Tenerife, Puerto de la Cruz: Globales Acuario 2*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
reggeli
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
2*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
209892
Utolsó frissítés:
2024.04.17. (Sze)
8 nap/7 éj
232 960 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
A Globales Acuario egy bájos és barátságos szálloda, amely egy csendes környéken található Puerto de la Cruz városában. A kiváló ár-érték arányú hotelt főként baráti társaságoknak és pároknak ajánljuk.Tájékoztatjuk kedves Utasainkat, hogy az északi fekvésű hotelekben a magyar nyelvű asszisztencia telefonon érhető el!

Távolságok
Óceán: 1 500 méter Strand: 1 500 méter

Fekvés
A hotel Tenerife északi részének legnagyobb városában, Puerto de la Cruzban található, annak is nyugodtabb részén. A városban mindent megtalál, ami az önfeledt pihenéshez kell, pár perces autóútra pedig gyönyörű strandok várják. Nem mellesleg a világ legjobb állatparkja, a Loro Parque is a közelben található.

Szállás
A Globales Acuario Hotel 31 kényelmes és jól felszerelt szobával várja, melyekből 27 kétágyas, és 4 egyágyas. Minden szoba egyszerű, letisztult stílusban várja, hogy megpihenjen egy élménydús nap után.

Szolgáltatások
Mosoda Fodrászat Wifi (külön díj ellenében) Medence Napozóterasz

Elhelyezés
Standard szoba: A Standard szobákban 2 fő kényelmes szálláshelye biztosított, a szoba 1 fő részére pótágyazható. Széf Műholdas TV Telefon Erkély Wifi HajszárítóCsaládi szoba: A családi szobákban 4 fő kényelmes szálláshelye biztosított. Széf Műholdas TV Telefon Erkély Wifi HajszárítóTripla szoba: A Standard szobákban 3 fő kényelmes szálláshelye biztosított. Széf Műholdas TV Telefon Erkély Wifi Hajszárító

Megjegyzés
Tájékoztatjuk kedves Utasainkat, hogy az északi fekvésű hotelekben a magyar nyelvű asszisztencia telefonon érhető el.A hotel medenceparti bárja 2019. június 26-tól zárva tart. A hotel vendégei helyette az étterem bárját használhatják.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Teneriffe utazás, nyaralás Puerto de la Cruz utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások