Tenerife, Puerto de Santiago: Barcelo Santiago 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
223783
Utolsó frissítés:
2024.04.21. (V)
8 nap/7 éj
640 748 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
A Barcelo Santiago felnőtt hotel (18+) Tenerife nyugati oldalán, Puerto de Santiago városában várja Önt. Ideális választás, ha teljes kényelemben, kiváló minőségű szolgáltatások mellett szeretne pihenni, de mégis közel szeretne lenni a természet alkotta csodákhoz. A hotelből páratlan kilátás nyúlik az elképesztő Los Gigantes-i sziklákra.

Távolságok
Óceán: 200 m Strand: 1 000 m

Fekvés
A hotel a sziget nyugati részén fekszik, lenyűgöző kilátást biztosítva La Gomera szigetére és a Los Gigantes sziklacsoportra. A közelben tucatnyi étterem, bolt, kávézó található, itt mégis nyugodtan pihenhet, hiszen távolabb esik a nyüzsgő turistaközpontoktól.

Szállás
A hotel 9 szintes épülete 406 szobát foglal magában, így Ön biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő szobatípust. A deluxe szobák mindegyike 2018-ban teljesen felújításra került. A szálloda csak 18 év feletti vendégeket fogad.

Elhelyezés
Óceánra néző deluxe szoba: Alapterület: 25 m2 Felszereltség: légkondicionáló, síkképernyős TV, Wi-Fi hozzáférés, USB bemenet az éjjeliszekrénybe építve, vezetékes telefon, vízforraló, ásványvíz, széf (felár ellenében), minibár (felár ellenében), berendezett terasz, üdvözlő ajándék. A fürdőszobában zuhanyzó, hajszárító, nagyítós tükör található.Kertre néző deluxe szoba pezsgőfürdővel: Alapterület: 25 m2 Felszereltség: légkondicionáló, síkképernyős TV, Wi-Fi hozzáférés, USB bemenet az éjjeliszekrénybe építve, vezetékes telefon, vízforraló, ásványvíz, széf (felár ellenében), minibár (felár ellenében), berendezett terasz, üdvözlő ajándék. A fürdőszobában masszázskád, zuhanyzó, hajszárító, nagyítós tükör található. Ehhez a típusú szobához ajándékba jár egy egyszeri belépés a Spa részlegre (belépő/személy/foglalás). Megjegyzés: a pezsgőfürdő a szobában vagy azon kívül is elhelyezhető.Junior lakosztály: A Junior lakosztályok kb. A 40 m2-esek, így tágasak és világosak, és csodálatos kilátást nyújtanak az óceánra. A teraszon egy függőágy található, ahol élvezheti a csodálatos naplementét. A terasz kiváló hely egy csendes reggeli elfogyasztására is. Alapterület: 40 m2; Felszereltség: légkondicionáló, síkképernyős TV, Wi-Fi hozzáférés, USB bemenet az éjjeliszekrénybe építve, vezetékes telefon, víz forraló, ásványvíz, széf (felár ellenében), minibár (felár ellenében), berendezett terasz, üdvözlő ajándék. A fürdőszobában masszázskád, zuhanyzó, hajszárító, nagyítós tükör található.Superior Junior lakosztály pezsgőfürdővel: Alapterület: 25 m2 Felszereltség: légkondicionáló, síkképernyős TV, Wi-Fi hozzáférés, USB bemenet az éjjeliszekrénybe építve, vezetékes telefon, víz forraló, ásványvíz, széf (felár ellenében), minibár (felár ellenében), berendezett terasz pezsgőfürdővel és függőággyal, üdvözlő ajándék. A fürdőszobában zuhanyzó, hajszárító, nagyítós tükör, illetve fürdőköpeny és papucs található. Ehhez a típusú szobához ajándékba jár egy egyszeri belépés a Spa részlegre (belépő/személy/foglalás).Ócánra néző deluxe szuperior szoba: Deluxe superior tengerre néző szobák 25 m2 alapterületűek, modern dizájnnal és csodálatos kilátással várják. Felszereltség: légkondicionáló, síkképernyős TV, Wi-Fi hozzáférés, USB bemenet az éjjeliszekrénybe építve, vezetékes telefon, vízforraló, ásványvíz, széf (felár ellenében), minibár (felár ellenében), berendezett terasz. A fürdőszobában zuhanyzó/fürdőkád, hajszárító, nagyítós tükör, illetve fürdőköpeny és papucs található.Superior Junior lakosztály: Alapterület: 25 m2 Felszereltség: légkondicionáló, síkképernyős TV, Wi-Fi hozzáférés, USB bemenet az éjjeliszekrénybe építve, vezetékes telefon, vízforraló, ásványvíz, széf (felár ellenében), minibár (felár ellenében), berendezett terasz, üdvözlő ajándék. A fürdőszobában zuhanyzó, hajszárító, nagyítós tükör, illetve fürdőköpeny és papucs található. Ehhez a típusú szobához ajándékba jár egy egyszeri belépés a Spa részlegre (belépő/személy/foglalás).

Étkezés
Büféétterem a világ konyháinak ízeivel: Svédasztalos étterem, ahol a hús-, hal- és tésztaételeket az ön szeme előtt készítik el. Rendelkezik továbbá egy tágas terasszal, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik La Gomera szigetére. Az étterem rendelkezik gluténmentes menüvel is.Tasca-Bar `Sabor español: Változatos étlappal és válogatott spanyol borokkal várja önt a hotel kifinomult bárja. Fogyassza el kedvenc italát, miközben gyönyörködik a Teide nyújtotta látványban. A bár rendelkezik egy terasszal is, ahol engedélyezett a dohányzás. Előzetes foglalás szükséges. A nyitvatartásról érdeklődjön a recepción.Medencebár: Komplex ételeket és könnyű harapnivalókat egyaránt fogyaszthat itt. A bár továbbá konyhaművészeti bemutatót is kínál.Recepció bár: Nemzetközileg ismert koktélok közül válogathat itt.Theatre Bar: Kiváló koktélok és szórakoztató előadások kombinációját nyújtja a bár.Dress code: az uraknak hosszú nadrág viselése ajánlott a vacsoránál.

Szolgáltatások
Wifi, medence, mosoda (felár ellenében), csak felnőtteket fogadó szállás, szobaszerviz, akadálymentesített, wellnessközpont (felár ellenében), fitneszközpont, szauna (felár ellenében),

Sport és szórakozás
tematikus vacsorák, darts, asztalitenisz, biliárd, játékterem, fitneszközpont,





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Teneriffe utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások