Tenerife, Puerto de la Cruz: Sol Costa Atlantis Tenerife 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
209856
Utolsó frissítés:
2024.04.20. (Szo)
8 nap/7 éj
640 748 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Fekvés
Az óceán sós vízével feltöltött mesterséges medencerendszertől, a Lago de Martianez medencerendszertől mindössze 150 méterre, Puerto de la Cruz belvárosától sétatávolságra található, ezáltal az üzletek, vendéglátóegységek a hotelből könnyedén elérhetőek.

Szállás
A 14 szintes szálloda minden lakóegysége modern stílusban berendezett, a szobákból lélegzetelállító látvány tárul elénk az Atlanti óceán vagy a Teide irányába.

Elhelyezés
Az ízlésesen berendezett, újonan bútorozott szobák mindegyikében tágas lakótér 32 inches lapos képernyős televízióval, fűtésre is használható légkondicionálóval, bérelhető széffel, ingyenes wifi szolgáltatással, a felszerelt fürdőszobában hajszárítóval, nagyítós tükörrel várja vendégeit.Kétágyas szoba Elegáns szoba franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal, teljes fürdőszobával, vasalóval és vasalódeszkával (kérésre), valamint 106 cm-es TV-vel. Minden, amire szüksége van a legkényelmesebb teneriféi tartózkodáshoz. Alapterület: 24 m2 Kilátás: utca vagy kert Felszereltség: wifi, fürdőkád, ingyen pipereholmi, törölközők. íróasztal, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, terasz, konnektor az ágy közelébenÓceánra néző szoba Szálljon meg az óceánra néző szobában, és ébredjen fel minden reggel az óceánra nyíló gyönyörű kilátással. Kényelmes tér, elegáns bútorokkal és két egyszemélyes ággyal vagy egy franciaággyal, 42 hüvelykes TV-vel, vasalóval és vasalódeszkával (kérésre). Alapterület: 24 m2 Kilátás: óceán Felszereltség: wifi, fürdőkád, ingyen pipereholmi, törölközők. íróasztal, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, terasz, konnektor az ágy közelébenTeide hegyre néző szoba Csodálja meg a szobájából az impozáns Teide-hegyet és hozza ki a legtöbbet nyaralásának minden percéből! A szoba két egyszemélyes ággyal vagy egy franciaággyal, teljes fürdőszobával, vasalóval és vasalódeszkával (kérésre) van felszerelve. Alapterület: 24 m2 Kilátás: Teide Felszereltség: wifi, fürdőkád, ingyen pipereholmi, törölközők. íróasztal, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, terasz, konnektor az ágy közelébenÓceánra néző XTRA szoba Egyedülálló, barátságos és elegáns környezet egy álom-tenerifei tartózkodáshoz. Imádni fogja a teraszról a végtelen óceánra nyíló kilátást és a kiváló minőségű létesítményeket. Alapterület: 28 m2 Kilátás: óceán Felszereltség: wifi, fürdőkád, ingyen pipereholmi, törölközők. íróasztal, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, terasz, konnektor az ágy közelében

Étkezés
A reggeli és a vacsora a látványkonyhát is felvonultató svédasztalos büfé étteremben fogyasztható, ahol a nemzetközi ízek mellett helyi specialitásokat is kóstolhatunk. Rendelkezésre áll még napközben a medence bár, ahol snacket és széles italválasztékot fogyaszthatunk, valamint az In & Out Bar, ahol elvonulhatunk egy üzleti tárgyalásra, vagy csak megtervezhetjük a család napi kirándulását.

Szolgáltatások
A 24-26-°C-osra fűtött medencéből közvetlen kijárat a parti sétányra 24 órás recepció ingyenes wifi szolgáltatás a közös helyiségekben és a szobákban mosoda és vasaló szolgáltatás, manikűr-, pedikűr, és masszázs (díj ellenében)

Sport és szórakozás
Fitness centrum Spa a 14.emeleten mely egy üvegkupolával van lefedve (a Spa díj ellenében használható, kizárólag 16 évnél idősebb vendégek számára)

Leírás
Puerto de la Cruzban, Tenerife észarki részének egyik leglátogatottabb városában található hotel mind a nyaralni vágyó vendégek, mind az üzleti célból érkező vállalkozók tökéletes kényelmét kínálja.Tájékoztatjuk kedves Utasainkat, hogy az északi fekvésű hotelekben a magyar nyelvű asszisztencia telefonon érhető el!

Távolságok
Óceán: 100 méter Strand: 100 méter





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Teneriffe utazás, nyaralás Puerto de la Cruz utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások