2 Kapacitás: 4 fő Felszereltség: 2 hálószobában 4 egyszemélyes ágy összetolva, nappaliban kanapéágy, Wi-Fi, légkondicionáló, ventilátor, vasaló, széf (díj ellenében), felszerelt konyha (hűtő, mikró, tea/kávéfőző), vezetékes telefon, TV műholdas csatornákkal, fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval, erkély vagy teraszSuperior 2 hálószobás apartman Alapterület: 70 m2 Kapacitás: 4 fő Felszereltség: 2 hálószobában 4 egyszemélyes ágy összetolva, nappaliban kanapéágy, Wi-Fi, légkondicionáló, ventilátor, vasaló, széf (díj ellenében), felszerelt konyha (hűtő, mikró, tea/kávéfőző), vezetékes telefon, TV műholdas csatornákkal, fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval, erkély vagy terasz

Étkezés
CLUB M&M Ideális ebédekhez, amikor a medence körül tölti a napot, lenyűgöző kilátással, és egy hűvös koktéllal gazdagodik.GOLDEN BUFFET 08:00-10:30 (reggeli), 13:00-15:00 (ebéd) és 19:00-21:30 (vacsora) Kényeztesse magát egy kulináris utazással szállodánk büfééttermében. Kóstolja meg az ízletes nemzetközi ételek széles választékát, amelyeket szakszerűen készítenek csak a legfrissebb alapanyagokból. Kezdje a napot egy pazar reggelivel, vagy élvezze a kellemes ebédet vagy vacsorát barátaival meleg és barátságos légkörben.POOL BAR (SNACKS AND DRINKS) 11:30 és 18:30 között Meneküljön el szállodánk medencebárjába, és frissítse fel magát a hűsítő italkínálatainkkal. Ezen kívül a bárban ebéd, könnyű falatok és harapnivalók is várják a vendégeket.CAKES & BAKES CAFC 10 órától 18 óráig Élvezze a frissen sült finomságokat, és kényeztesse az ízlelőbimbóit friss gyümölcslevekkel és süteményekkel.SPICE GARDEN 19:00 és 21:30 között Specialitások: Tex-Mex, olasz és indiai Élvezze a kulináris utazást az indiai, mexikói és olasz finomságok egzotikus ízeinek keverékével.

Szolgáltatások
ingyenes Wi-Fi 2 kültéri medence játszótér edzőterem wellnessközpont ingyenes napágyak és napernyők nappali animációs foglalkozások esti szórakoztató műsorok

Sport és szórakozás
2 kültéri medence, gyerek medence edzőterem játszótér játékterem spa nappali és esti foglalkozások és műsorok biliárd golfpályák a hotel közelében

Leírás
A Grand Muthu Golf Plaza Hotel and Spa kényelmes pihenést nyújt az idelátogatóknak. A lélegzetelállító kilátással körülvett szálloda tökéletes hely a golfrajongóknak és a trópusi nyaralásra vágyó utazóknak.

Megjegyzés
A szünetmentes konyha 5 EUR/nap áron vehető igénybe.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások