Tenerife, Costa Adeje: Riu Arecas 4*

5pont - 1 értékelés   
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
209866
Utolsó frissítés:
2024.04.17. (Sze)
8 nap/7 éj
508 238 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
A Riu Arecas Tenerife egyik legexkluzívabb részén elterülő felnőtthotel. A hotel jellegéből adódóan garantált a nyugodt, zavartalan pihenés érkezzen akár párjával, akár baráti társaságával. A hotel kizárólag 18 éven felüli vendégeket fogad.

Távolságok
Óceán: 500 m, Strand: 500 m

Fekvés
A hotel Costa Adejében található, párszáz méterre a festői szépségű Playa del Duque strandtól. Ez a rész Tenerife egyik legkifinomultabb, legexkluzívabb része, így a hotel körüli éttermek, bárok is ilyen stílust képviselnek.

Szállás
A hotel 5 emeleten 371 szobát kínál, friss, az óceánra és a körülötte lévő természetre emlékeztető belsővel. Minden szoba légkondícionált és erkéllyel vagy terasszal ellátott.

Elhelyezés
Kétágyas szoba: Alapterület: 26 m2 Felszereltség: 2 egyszemélyes ágy vagy 1 franciaágy, TV műholdas csatornákkal, minibár (díj ellenében), széf (díj ellenében).Medencére néző kétágyas szoba: Alapterület: 26 m2 Kilátás: medence Felszereltség: 2 egyszemélyes ágy vagy 1 franciaágy, TV műholdas csatornákkal, minibár (díj ellenében), széf (díj ellenében).

Étkezés
Reggeli: büfé jellegű, néhány étel az ön szeme előtt készül. Vegetáriánus fogások elérhetők.Vacsora: hideg és meleg előételek, svédasztalos főételek, néhány típusú ételnél látványkonyha. Vegetáriánus fogások elérhetők. Heti két alkalommal tematikus estek kerülnek megrendezésre.Vacsorázni lehetősége van a hotel spanyol éttermében is előzetes asztalfoglalás után.Ebéd: könnyű ebédre van lehetősége felár ellenébenDresscode: uraknak hosszú nadrág.

Szolgáltatások
ingyenes Wi-Fi a hotel egész területén, 2 medence, az egyik télen fűtött, 1 végtelenített medence, napágyak, napernyők, törölközők a medence mellett díjmentesen, pezsgőfürdő, gőzfürdő, internetsarok számítógépekkel és interneteléréssel, Body Love wellnessközpont különböző masszázsokkal és testkezelésekkel

Sport és szórakozás
2 medence, 1 végtelenített medence, edzőterem, pezsgőfürdő, gőzfürdő

Megjegyzés
A hotelben bankkártya garanciát kérnek az extra fogyasztások fizetéséhez.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Teneriffe utazás, nyaralás Costa Adeje utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások