Tenerife, Costa Adeje: Hovima Costa Adeje 4*

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
félpanzió
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
4*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
209862
Utolsó frissítés:
2024.04.22. (H)
8 nap/7 éj
544 999 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Leírás
A Hovima Costa Adeje Tenerife egyik legszebb üdülőövezetében elhelyezkedve nyújt kimagasló minőségű szolgáltatást. A hotel kizárólag 16 éven felüli vendégeket fogad, így főleg baráti társaságok számára lehet ideális választás ez a minden igényt kielégítő négy csillagos hotel.

Távolságok
Óceán: 300 m Strand: 300 m

Fekvés
Tenerife déli részén fekszik a hotel, a gyönyörű Costa Adeje üdülőövezetben párszáz méterre Puerto Colon kikötőjétől, valamint a La Pinta és Torviscas strandoktól.

Szállás
A hotel 303 világos, tágas szobában kínál elhelyezést, melyek modern, minimalista berendezést kaptak. Minden szoba légkondicionált.

Elhelyezés
Komfort szoba: tengerész stílusban berendezett tágas szoba a fürdőszobában zuhanytálcával, hajszárítóval, nagyítós fürdőszobai tükörrel síkképernyős TV tea- és kávéfőzési kellékek széf (díj ellenében) minibár (díj ellenében)Oldalról óceánra néző superior szoba: tengerész stílusban berendezett tágas szoba a fürdőszobában zuhanytálcával, hajszárítóval, nagyítós fürdőszobai tükörrel fürdőköpeny és papucs teljes alakos tükör síkképernyős TV tea- és kávéfőzési kellékek üdvözlőajándék a minibárban széf (díj ellenében) minibár (díj ellenében)Oldalról óceánra néző superior lakosztály: a hotel legtágasabb szobatípusa nappalival, félig zárt hálószobával és gyönyörű kilátással a fürdőszobában zuhanytálcával, hajszárítóval, nagyítós fürdőszobai tükörrel fürdőköpeny és papucs teljes alakos tükör síkképernyős TV tea- és kávéfőzési kellékek üdvözlőajándék a minibárban széf (díj ellenében) minibár (díj ellenében)Excellence szoba panorámával: letisztult stílusban berendezett tágas szoba lenyűgöző kilátással az óceánra a fürdőszobában zuhanytálcával, hajszárítóval, nagyítós fürdőszobai tükörrel fürdőköpeny és papucs teljes alakos tükör síkképernyős TV tablet Nespresso kávégép, teafőzési kellékek üdvözlőajándék a minibárban párna menü turndown service elsőbbségi foglalás a tematikus estékre exkluzív lounge rész a medence partján All Inclusive ellátásnál prémium italok az árban széf (díj ellenében) minibár (díj ellenében)Excellence panoráma lakosztály: 52 m2-es, kifinomultan berendezett tágas lakosztály elkülönített hálószobával a hotel 9. és 10. szintjén lenyűgöző kilátással az óceánra a fürdőszobában zuhanytálcával, hajszárítóval, nagyítós fürdőszobai tükörrel fürdőköpeny és papucs teljes alakos tükör síkképernyős TV tablet Nespresso kávégép, teafőzési kellékek üdvözlőajándék a minibárban párna menü turndown service elsőbbségi foglalás a tematikus estékre exkluzív lounge rész a medence partján All Inclusive ellátásnál prémium italok az árban széf (díj ellenében) minibár (díj ellenében)

Étkezés
A hotelben található egy kiváló büfé jellegű étterem és egy tematikus étterem, mely az Ocean Blue nevet viseli (előzetes asztalfoglalás javasolt). A főétkezések között és esténként a hotelben található 3 bár valamelyikében fogyaszthat el egy finom italt néhány falat társaságában. Amennyiben ön All Inclusive ellátás mellett dönt, egész nap rendelkezésére áll az önkiszolgáló snack bár.

Szolgáltatások
télen fűtött medence végtelenített medence ingyenes Wi-Fi fodrász TV- és játékszoba Spa szolgáltatások díj ellenében: jacuzzi, gőzkabin, szauna, masszázsok, kezelések, fitness központ kerékpárkölcsönzés

Sport és programok
2 medence tenisz labdarúgás biliárd (díj ellenében) asztalitenisz célbalövés petanque darts





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Teneriffe utazás, nyaralás Costa Adeje utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások