Tenerife, Playa de las Americas: Marylanza Suites And Spa 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
330265
Utolsó frissítés:
2024.05.19. (V)
8 nap/7 éj
486 866 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
Tenerife déli részén, az impozáns Playa de Las Americasban található az egyedi építészeti megoldásokkal épült Marylanza Suites and Spa. Nyugodt környezet, tágas szobák és széleskörű szolgáltatások várnak Önre. Röviden: egyedülálló nyaralási élmény a Kanári-szigeteken.

Távolságok
Óceán: 1000 m Strand: 1000 m

Fekvés
A 4 csillagos Marylanza Suites and Spa Tenerife déli részén a méltán népszerű Playa de Las Americas városában található. A szálloda elhelyezkedése rendkívül jó, ugyanis nyugodt környezetben fekszik, mégis megközelíthető távolságra vannak a strandok és látványosságok. A közelben hangulatos éttermeket és bárokat talál.

Szállás
A Marylanza Suites and Spa a kanári-szigeteki villák jellegzetes stílusjegyeit viseli magán. A szálláshelyen egy medenceparti bár, valamint egy helyi és nemzetközi ételeket kínáló svédasztalos étterem is a vendégek rendelkezésére áll. A szálloda apartmanjaiban egy műholdas TV-vel ellátott, tágas nappali, valamint egy hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel és kávéfőzővel felszerelt konyha található. A Marylanza gyógyfürdőrészlege gőzfürdővel, hammammal és fedett medencével is rendelkezik. Masszázs- és egyéb testkezelések is igénybe vehetők.

Elhelyezés
Lakosztály: Apartman mérete: 48 m2; Ez a tágas, légkondicionált apartman saját erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. Tartozik hozzá egy konyhasarokkal ellátott nappali és ingyenes internet-hozzáférés is. Kilátás: kert vagy utca; Felszereltség: wifi, fürdőkád, ingyen pipereholmi, hajszárító, légkondicionálás, széf, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, konyhai felszerelés konyhasarok, kanapé, íróasztal, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, erkély vagy terasz.Golfpályára néző lakosztály: Apartman mérete: 48 m2; Ez a tágas, légkondicionált apartman saját erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. Tartozik hozzá egy konyhasarokkal ellátott nappali és ingyenes internet-hozzáférés is. Kilátás: golfpálya; Felszereltség: wifi, fürdőkád, ingyen pipereholmi, hajszárító, légkondicionálás, széf, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, konyhai felszerelés konyhasarok, kanapé, íróasztal, telefon, műholdas csatornák, síkképernyős tévé, erkély vagy terasz.

Étkezés
Tagoror büfé étterem: Bőséges étterem reggelire, ebédre és vacsorára, kültéri terasszal. Helyi és nemzetközi ételekkel és változó tematikával.Kentia étterem: Különleges gasztronómiai élményt kínál különleges környezetben a Kentia étterem.Orijama étterem: Különleges ázsiai fúziós teppanyaki étterem, melybe a kanári-szigetek ízeit is belecsempészik.

Szolgáltatások
wifi, 2 felnőtt és 1 gyerekmedence, vegytisztítás (felár ellenében), mosoda (felár ellenében), széf (felár ellenében), fodrászat | szépségszalon, akadálymentesített, fitneszközpont (felár ellenében), wellnessközpont (felár ellenében), játszótér,

Sport és szórakozás
aerobik, élőzene/előadás, esti szórakozási lehetőségek, szórakoztatás, fallabda (felár ellenében), darts, asztalitenisz (felár ellenében), biliárd (felár ellenében), játszótér, játékterem, fitneszterem

Megjegyzés
A hotelben 50 EUR / fő bankkártya vagy készpénz letétet kérnek az extra fogyasztások fizetéséhez.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Teneriffe utazás, nyaralás Playa de las Americas utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások