TOP LUXUS, VIP CSOMAG! Tenerife, Costa Adeje: Jardines De Nivaria 5*

Start Utazás VIP szolgáltatáscsomag igénybe vehető ennél a szállodánál: több, mint 100.000,- Ft értékben!

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
teljes ellátás
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
5*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
358657
Utolsó frissítés:
2024.04.24. (Sze)
8 nap/7 éj
1 175 060 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




VIP UTASOKNAK, VIP SZOLGÁLTATÁSOK:
MERT ÖN MEGÉRDEMLI! OLVASSA EL ERRE A LINKRE KATTINTVA A RÉSZLETEKET >>

FIGYELEM! A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is.
A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

Leírás
A Jardines de Nivaria hotelben mindent megtalál, amit egy ötcsillagos szállodától elvárhat: kényelmes és modern szobákat, lélegzetelállító trópusi kertet, kifogástalan kiszolgálást, gasztronómiai műremekeket. Élje át ez az élményt családjával, párjával vagy barátaival!

Távolságok
Óceán: 50 m, Strand: 50 m

Fekvés
Tenerife délnyugati részén, a nemzetközi reptértől csupán 15 percre autóval, Costa Adeje üdülőövezetében helyezkedik el a hotel. Kiváló földrajzi adottságainak köszönhetően a déli rész egyik legkedveltebb strandja néhány perces sétára fekszik. További érv a hotel mellett, hogy bevásárlási, szórakozási és étkezési lehetőségek tucatjait találja a közelben, így valóban nem kell lemondania semmiről nyaralása során.

Szállás
A hotel szobáira kivétel nélkül jellemző, hogy hívogatóak, világosak és a legkiválóbb minőségű anyagokkal vannak berendezve. Minden szoba légkondicionált, ingyenes Wi-Fi kapcsolattal és kávé/teafőzővel felszerelt.

Elhelyezés
- Comfort szoba: Felszereltség: ingyenes Wi-Fi, vezetékes telefon, műholdas TV zenecsatornákkal, széf, minibár, kávé/teafőző, gardróbhelyiség (nem minden szobában), fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, 24 órás szobaszervíz.
- Kertre/medencére néző comfort szoba: Felszereltség: ingyenes Wi-Fi, vezetékes telefon, műholdas TV zenecsatornákkal, széf, minibár, kávé/teafőző, gardróbhelyiség (nem minden szobában), fürdőszoba különálló káddal és zuhanyzóval (kivéve az akadálymentesített szobákat), 24 órás szobaszervíz.
- Superior óceánra néző szoba: Felszereltség: ingyenes Wi-Fi, vezetékes telefon, műholdas TV zenecsatornákkal, széf, minibár, kávé/teafőző, gardróbhelyiség (nem minden szobában), fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, 24 órás szobaszervíz, óceánra nyíló kilátás.
- Junior lakosztály: Felszereltség: ingyenes Wi-Fi, vezetékes telefon, műholdas TV zenecsatornákkal, széf, minibár, kávé/teafőző, nappali helyiség, fürdőszoba különálló káddal és zuhanyzóval, 24 órás szobaszervíz.
- Óceánra néző Junior lakosztály: Felszereltség: ingyenes Wi-Fi, vezetékes telefon, 2 műholdas TV, széf, minibár, kávé/teafőző, nappali helyiség, fürdőszoba különálló káddal és zuhanyzóval, 24 órás szobaszervíz, óceánra néző kilátás
- Óceánra néző lakosztály: Felszereltség: ingyenes Wi-Fi, vezetékes telefon, 2 műholdas TV, széf, minibár, kávé/teafőző, nappali helyiség, fürdőszoba különálló káddal és zuhanyzóval, 24 órás szobaszervíz, óceánra néző kilátás.
- Óceánra néző superior lakosztály: Felszereltség: ingyenes Wi-Fi, vezetékes telefon, 2 műholdas TV, széf, minibár, kávé/teafőző, nappali helyiség, fürdőszoba különálló káddal és zuhanyzóval, 24 órás szobaszervíz, óceánra néző kilátás Ez a szobatípus foglalható kétszintes verzióban is. Ilyenkor a hálószoba az emeleten található a fürdőszobával együtt, amelyben a kád és zuhanyzó mellett jacuzzi is helyet kapott. Amennyiben ezt a szobatípust választja, á la carte reggelit kap ajándékba a La Cúpula étteremben.
-  Elnöki lakosztály: Felszereltség: ingyenes Wi-Fi, vezetékes telefon, 2 műholdas TV, széf, minibár, kávé/teafőző, nappali helyiség, fürdőszoba különálló káddal és zuhanyzóval, valamint Bulgari piperecikkekkel, 24 órás szobaszervíz, óceánra néző terasz hidromasszázs káddal és jacuzzival. Ez a szobatípus foglalható kétszintes verzióban is. Ilyenkor a hálószoba az emeleten található a fürdőszobával együtt, amelyben a kád és zuhanyzó mellett jacuzzi is helyet kapott. Amennyiben ezt a szobatípust választja, á la carte reggelit kap ajándékba a La Cúpula étteremben.
- Royal lakosztály: Felszereltség: ingyenes Wi-Fi, vezetékes telefon, 3 műholdas TV, DVD lejátszó, rádió/CD lejátszó, széf, minibár, kávé/teafőző, nappali helyiség, 2 hálószoba, 2 fürdőszoba különálló káddal, pezsgőfürdővel és hidromasszázs zuhanykabinnal, valamint Bulgari piperecikkekkel, 24 órás szobaszervíz, gyümölcskosár Amennyiben ezt a típust választja, á la carte reggelit kap ajándékba a La Cúpula étteremben.

Szolgáltatások
24 órás recepció, 24 órás szobaszervíz, ingyenes Wi-Fi, 3 egybenyitható konferenciaterem, edzőterem, wellnesközpont, teniszpálya

Sport és szórakozás
2 kültéri medence, napozóterasz napágyakkal, Aeqour Spa wellnessközpont, masszázsok (külön díj ellenében), arc- és testkezelések, teniszpálya, edzőterem

Étkezés
La Cúpula étterem: A hotel á la carte étterme egyike a sziget legkiválóbb fine dining éttermeinek, ahol a francia és kanári konyha fúziójának remekeit kóstolhatja. A gasztronómiai utazás színvonalát tovább emeli az étterem kialakítása, melytől garantáltan eláll majd a lélegzete! Előzetes asztalfoglalás szükséges!
Solandra étterem: A hotel svédasztalos éttermében luxuskörülmények közt fogyaszthatja el reggelijét és vacsoráját. Reggelire széles választékban kínálnak hideg és meleg ételeket, valamint kézműves péksüteményeket. Vacsoraidőben a világ számos pontjára kalauzolja Önt az étterem választéka a nemzetközi fogásokkal. Ezen felül heti több alkalommal is tematikus vacsoraesteken vehet részt.
La Cascada étterem: Az étterem - nevéhez hűen - a trópusi kertben, a vízesések mellett helyezkedik el. Talán nincs is kellemesebb érzés vacsora közben, mint a víz csobogását hallgatni. Válasszon a mediterrán konyha ételeiből, kóstoljon meg egy (vagy több!) tapast és csemegézzen a salátabár kínálatából!
Tiffany`s bár: A hotel káprázatos, festett üveg kupolája alatt találja a bárt, ahol egy világszinten elismert bármixer keveri italait esténként. Ráadásként esténként zongoraszó segít az ellazulásban. Nyári szezonban esti szórakoztató showműsorokat tekinthet meg a bár teraszán.
a Cascada bár: Az azonos nevű medence partján fekszik az a bár, ahova egészen biztosan ellátogat majd, amikor felfrissülésre vágyik a napozás után. A bárból továbbá lenyűgöző kilátás nyílik a végtelen Atlanti-óceánra.
Galería bár: Amennyiben kicsit lelassítana és megpihenne egy jó könyv társaságában, ez a bár lesz a kedvence. Kávé- és teakülönlegességek, valamint házi készítésű sütemények szolgálnak majd kiegészítőül, nem is akármilyen minőségben!

Megjegyzés
A hotelben bankkártya garanciát kérnek az extra fogyasztások fizetéséhez.





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Teneriffe utazás, nyaralás Costa Adeje utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások