Tenerife, Puerto de Santiago: Globales Tamaimo Tropical 3*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
209896
Utolsó frissítés:
2024.04.17. (Sze)
8 nap/7 éj
386 842 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
Globales Tamaimo Tropical lenyűgöző természeti környezetben található közel Los Gigantes szikláihoz. A szálloda számos szobatípussal rendelkezik, a kényelmes stúdióktól a tágas egy és két hálószobás apartmanokig. A kiváló elhelyezkedés és kiszolgálás teszi ideális választássá a hotelt egy családi nyaraláshoz.

Távolságok
Óceán: 200 m Strand: 450 m

Fekvés
A szálloda Tenerife délinyugati részén, Puerto de Santiago városában található. Nem messze helyezkednek el a híres sziklák, Los Gigantes, mely egy csodálatos helyszíne a szigetnek. A hangulatos kisvárosban minden megtalálható, amire szüksége lehet a nyaralás során: éttermek, bárok, boltok.

Szállás
Az üdülőkomplexum 4 medencével rendelkezik, ebből 2 felnőtt, 1 gyermek és 1 fűtött medence, valamint egy tágas napozóterasszal . Egy felejthetetlen vakációt tölthet el családjával hiszen kikapcsolódásra is van lehetőség, a felnőtteknek és a gyerekeknek: mini disco, színes programok, showműsorok.

Elhelyezés
Stúdió apartman: Szoba mérete: 33 m2 Kilátás: kert, medence Felszereltség: wifi, ingyen pipereholmi, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, ruhásszekrény, tea- és kávéfőző, légkondicionálás, széf, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, vízforraló, főzőlap, konyhai felszerelés, kenyérpirító, étkezőasztal, konyhasarok, kanapé, íróasztal, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, erkély, konnektor az ágy közelében, ruhatartó állvány, ébresztés1 hálószobás apartman: Szoba mérete: 47 m2 Kilátás: kert, medence Felszereltség: wifi, ingyen pipereholmi, fürdőkád vagy zuhanykabin, törölközők, hajszárító, ruhásszekrény, tea- és kávéfőző, légkondicionálás, széf, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, vízforraló, főzőlap, konyhai felszerelés, kenyérpirító, étkezőasztal, konyhasarok, kanapé, íróasztal, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, erkély, konnektor az ágy közelében, ruhatartó állvány, ébresztés

Étkezés
A Globales Tamaimo Tropical Hotelben számos bár és étterem található, amelyek minden kulináris kívánságot kielégítenek. A medence melletti bárok, egy nemzetközi svédasztalos étterem, egy olasz étterem és egy diszkó bár rendelkezésére áll. Akár egy finom reggelivel kezdi a napot, akár a helyi és nemzetközi ételek széles választékát kóstolgatja a svédasztalos étteremben, minden megtalálható a hotelben.

Szolgáltatások
Wifi, 2 medence, mosoda (felár ellenében), széf (felár ellenében), kültéri játszótéri játékok, beltéri játszóhelyiség, társasjátékok | kirakók, esti szórakozási lehetőségek, gyerekklub, szórakoztatás, karaoke,

Sport és szórakozás
élőzene/előadás, teniszfelszerelés, darts, asztalitenisz, biliárd (felár ellenében), teniszpálya, kültéri játszótéri játékok, beltéri játszóhelyiség, társasjátékok | kirakók, esti szórakozási lehetőségek, gyerekklub, szórakoztatás, karaoke,





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Teneriffe utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások