Tenerife, Puerto de la Cruz: Atlantic Mirage Suites And Spa 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
330266
Utolsó frissítés:
2024.05.20. (H)
8 nap/7 éj
305 627 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
A régi és az új tökéletes keveréke, amely egy eredeti, korszerű, csak felnőtteknek szóló szállodát eredményezett Tenerife északi részén, Puerto de La Cruz városában. A megérkezés pillanatától fogva a lenyűgöző kilátás várja Önt, amely egész tartózkodása alatt megcsodálható. A szobájából, az előcsarnokból és az éttermekből az Atlanti-óceán végtelensége és a Teide robosztussága mindig jelen lesz. Ha valódi kikapcsolódást keres akkor a legjobb helyen jár.

Távolságok
Óceán: közvetlen, Strand: 1100 m

Fekvés
Tenerife északi részén, a csodálatos Puerto de La Cruz városában található a 4 csillagos Atlantic Mirage Suites and Spa szálloda. Mindössze pár száz méterre található a Playa de Martiánez strand és a híres Lago Martiánez medencerendszer. A hotel tetőteraszáról az egyik irányba az óceán végtelensége, a másik irányban pedig a Teide látható.

Szállás
A szállodában összesen 172 junior lakosztályunk mindegyike nagyméretű ággyal, síkképernyős TV-vel, telefonnal, bérelhető széffel, ingyenes wifivel, légkondicionálással, kis hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, vízforralóval, zuhanyzóval és hajszárítóval felszerelt fürdőszobával, valamint lenyűgöző kilátással a tengerre néző erkéllyel felszerelt. A tetőteraszon jacuzzik, lágy zene és kellemes bár és csodálatos kilátás vár Önre. A hotelben található Spa részleg és fitneszterem is.

Elhelyezés
Junior lakosztály: A lakosztály erkéllyel, mikrohullámú sütővel és elektromos vízforralóval rendelkezik. Apartman mérete: 30 m2; Kilátás: óceán vagy város; Felszereltség: wifi, zuhany, törölközők, hajszárító, légkondicionálás. széf, hangszigetelés, laptopszéf, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, vízforraló, kanapé, íróasztal, tévé, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, erkély, konnektor az ágy közelében.

Étkezés
Deck medencebár: frissítse magát anélkül, hogy egyetlen napsugarat is kihagyna.Vertigo medencebár és lounge: tökéletes hely egy pohár pezsgő vagy kedvenc koktél elfogyasztásához, ahonnan a legjobb kilátás nyílik a nap vagy a csillagok alatt. Ebédidőben könnyű harapnivalót szolgálnak fel.Ocean blues lounge bár: kóstoljon meg egy pohár finom italt egy stílusosan exkluzív helyen, hogy étvágyat keltsen, vagy egy kiváló vacsora tetejére tegyen.Mirage étterem: bőséges svédasztalos reggeli és vacsora, szép kilátással a parti sétányra és az Atlanti-óceánra.Cliff étterem: elegáns ínyenc étterem, amely prémium minőségű menüt kínál.Cumai étterem: A Cumai a neves séf, Curro Palomares és felesége, María szerelme és szenvedélye a gasztronómia iránt. Konyhájukat nagy klasszikusok ihlették, hogy provokatív kombinációkat hozzanak létre olyan ételekben, ahol az íz és az élvezet a központi szerep.

Szolgáltatások
wifi, medence (fűtött), csak felnőtteket fogadó szálloda, széf (felár ellenében), akadálymentesített, fitneszközpont, wellnessközpont (felár ellenében), testkezelések

Sport és szórakozás
tetőterasz, élő zene, jacuzzi, fitneszterem, wellnessterem





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Teneriffe utazás, nyaralás Puerto de la Cruz utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások