Tenerife, Playa de las Americas: Hotel H10 Conquistador 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
239273
Utolsó frissítés:
2024.05.27. (H)
8 nap/7 éj
512 513 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Étkezés
Tajinaste étterem: A hotel svédasztalos étterme, ahol nemzetközi és helyi fogások széles választékából válogathat reggelire, ebédre és vacsorára. Esténként látványkonyha is fokozza az élményt, valamint az étterem saját pékséggel rendelkezik.A félpanziós ellátás az italok árát nem tartalmazza.La Vita é Bella: Á la carte olasz étterem, amennyiben ellenállhatatlan vágyat érezne egy finom tésztaétel vagy pizza elfogyasztására. Dress code: vacsoránál rövidnadrág és sportruházat viselése kerülendő.Sakura Teppanyaki: Távol-keleti ízeket felvonultató étterem japán teppan grillel. Dress code: vacsoránál rövidnadrág és sportruházat viselése kerülendő.Steak House: Amerikai á la carte étterem kimondottan húsokra specializálódva. Közvetlen a medence partján található, exkluzív kiszolgálással várja Önt. Dress code: vacsoránál rövidnadrág és sportruházat viselése kerülendő.Mencey: Szintén a medencék mellett találja ezt az á la carte éttermet, ahol délutánonként fogyaszthat különböző fogásokat, valamint nassolnivalókat és italokat.Senses étterem-vacsorashow: Vegyen részt egy különleges esten 5 fogásból álló menüsorral és exkluzív táncos-szórakoztató showműsorral a Senses étteremben. A látvány, a hangzás és az ízek egyvelege garantáltan felébreszti érzékeit!Mike`s Coffee: Válasszon a finom, házi készítésű sütemények közül uzsonnára és ne felejtse el a kávét vagy teát sem! A kávézó itallapja csupa különlegességet kínál.Medence bár: Apróbb harapnivalók és italok széles választéka, hogy ne kelljen messzire mennie napozás közben sem.Drago bár: A hotel előcsarnokában található bárban nemcsak finom italok, de esténként élőzene mellett is lazíthat.Sportbár: Élő sportközvetítések, italok és nassolnivalók egész sorát találja a bárban. Keresse közvetlen a Drago bár mellett.

Szolgáltatások
ingyenes Wi-Fi, 2 felnőtt medence, 1 gyermek medence, wellnessközpont (felár ellenében), 2 felnőtt medence, 1 gyermek medence, internetsarok, pihenőzóna óceánra néző kilátással, Despacio Thalasso központ (felár ellenében), pilates stúdió (felár ellenében), játszótér, Daisy Club kicsiknek, Teenclub nagyobbaknak, konferenciaterem, butik a hotelen belül, kültéri parkoló (korlátozott kapacitású és őrizetlen)

Sport és szórakozás
edzőterem, teniszpálya, vízi aerobic, darts, nappali animációs programok, esti szórakoztatóműsorok, tematikus estek, teniszpálya (felár ellenében)

Leírás
A H10 Conquistador közvetlen az óceánparton várja vendégeit Playa de Las Americasban. A szálloda minden helyisége a tengerész stílus jegyeit tükrözi, különleges élményt biztosítva Önnek.

Távolságok
Óceán: közvetlen Strand: 500 m

Fekvés
A hotel Tenerife délnyugati részén, a divatos és népszerű Playa de las Américas üdülőövezetben várja Önt. Közvetlen óceánparti elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy akár szobája erkélyéről is gyönyörködhessen az óceánban. Éttermekből, bárokból, boltokból sincs hiány a hotel közelében, így biztosan talál majd kedvére való programot.

Szállás
A hotel minden szobája gyönyörűen felújított, világos bútorokkal és anyagokkal berendezett. Minden szoba légkondicionált és szobatípustól függően tartozik hozzájuk erkély vagy terasz.

Elhelyezés
Kétágyas szoba: Felszereltség: 2 különálló, összetolható ágy, minibár (kérésre és felár ellenében), TV műholdas csatornákkal, légkondicionáló, széf (felár ellenében), fürdőszoba káddal és hajszárítóval, Earth Collection piperecikkek, 1 üveg víz/fő érkezéskor, erkély.Óceánra/medencére néző szoba: Felszereltség: 2 különálló, összetolható ágy, minibár (kérésre és felár ellenében), TV műholdas csatornákkal, légkondicionáló, széf (felár ellenében), fürdőszoba káddal és hajszárítóval, Earth Collection piperecikkek, 1 üveg víz/fő érkezéskor, erkély óceánra/medencére nyíló kilátással.Medencére néző superior szoba: Felszereltség: 2 különálló, összetolható ágy, minibár (kérésre és felár ellenében), TV műholdas csatornákkal, légkondicionáló, széf, Nespresso kávéfőző, párnamenü, strandtörölközők, fürdőszoba káddal és hajszárítóval, Earth Collection piperecikkek, 1 üveg víz/fő érkezéskor, erkély medencére nyíló kilátással.Junior lakosztály: Felszereltség: 2 különálló, összetolható ágy, nappali helyiség kanapéággyal, minibár (kérésre és felár ellenében), TV műholdas csatornákkal, légkondicionáló, széf(felár ellenében), Nespresso kávéfőző, párnamenü, strandtörölközők, fürdőszoba káddal és hajszárítóval, Earth Collection piperecikkek, papucs és fürdőköpeny, 1 üveg víz/fő érkezéskor, erkély óceánra vagy kertre nyíló kilátással.Privilege szoba: Felszereltség: 2 különálló, összetolható ágy, minibár (kérésre és felár ellenében), TV műholdas csatornákkal, légkondicionáló, széf, Nespresso kávéfőző, párnamenü, fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval, Earth Collection piperecikkek, 1 üveg víz/fő érkezéskor, erkély óceánra nyíló kilátással. Ez a szobatípus a következő extrákat és szolgáltatásokat tartalmazza: á la carte reggeli, személyreszabott check-in és check-out, késői check-out (elérhetőségtől függően), személyreszabott ügyfélszolgálat, pihenőzóna bali ágyakkal és napágyakkal, napi sajtó, Privilege fürdőköpeny és papucs, exkluzív strandtörölközők, VIP piperecikkek, ingyenes belépés a wellnessközpontba, napi 2x szobatakarítás.

Megjegyzés
A hotelben bankkártya garanciát kérnek az extra fogyasztások fizetéséhez.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Teneriffe utazás, nyaralás Playa de las Americas utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások