Sal, Callao Salvaje: Blue Sea Callao Garden 3*, all inclusive

Még nincs értékelés. Írja Ön az elsőt!
Ellátás:
all inclusive
Utazás:
repülővel
Szálláshely:
3*
Típus:
nyaralás
Indulás:
Budapest 
Hivatkozás:
210117
Utolsó frissítés:
2024.04.20. (Szo)
8 nap/7 éj
553 548 Ft / fő (akciós alapár)
Töltődnek az indulási időpontok

Részletes programleírás

Ha tetszik az utazás, telefonáljon most!

06 1 881 7400, 06 20 884 9400

Elérhetőségek »
Ajánlat kérés »
On-line foglalás »




FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.



Fekvés
Az aparthotelt Tenerife délnyugati részén, a bájos Callao Salvaje településen találja. A településen jó pár éttermet, boltot fedezhet fel, ám amennyiben többre vágyna, Costa Adeje nyüzsgő üdülőövezete csupán pár percre található autóval vagy busszal.

Szállás
A hotelben 219 felszerelt apartman található, mindegyik tartalmaz külön konyhasarkot, nappalit, TV-t, fürdőszobát hajszárítóval, valamint az apartmanokhoz erkély vagy terasz is tartozik.

Leírás
Amennyiben egy kellemes környezetben elhelyezkedő, elérhető árú aparthotelt keres, a Blue Sea Callao Garden ideális választás lehet. A hotel családbarát, ráadásul kis házi kedvencét is örömmel látják!

Távolságok
Óceán: 400 m, Strand: 400 m

Elhelyezés
1 hálószobás apartman: Felszereltség: hálószoba 2 egyszemélyes összetolható ággyal, teljes körűén felszerelt konyha, ingyenes Wi-Fi, nappali, TV (külön díj ellenében), saját fürdőszoba hajszárítóval, széf (külön díj ellenében), erkély vagy terasz Ez a szobatípus állatbarát (5 kg-ig, külön díj ellenében).1 hálószobás óceánra néző apartman: Felszereltség: hálószoba 2 egyszemélyes összetolható ággyal, teljes körűen felszerelt konyha, ingyenes Wi-Fi, nappali, TV (külön díj ellenében), saját fürdőszoba hajszárítóval, széf (külön díj ellenében), erkély vagy terasz lenyűgöző kilátással az Atlanti-óceánra. Ez a szobatípus állatokat is fogad 5 kg-ig, külön díj ellenében.

Étkezés
Lanzarote étterem: A hotel svédasztalos étterme, ahol változatos ételekből válogathat reggelire, ebédre és vacsorára is. Az étterem kínálata kiterjed a nemzetközi konyhák legkedveltebb fogásaira, valamint a kanári gasztronómia ízeire egyaránt.Fuerteventura bár: Amennyiben megszomjazna az úszkálás vagy napozás közepette, ebben a medenceparti bárban biztosan talál majd kedvére való frissítőt, jégkrémet, koktélt.

Szolgáltatások
3 kültéri medence, napozóterasz napágyakkal, gyerekpark, ingyenes Wi-Fi a hotel recepcióján, esti animációs és szórakoztató programok minden korosztálynak, állatbarát hotel (5 kg-ig, 5EUR/kiskedvenc/nap)Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy érkezéskor 60EUR letét fizetése kötelező, mely távozáskor kerül visszafizetésre a szobák ellenőrzése után!

Sport és szórakozás
3 kültéri medence, animációs és szórakoztató esti programok minden korosztálynak, tenisz, biliárd, squash, minigolf, petanque, röplabda, játszótér





 
Töltődik a foglalási lap
Spanyolország utazás, nyaralás Kanári-szigetek utazás, nyaralás Teneriffe utazás, nyaralás







(06 20) 884 94 00
Irodáink
Hírlevél feliratkozás
Megjelölt utazások