Tenerife, Playa Paraiso: Roca Nivaria Gran Hotel 5*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
239538
Utolsó frissítés:
2024.05.11. (Szo)
8 nap/7 éj
771 547 Ft / fő (alap ár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Távolságok
Óceán: közvetlen, Strand: közvetlen

Fekvés
Tenerife délnyugati részén, Playa Paraison terül el a hotel, közvetlen az Atlanti-óceán partján. A hotel közelében kávézók, éttermek, boltok tucatjait találja, a csodálatos strandokkal rendelkező Costa Adeje pedig pár perc autóval.

Szállás
A hotelben 4 szoba- és 2 lakosztálytípus közül választhatja ki az Önnek megfelelőt. Ami közös bennük, hogy mindegyik mediterrán stílusú és kellemes, harmonikus színekkel berendezett. A szobák alapfelszereltsége közé tartozik többek között az ingyenes Wi-Fi, ingyenes széf, légkondicionáló, kávé/teafőző, erkély vagy terasz.

Elhelyezés
Standard szoba Alapterület: 35 m2 Kilátás: utca vagy kert Felszereltség: kávé/teafőző, íróasztal, erkély/terasz, TV, vezetékes telefon, légkondicionáló, minibár (felár ellenében), ingyenes széf, ingyenes Wi-Fi, ébresztés kérésre, különálló fürdőszoba, hajszárító, nagyítós tükör, fürdőköpeny, papucs.Óceánra néző szoba Alapterület: 35 m2 Kilátás: óceán Felszereltség: kávé/teafőző, íróasztal, erkély/terasz, TV, vezetékes telefon, légkondicionáló, minibár (felár ellenében), ingyenes széf, ingyenes Wi-Fi, ébresztés kérésre, különálló fürdőszoba, hajszárító, nagyítós tükör, fürdőköpeny, papucs.Óceánra néző emeleti szoba Alapterület: 35 m2 Kilátás: óceán Felszereltség: kávé/teafőző, íróasztal, erkély/terasz, TV, vezetékes telefon, légkondicionáló, minibár (felár ellenében), ingyenes széf, ingyenes Wi-Fi, ébresztés kérésre, különálló fürdőszoba, hajszárító, nagyítós tükör, fürdőköpeny, papucs.Superior szoba Alapterület: 40 m2 Kilátás: utca vagy kert Felszereltség: kávé/teafőző, íróasztal, erkély/terasz, TV, vezetékes telefon, légkondicionáló, minibár (felár ellenében), ingyenes széf, ingyenes Wi-Fi, ébresztés kérésre, különálló fürdőszoba, hajszárító, nagyítós tükör, fürdőköpeny, papucs.Óceánra néző junior lakosztály Alapterület: 50-60 m2 Kilátás: óceán Felszereltség: kávé/teafőző, íróasztal, erkély/terasz, TV, vezetékes telefon, légkondicionáló, minibár (felár ellenében), ingyenes széf, ingyenes Wi-Fi, ébresztés kérésre, különálló nappali 1 vagy 2 egyszemélyes ággyal, különálló fürdőszoba, hajszárító, nagyítós tükör, fürdőköpeny, papucs.Óceánra néző superior lakosztály Alapterület: 69-75 m2 Kilátás: óceán Felszereltség: kávé/teafőző, íróasztal, erkély/terasz, TV, vezetékes telefon, légkondicionáló, minibár (felár ellenében), ingyenes széf, ingyenes Wi-Fi, ébresztés kérésre, különálló nappali 1 vagy 2 egyszemélyes ággyal, különálló fürdőszoba, hajszárító, nagyítós tükör, fürdőköpeny, papucs.

Étkezés
Garoé étterem: A hotel egyik svédasztalos étterme, ahol reggelijét és vacsoráját fogyaszthatja el. A kiváló és változatos ételek mellett az étkezést látványkonyha és tematikus estek teszik még élvezhetőbbé. Az étteremhez tartozó tágas terasz lenyűgöző kilátással pedig már csak hab a tortán.Ahemón bár és étterem: A medencék partján találja az éttermet, mely ebédidőben várja Önt. Válogasson a svédasztalos ételek vagy a séf napi ajánlatai között. Napközben frissítők és koktélok széles választéka is rendelkezésre áll, mindehhez pedig az óceán látványa társul.Burgos étterem: A kasztíliai stílusban berendezett étterem Spanyolországba repíti nagy gonddal összeállított ételeivel és kiváló boraival. Előzetes asztalfoglalás szükséges.Verona étterem: Amennyiben igazi olasz pizzára vagy az olasz konyha egyéb ízeire vágyik, itt a helye! A kiváló ételek és italok még jobban esnek majd az autentikus mediterrán stílusban berendezett étteremben és annak teraszán.Tamaragua bár: A hotel recepciója mellett található bár kiváló hely egy egy kávé, tea vagy üdítő elfogyasztására. Spanyol és nemzetközi napilapokat és újságokat is talál itt.Coloquio bár: Az italok széles választéka mellett showműsorok és élőzene szórakoztatja minden este a bárban.Belingo Club: A hotel legújabb bárjában garantáltan táncra perdül majd, pihenésképp pedig showműsorokat tekinthet meg.Dress code: Reggeli: informális; fürdőruhában, felsőruházat nélkül, vizes pólóban és papucsban a belépés nem megengedett Ebéd: informális; fürdőruhában, felsőruházat nélkül, vizes pólóban és papucsban a belépés nem megengedett Vacsora: uraknak (12 éves kor felett) hosszú nadrág, legalább rövidujjú ing és zárt cipő; hölgyeknek szoknya vagy nadrág blúzzal, kardigánnal, illetve ruha viselése ajánlott.

Szolgáltatások
ingyenes Wi-Fi, 24 órás recepció, pénzváltó, szobaszervíz, Spa és wellness központ

Sport és szórakozás
kültéri fűtött, sósvizű medence, kültéri édesvizű medence, kültéri jacuzzi, kültéri fűtött gyermekmedence, edzőterem, teniszpálya, biliárd, asztalitenisz, darts, minigolf,

Leírás
A Roca Nivaria Gran Hotel közvetlen az Atlanti-óceán partján várja önt és családját. Ez a mediterrán stílusban épült hotelkomplexum teljeskörű szolgáltatásaival biztosítja kényelmét, érkezzen akár párjával, barátaival vagy családjával.

Megjegyzés
A hotelben bankkártya garanciát kérnek az extra fogyasztások fizetéséhez.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Teneriffe utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások