Tenerife, Playa de las Americas: Spring Hotel Bitacora 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
209901
Utolsó frissítés:
2024.04.17. (Sze)
8 nap/7 éj
615 101 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Elhelyezés
Standard szoba: Szoba nagysága: 38 m2 Kilátás: utca vagy kert A 38 nm-es, kényelmes, jól felszerelt standard szoba terasszal vagy erkéllyel, telefonnnal, légkondicionálóval, mini bárral (térítés ellenében), műholdas TV-vel és bérelhető széffel várja. A szobában található fürdőszoba hajszárítóval felszerelt.Medencére néző szoba Szoba nagysága: 38 m2 Kilátás: medence A 38 nm-es, kényelmes, jól felszerelt medencére néző szoba terasszal vagy erkéllyel, telefonnnal, légkondicionálóval, mini bárral (térítés ellenében), műholdas TV-vel és ingyenes széffel várja. A szobában található fürdőszoba hajszárítóval felszerelt, valamint talál a szobában kényelmes fürdőköntöst és papucsot is.

Szolgáltatások
wifi szolgáltatás (a közös területeken) 2 kültéri medence csúszdákkal, vízeséssel edzőterem (nyitva 07:00 és 20:00 között) fodrászat, borbély üzlet szobaszervíz mosodai szolgáltatás (térítés ellenében)

Sport és szórakozás
2 medence napágyak, napernyők és matracok strand törülköző (kaució ellenében) tenisz mini golf petanque asztali tenisz billiárd aerobic röplabda fakultatív programok nemzetközi táncbemutatók élő zene és diszkó mini disco Ahol a sárkányfák alszanak` nevű játszószoba Springly Word kültéri játszótér, akadálypálya, mászófal

Távolságok
Óceán: 550 m Strand: 550 m

Fekvés
Tenerife déli részén, Playa de Las Americas szívében található a Spring Hotel Bitacora. A hotel a nyüzsgő szórakozónegyedtől távolabb esik, azonban a közelben bárok, éttermek, üzletek találhatóak. Dél-Tenerife egyik legjobb strandja rövid sétatávolságra található.

Szállás
A 2020-ban felújított, 8 emelet magas hotelépületben 314 szoba áll az ön rendelkezésére, melyből 16 szoba összenyitható, 24 szoba pedig franciaággyal rendelkezik.

Leírás
A kimondottan gyermekes vendégek fogadására tervezett 4*-os hotel a lehető legjobb választás, ha családi nyaralásukat egy színvonalas hotelben szeretnék eltölteni Playa de Las Americas szívében. Míg a gyerekeket leköti a játszótér, akadálypálya, vízi csúszda, önre várnak az animációs programok vagy az édes semmittevés. A hotelt 2020-ban teljesen felújították.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Teneriffe utazás, nyaralás Playa de las Americas utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások