Tenerife, Playa de las Americas: H10 Las Palmeras 4*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
232897
Utolsó frissítés:
2024.04.19. (P)
8 nap/7 éj
589 454 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Fekvés
Tenerife déli részén, a közkedvelt Playa de Las Americas központjában néhány lépésre a tengerparttól, egy hatalmas szubtrópusi kert közepén található. A szálloda közvetlen közelében üzletek, éttermek és bárok várják a vendégeket.

Szállás
A terjedelmes, 10 emeletes épület összesen 519 szobát foglal magában. A szobák mindegyike légkondicionált, modern, színes stílusban berendezett, nagy részükhöz erkély is tartozik.

Elhelyezés
Standard szoba: Alapterület: 15 m2; Felszereltség: privát fürdőszoba káddal vagy zuhanyzóval és hajszárítóval, síkképernyős TV műholdas csatornákkal, minibár és széf díj ellenében).Óceánra néző szoba: Alapterület: 15 m2; Kilátás: óceán; Felszereltség: fürdőszoba káddal vagy zuhanyzóval és hajszárítóval, síkképernyős TV műholdas csatornákkal, minibár és széf díj ellenében). Ebben a szobatípusban pótágy nem helyezhető el!Privilege szoba: Alapterület: 19 m2; Kilátás: óceán; Felszereltség: privát fürdőszoba káddal vagy zuhanyzóval és hajszárítóval, síkképernyős TV műholdas csatornákkal, erkély, minibár, kávé- és teafőző, széf.

Étkezés
Garoé: Svédasztalos étterem, mely hideg és meleg ételek széles választékát kínálja önnek, valamint látványkonyhában készült fogásokat. Az étterem része egy kis pékség is, ahol mindig friss kenyereket, péksüteményeket kóstolhat. Dresscode: Kérjük férfi utasaink, hogy vacsorához hosszúszárú nadrágot és pólót vagy inget viseljenek! Köszönjük!Sakura Teppanyaki: Mennyei ázsiai falatok az ön szeme előtt elkészítve hagyományos teppan grilleken. Az étterem vacsoraidőben látogatható előzetes asztalfoglalás után. Az étteremben 8 év feletti gyermekek tartózkodhatnak. Az étterem vasárnap és hétfőn zárva tart. Dresscode: Kérjük férfi utasaink, hogy vacsorához hosszúszárú nadrágot és pólót vagy inget viseljenek! Köszönjük!Specchio Magico: Olasz á la carte étterem, mely vegyíti az olasz konyha ételeit a mediterrán konyha ízeivel. Az étterem vacsoraidőben látogatható előzetes asztalfoglalás után. Dresscode: Kérjük férfi utasaink, hogy vacsorához hosszúszárú nadrágot és pólót vagy inget viseljenek! Köszönjük!La Ballena: Á la carte bár és étterem lenyűgöző panorámával az óceánra. Saláták, húsok, halak, rizsételek, szendvicsek és nassolnivalók fogyaszthatók itt. Ebéd- és vacsoraidőben látogatható évszaktól függően.La Choza: Egy könnyű ebéd elfogyasztására a legalkalmasabb hely. Az épület maga minden oldalról nyitott, medencére nyíló kilátással. A nyári időszakban esténként szórakoztató műsoroknak ad otthont.Mike`s Coffee: Tea- és kávékülönlegességek, sütemények, smoothiek, shakek egy helyen! Egy hangulatos terasszal is rendelkezik, ahova jólesik kiülni egy forró délutánon.Big Ben Bar: Hangulatos, otthonos bá, ahova jólesik betérni egy italra vacsora előtt.Lobby Bar: A hotel előcsarnokában található ez a kellemes bár, ahol igazán megnyugtató elkortyolgatni egy kávét vagy italt. Hatalmas ablakok keretezik belső teraszát, ahol néha élőzenét is hallgathat.Imagine Bar: A bárban az italát szórakoztató műsorokat nézve fogyaszthatja (télen).

Szolgáltatások
ingyenes Wi-Fi a közös területeken, 2 felnőttmedence (az egyik a téli időszakban fűtött), 1 gyermekmedence (téli időszakban fűtött), Daisy Club - gyermekprogramok nyáron és a karácsonyi időszakban, Kültéri parkoló (felügyelet nélkül, limitált parkolóhelyek, nincs lehetőség előre foglalni)

Sport és szórakozás
edzőterem, 4 teniszpálya (díj ellenében), univerzális sportpálya

Leírás
Kiváló elhelyezkedésű 4*-os szálloda a parton, közvetlen kijárattal a parti sétányra, számtalan szórakozási lehetőséggel a közelben. Nagyszerű választás pároknak és gyermekes családoknak egyaránt.

Távolságok
Óceán: közvetlen, Strand: közvetlen

Megjegyzés
A hotelben bankkártya garanciát kérnek az extra fogyasztások fizetéséhez.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Teneriffe utazás, nyaralás Playa de las Americas utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások